Kösz szépen Röffencs!
Natinál vagy Virágnál nem voltál véletlenül? Nem tudsz róluk valamit?
Kösz szépen Röffencs!
Natinál vagy Virágnál nem voltál véletlenül? Nem tudsz róluk valamit?
Ágica19 egy valóban 19 éves csajszi,kedves,mosolygós, szőke hajjal,vékony testalkattal,hegyes,vidám cicikkel:) ő is alapáras,extra felár,de én az extrákkal nem éltem. Nagyon hajlékony csajszi,lazán a nyakába tudtam tenni a lábait, a többi mókás pózrol nem is beszélve:) amugy nem volt erős semmiben, inkább tulélte, mint átélte a lepedőgyűrést, de becsülettel kitartott.. a lakás fürdőszobája még elmegy, de az ágy katasztrófa volt - amikor én nála voltam - kb: a 20%-a volt stabil...ez mókás volt,mert igy tömtem az ágy mellett, ölben, falnál...ha már a dikó használhatatlan volt erre a célra...de már lehet,hogy azóta megoldották,mivel itt is többen dolgoznak..
Helló Kedves
Eddig sem vettél részt benne. Téged nem bánt senki. Miért háborogsz? Nyugi.
Nem tudom a megoldást, eddig megfejtés nem érkezett sajnos.
Felvilágosítasz Kedves? :)
Szia Kedves!
Néha valóban nem könnyű, de legalább Te ne vedd komolyan!:) Ha pl én mindent felvennék, amit különféle fórumokon írkálnak nekem, már régen beleőrültem volna... Érdemes?
Pussz
Ez a beszéd Pircsi!
Mesélj inkább a "bűvös sárkányok" kalandjairól. :)
Tudjátok mit, cseszétek meg egymást... mindenki a maga igazát akarja,,Miért is?
Helyette kellemes beszélgetés , vagy ez nem tünik fel senkinek ,hogy lehetne?? Én ebből nem kérek!!
Nyudodtan szarjátok-szapuljátok egymást, én ebben nem veszek részt...
Csók!!
Kedves Bölcs-Salamon!
Még nincs egy éve, hogy itt regisztráltam.
| 2010.09.25. 20:14 |
Mutass egy bejegyzést, ahol én ilyen kifejezéseket használtam.
Ez Katókamama illetve a Te stílusod.
A tárgyi dolgok, autó stb. nem értékmutató.
Mint láthatod könnyen jött, könnyen ment. Erre már rá kellett volna jönnötök, ennyi idő és tudás alapján.
Ha ilyen nagy masszázs-guru Vagy, ennél sokkal többet kellene tudnod és Katókamamának is....
Ez engem is érdekel, mint kuriózum. Bár ez erősen egyén és partnerfüggő, meg komoly izgalmi szint kell hozzá. Azt mondják. :-)
Na, itt most mi lehetett a moderálás oka? Sok volt az infó?
Ne haragudj Pircsi, ezt nem neked írtam, akiknek szól, pontosan tudják, miről beszélek.
Közel két évre nyúlik vissza a történet, azóta nem hagyják békén.
A tisztelt "urak" meg magukba szállhatnak. Mit ártott nekik az Andrea?
További jó "csevegést" kívánok, amit akartam, leírtam. Csak, hogy tudjanak is valamit arról, akit sokszorosan lekurváztak, véneztek stb.
Szia Tiger!!
Nem tudok hozzászolni, a bejegyzésedhez... én nem ismerem Katót,,,,.. csak jó fél éve,, az tény, hogy ő hivott fel ,anno engem, és én voltam aki hanyagoltam, hibásnak is érzem magam!!Az hogy ki kit bántott meg..passz, talán nem a régből kell keresni, néha én iis kivülálllonak érztem magam itt, és azért nem irtam!!de lehet csak a jó lelkem, ilyen érzékeny..
Amugy meg azzal kezdtem nem tudok hozzászólni,,,akkor mit is pofázok itt:()))
Puszi!!
A Nati nevű lány engem is érdekelne!
cső
Natiról írjatok már pár mondatot légyszi!
Ágica 19-hez volt már valakinek szerencséje?
Egy kis rövid ismertető jöhetne róla ;D
OK. Kösz, ha Miskolcon járok, feltétlenül egyeztetek majd időpontot a hölggyel! :D
Köszönöm a segítséget Kefe!
Hi!
Látod, Gina engem is érdekel gyakorlatilag egyedüliként Nyíregyen (ha még ott van egyáltalán), de úgy vagyok vele, hogy nyilván volt oka, hogy miért nem hirdet. És ezt tiszteletben kell tartani, bármennyire is kívánja az ember egyébként.
Köszönjük a beszámolót Röffencs!
Egyébként melyik Fruzsira gondolsz? A 21 vagy a 23 évesre?
Maya19 bugyijában már jártam, ahogy nemes barátunk mondaná: erősen ajánlott:) ő is abban az utcában van, mint Irisz19, csak a *** moderálva ***. Ő van a képeken, egy kis alacsony, formás csajszi. Kedves, mosolygós,ápolt, friss,fiatal :) nála is alapáras a móka, smár, natur furulya, spricc a szájba. Roppant frappánsan meg lehet tömöckölni alul-felül, nem ellenkezik az extrém pózoktól sem, ezért ennek örömére jó pár tornagyakorlatot is el tudtam vele végeztetni,hehe...szerintem érdemes elugrani hozzá, én elégedett voltam vele és csak jókat tudok róla mondani.
A kéró egyébként tipikus baszoda,erre a célra bérelt, azt hiszem a Patricia és a Fruzsi nevű versenyzőkkel használja az ágyikót,fürdőt...