Helló
Kicsit olyan érzésem van, mintha te olyan igazságosztó-féle kezdenél lenni. Van egy Ilko-szint, ami fölötte van, az csak jó lehet, de ami neked nem felel meg, az tuti rossz, vagy hülyeség.
Pl. ez a kedvencek dolog. Szerinted "egyre nevetségesebb", de az általános fórumon azon sajnálkoztál, hogy Dark Angelt nem tudod a kedvenceidhez bejelölni...
Meg a pécsi dolog. Itt Debrecenben senki nem tudja sem megerősíteni, sem cáfolni a beírásodat. De mégis, vajon miért van annyi rajongója? Lehet, hogy mindenki buta, csak te vagy normális? :-)))
Remélem, nem kapod fel a vizet, nem veszekedés, de kíváncsi vagyok a válaszodra.
;-)
A másik: bocs, hogy neked írom (úgyis tudod, hogy miért), de a 3H-s "barátod" csalódást okozott. Sikerült alaposan alulmúlnia magát (pedig nem hittem, hogy ez még lehetséges) ezzel az erőltetett őssejt-dologgal. Hosszabb, érthetetlenebb és fantáziadúsabb reagálást vártam, de csalódtam. Abszolút kicsinyes dolog volt 3. embert is belekeverni a reagálásba, akármi is a véleménye. Szánalmas és primitív.
Üdv