Sziasztok!
Bár a hidretésem jelenleg még nem aktiv, de ettől függetlenül elérhető vagyok!
06705968198
Puszika
Sziasztok!
Bár a hidretésem jelenleg még nem aktiv, de ettől függetlenül elérhető vagyok!
06705968198
Puszika
Mr.men. · Újonc · Gina sajnos már nem dolgozik Nyíregyházán,de Jenna néven Budapesten megtalálható(rosszlányok).
Hali!
Ez egyáltalán nem új dolog, annak idején mikor megjelent több könyvoldal fúrumán is ki lett már tárgyalva a könyv ugyanúgy, mint ahogy mondjuk a plen is!:) A lényeg, hogy egyértelműen mese, az írónő nemhogy sose volt prosti, de még azt is elferdítette amit hallott. Merthogy egy luxusprostival való interjú, vagy beszélgetés szolgált a könyv alapjául, de alapvető tévedések, és ostobaságok vannak benne, amik a gyakorlati életben nem működnek (működhetnek), és aki akár egy kicsit is benne van ebben a szakmában, az mindezt tudja is.
Én speciel ilyesmiket nem olvasok, mert megválogatom, hogy kit tartok írónak, és kit csak "gyenge utánzatnak", már bocsánat!:) Ez a hölgy pedig vastagon az utóbbi kategória!:)
Sziasztok
Járt valaki Anna38 nál és Reni33 nál?Irnátok róluk véleményt.Negativ-Pozitiv dolgokat.
Jártam Korinánál és az elöttem szólokhoz csatlakozom én is csak pozitiv véleménnyel vagyok vele kapcsolatban és még biztos hogy megyek hozzá.10/10
Előre is köszi a segitséget?
Sziasztok skacok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.még új vagyok itt.nem tudok választani 4 lány közül.mindegyikről elég jókat olvastam.a nevek:Bea,Maya,Reni,Linda.
szerintetek kihez menjek?
előre is köszi
üdv
A szülésznő beviszi az újszülött babát az édesanyjához, mondja neki:
- Hölgyem, megkérdezhetném, hogy volt önnek a férjén kívül szexuális kapcsolata?
- Miért, nyerít?
Én ma a WC-ben láttam ugyanezt...
QCpassed, fórum-jós :)
De először küld el Fütyülősnek moderálásra.
Új gomb kéne: "Moderálásra küld Fütyülősnek".
:-)))
Lám-lám, milyen okos dolgokat is lehet tanulni a Dömötörből...
:-)
Vazze, semmi komojság?!
Az is megy :)))
Chuck Norris barátod :)) állítólag nemrég elszámolt végtelenig.
Kétszer.
Pircsi!! Teccett??? :)))))))))))) Ja, Te is írj véleményt a "Drága kéj"ről!!
Helló
Nekem meseszagú a dolog. Évi 2-300 milla, az havi 20-25 milla. Ki az a nő, mit tud, hogy néz ki, akinek ennyit fizetnének? Mitől profi prosti? Itt a VL-en is rengeteg ilyen van, aki már-már hibátlan kívül-belül, de mondjuk őt nem lehet kínozni, stb... Akkor ő már nem profi prosti??? Tény viszont, hogy olyan abberrált emberekről és kérésekről lehet hallani, hogy ezeket teljesíteni már nem profi prosti kell, hanem egy olyan gépezet, aki elvisel mindent, akár a testi épségét és egészségét is hajlandó kockára tenni. Na ez nekem nem profi prosti, hanem egy "izé", aki egy szintén "izével" van együtt. Két beteg elme/ember. Ha milliárdos lennék sem lenne az a prosti, akinek ilyen csillagászati összeget kifizetnék. De lehet, hogy bennem van a hiba, mert túl normális vagyok? Lehet, hogy tényleg van olyan réteg, akiknek ez kell, és meg is fizetik, nem tudom. De tény, hogyha inkább mesét, meg humbugot akarok olvasni, akkor itt a fórumon is találok tehetséges mesemondót, azok az írások is lassan megérnének egy kiadást, bár pénzt nem adnék érte.
Üdv
Pál-Pusztai · Őstag · "Egy közepes méretű éhes komondor szemében minden igaz magyar láthatja a jövőjét" - Vármegye Gyula, debreceni TV-jós :)
Földönkívüliek léteznek. Csak addig várnak a támadással, amikor Chuck Norris meghal! :)
Pál-Pusztai · Őstag · "Magyarország akkor is lovasnemzet!" - Staller Ilona (Cicciolina) egy 1988-as forgatáson! :)
Hány típusa van a nőknek?
- Három. A facér, a nagyon facér és aki él-hal a facér.
PP, ne meneküjj :))) olvasd el, biztos megtalálod a neten is, végül is idevágó téma! :O)) érdekel más hogyan láttya szegineket, ja és figyu, egyáltalán mitől lesz vki luxusprosti? Hogy haggya magát kínozni óránként ezer eurórért? Na akkor nagy barom. Csak azér mert van egy-két csajszi (főleg a bpesti meg győri VL oldalakon) akiknél szebbet a Playboyban sem találsz és a töredékébe kerülnek.
Mondd, te játszod a hülyét, vagy tényleg az vagy?
Ki nekem a kolléga, vagy mi a bajod?
Nem, nem adom meg a tiszteletet mindenkinek, csak annak, aki megérdemli.
Téged, öreg inkáb sajnállak. Amúgy elég strigó szagod van. :-)))
Nekem meg, mint mondtam már, PÖCSÖM. Idióta.
Hát Busom én a Dömötört olvasgatom és mindig fátyolos lesz a szemem, pedig nem is Dörmögöm! :)
Itt néhány kivétellel szellemi fogyatékosok vannak? Bocs, nem tudtam.
A topic természetesen a Grófé, meg Pál-Pusztaié, visszaolvastam, én meg abban nem találtam semmi érdekeset, hogy ki hol mit evett.
Tűnök innen, mielőtt én is megbolondulnék, mint eme fontos "férfiak".
Én normális emberekkel vagyok körülvéve, a kurvák meg nem igazán érintenek. :-D
Szevasz Füttyös, az ált.sulis nyelvtankönyvet felesleges átnéznem!! ÉÉÉn írtam!! :))))))))) azt a gimis nyelvtankönyvet, amiből kivonatolták az általánost! Óriásiakat röhögök a beírásokon és megteccett a stílus! :)))))))))) Figyu, ez ojan, mintha leba znád Guccit, amiért egy frankó délelőtti öltönyhöz kitalált új mokaszinhoz nem vesz fel zoknit...:)))))))))))) Nagyon teccett, hogy kiszúrtad, jó fej vagy. És megelőzlek gyorsan: ne mondd léci, hogy ne dumáljak mellé és csajokról írjak inkább, mert azokról nem tudok újat írni. Ismeretlenhez nem megyek, akiket meg már itt kitárgyaltak, nekem is bejöttek. Azér még a jó hangulat miá hozzászólok néha, OK?