Maya jó volt!!!!!!! 3-szor megvolt! Kellemes!!Ajánlom nektek is!!!!!Maktársaim!Üdv.
Maya jó volt!!!!!!! 3-szor megvolt! Kellemes!!Ajánlom nektek is!!!!!Maktársaim!Üdv.
Tisztelt Szerkesztőség!
Ezzel sajonos csak annyi a baj, hogy mi is emberekből vagyunk, s néha mi is szeretnénk nyaralni. Általában mindenki tudja, hogy mely időpontokban érhető el, s ennek megfelelően adja fel a hírdetését. Én is több mint két napja várok az aktiválásra, ami sajnos nem történt meg. Mivel a hírdetésem négy napig érvényes, ebből két nap már eltelt, s tudom, hogy utána nem vagyok elérhető. Remélem az aktiválás minél hamarabb meg fog történni. Szerintem azok a lányok, akik nem veszik igénybe a fizetéses lehetőséget, tudják miért döntöttek így. A baj, hogy akik előfizettek, azok is több napig várnak a hírdetés megjelenésére. Közvetlen barátnőimtől tudom, hogy volt akinek másfél hétbe telt, amig rendben mentek a dolgok.
Remélem, ezen ismeretek után, az oldal üzemeltetői is probáltanak rugalmasabbak lenni, hiszen mi is azok vagyunk.
Tisztelettel:
Lexi
Na MI ujság? Maya én kedvelek szolj ha segitsek!!Intézkedünk.Tudjátok ki az uriember?
Sziasztok! Minket is átvágtak aljas modom pár hónapja badacsonyba leléptek a pénzzel schilla és társa és adnék egy e-mail cimet fogjunk össze emberek akiket átvágtak és én is azt mondom irány a hatoság!!!! *** moderálva *** várom a leveleket!!!!
Schila és Maya ne féljetek semit mi szeretjük a bulikat ha Démonkával akkartok bulizni csak keresétek a nyolctengelyeseken az ÚTHENGER becenevet vagy szóljatok és már oda is dübőrgünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hálátok úgy is üldőzni fog tudom!
Mára talán elég is már a szövegből mert nemsokára indulhatok vége a pihenésnek
A lányoknak csak azt üzenném készüljenek mert küldöm a haverokat is egy jó bulira
Persze mindez nem lehetne lehetséges az oldal üzemeltetői miatt ezért köszönet nekik
Mostpedig egy Miskolci vadmacska felé tartok biztató igéretek miatt!
És, hogy tudjatok miben válogatni válogatni a Marcali Schilla pedig egyszerűen káprázatos!
Tudjátok a gázpedált nyomva sokfelé megfordul az ember ezért szívből tudom ajánlani nektek a Györi Gyöngyikét!!!
Sziasztok A Székesfehérvári Viráot látogasátok meg jó mulatság!!!
Fütyülős · Őstag · Oké, mindenki megértette mi történt. Zárjátok már le.
Vagy adjátok meg egymásnak az E-mail címeteket aztán irogassatok egymásnak.
Lecsengett már ez a Replaymate ügy, szerintem.
Inkább azt írjátok meg hogy Napsugár vagy Nina? :)
Szerintem kérdezz meg egy szimpatikus hirdetőt, és meséld el mit is kérsz! Térj ki a masszázsra inkább, és ha érzed, hogy nem konyít hozzá, mer speciálisabb szakterületen dolgozik, akkor válassz mást. :-)
Szerintem az nem baj ha valaki részletesen leírja amit tapasztalt! Miért lenne ez túlzott "imádat"? Legalább ha valaki arra jár, akkor tudja mire számíthat. Lehet az jó és rosszz is éppen , csak az igazat írják le! Azzal még tisztességes embernek nem akadt gondja, és ha valami szégyelnivaló lenne akkor azon változtatni kell a minőség javítása érdekében. Értem ezt úgy a környezetre mint a munkára. Sokan mélg meg sem modják, így azt hiszi a leány hogy mindent frankón csinál és ennek még örül is! Az pedig kinek jó?? Hogy a vendégnek nem, az biztos!
Üdv a Hölgyeknek és az Uraknak!
Kipróbáltam már jó néhány pécsi szolgáltatót, de tapasztaltnak azért nem nevezném magam. Olyan Hölgyet keresek, aki ért is a masszázshoz, de emellett az erotika sem hiányzik a szolgáltatásból - legalább kézi levezetést vállaljon.
Tudtok ajánlani valakit? Régen hírdetett itt egy Dominika nevű lány, ő ügyes volt minden téren, de hátha akad valakinek tippje még ;)
Szakadok meg rajtad. :D Played well.
Tisztelt Állampolgárok!! Várjuk mindazok jelentkezését akiket *** moderálva *** vagy *** moderálva *** néven futó egy és ugyanaz a személy *** moderálva *** feltételezhetöen *** moderálva *** bármely módon *** moderálva *** !! A páros egy *** moderálva *** feltehetöen az ország bármely pontján!! *** moderálva ***
Sziasztok makktársak!
Tegnap voltam Szandinál nekem nagyon kellemes tapsztalatom van róla.Nagyon jó kis igényes családi házban dolgozik teljesen diszkrét. Kedvesen fogad barátnő filingje van a képeken tényleg ő van nem csalódtam. Én biztos hogy vissza fogok menni hozzá. próbáljátok ki.
Ez nem bújtogatás volt, hanem a tények leírása.
Még csak annyit, hogy nem adok esélyt? Dehogynem mindenkinek megadom az esélyt, csak van aki él vele, és van aki nem. Biztos vannak, akiket nem érdekel ez a dolog, mert másfajta emberek, és a történtek ellenére el fognak menni hozzád. Én viszont azt gondolom, hogy ha valaki egyszer elkövet valamit, az máskor is el fogja követni. Pl aki egyszer ellop valamit egy boltból, az a következő alkalommal is ugyanezt fogja tenni, mondhat bármit, hogy így megváltozott, úgy megváltozott, akkor is! Ez nyilván szubjektív, és nem kell vele egyetérteni, de én így gondolom, és azt hiszem, ehhez talán van jogom!:D
Ráadásul Debrőben sok szimpatikus, és normális hölgy van, így nem fog gondot okozni, hogy alkalomadtán kit látogassak meg!:)
De nem kell túlragozni ezt az egészet, ezért részemről be is fejezem.