Üdv
Anita 23 érdekelne. Elég új ha jól látom. Valakinek volt már vele tapasztalata?
Üdv
Anita 23 érdekelne. Elég új ha jól látom. Valakinek volt már vele tapasztalata?
Helló itt is :-)
Kicsit érzékeny vagy. Tombolnak a hormonok? XD
Ne hidd már azt, hogy mindenki az ellenséged, meg bántani akar.
Amit írtam, azt komolyan is gondoltam. Nekem ez a Playmate-ügy pikula a többi lopáshoz képest. Meg a pitbullok a szobában, meg a fenyegetések. Túl nagy igazságérzettel vagy megáldva. Nem feltétlenül jó mindíg az igazságosztót játszani. Engem ilyen szinten max. akkor b@szna fel a dolog, ha érintett lennék. És az, hogy ezt csinálta a képekkel, nem biztos, hogy a "motyóddal" is ezt csinálná. Ez nekem egy debreceni helyszínhez túl durva lenne, Nyíregyen már inkább el tudnám hinni... Te is biztosan vettél már számla nélkül (esetleg adtál el) dolgokat, de ezért még nem vagy köztörvényes bűnöző.
Nem akarom én őt védeni, de elég nagy blama neki, hogy így és itt kiderült a dolog. És egy érdekesség: volt itt egy lány, már nem hírdet, képgaranciával hírdetett más képével, de olyan nagy volt a hasonlóság, hogy senki nem vette észre. Ilyen is van.
A másik dolog, hogy valószínűleg engem is jobban felháborított volna a dolog, ha készültem volna hozzá. De mivel nem, így bennem nem omlott össze egy világ, bár valóban nem etikus, mégha ebben a környezetben is történt a dolog.
Üdv
az a csajszi nagyon szerethet dúdolni akkor, igazi hangutánzó művész lehet
egyszer mikor felhívtam telefonon, akkor is olyan hangok jöttek ki a száján hogy csak na :D
(valahogy erőltetettnek tűnt nekem)
na akkor valószínűleg őt is kihúzom a listámról, nem akarok csalódni
Nekem ez *****18 volt a légi utaskísérős ruhában. A "legjobban" az tetszett, hogy közben szinte végig dúdolta azokat a dalokat, amik épp a rádióban voltak. Nagyon jól esett, soha nem felejtem el.
Helló!
Mindig zuhanyzok, mielőtt megyek, és még a helyszínen is zuhanyzok, és szájat öblítek alapból és frissen borotválkozok, mert kb ezeket szeretném kapni viszont. Az arcomon nem tudok változtatni, mert az olyan, amilyen, de ha annyira nem jönnék be a lánynak, akkor szólhatna, mert szerintem az első találkozás mindkét résztől vakrandi, ha az ő arca is takarva van. Kami képről nem is beszélve. Az viszont a "vevő" szempontjából nagy lehúzás, ha a lány akkor tiltogat le alapdolgokat, amikor már eleve vesztes helyzetben vagyok. Elfogadhatatlan számomra, ha arra hivatkozik, hogy azért nem lehet az egyik alappózban, mert azt nem szereti, a másik alappóz meg azért, mert épp most fáj a hasa. Szerintem ha korrekt lett volna, ezt mondhatta volna előtte, és akkor közösen megbeszéltük volna, hogyan tovább. De így az az érzésem volt, hogy csak a pénzem kellett. És természetes, hogy egyre kedvetlenebb lettem közben, és nyilván hogy ez látszódott is rajtam. Az a kellemetlen ebben, hogy nehezen hihető amít állítok, és én leszek a hunyó, mert egyébként ezt a lányt egy kivételtől eltekintve kedvelik. Illetve pontosabban egyetlen fórumozó írt róla úgy, ami az én élményemet erősíti meg, és ettől függetlenül lehet, hogy többen is "csalódtak" de a valós "vendég"-számhoz képest elég kevesen fórumoznak.
róla már többen is írták ezt, ezért nem is látogatom meg
nem tudom haver, de az tuti hogy ha már egyszer kicsengettem a lóvét, akkor elvárnám, hogy legalább az történjen, amiben megállapodtunk
miért név nélkül? biztos van oka (talán több is)
gondolom letámadnának, ha meggyanúsítanál valakit, de hidd el többen hálásak lennénk ha leírnád hogy ki húzott le
Szia!
Szerintem alajában véve nem lehet annyira eltérőek a tapasztalatok, ahogy azt te gondolod, mivel nem tartalak téged sem igénytelennek, így egy alapelvárása mindenkinek van. Lehet hogy vannak nagyobb igények is, de a környezettel kapcsolatban a szépérzék és kellemes hangulat nem lehet vita. A vendégekkel való bánásmód, pedig szerintem attól függ ahogy a vendég viszonyul a személyhez! HA normális, akkor nem lehet probléma éppen a speciális kérées sem, de ha bu*kó a vendég, akkor a bánásmód is hasonló lesz.
Sziasztok!!
Nem akarok a nagyok dolgába szólni, de nem értek veled egyett Gróf....Mi oka lehet ,hogy nem a saját képeivel hirdet??Ráismernek,?? olyat tegyen föl amiről nem ismerik meg!!vagy tegyen fel egy pillangót és fogalamazza meg a szöveget ugy ,hogy érthető legyen miért nem tesz ki képet!!,,,ez lehet hülyeségnek tünik,, de ne már más képével... az sok kicsit!!
Ilyenekre én is gondoltam, főleg az "őstag" fész-ekkel kapcsolatban. De minden csoda három napig tart, és ez is elül, és nem történik érdemben semmi. Meg miért adnék hitelt bármelyik már nem hírdető szolg szavának, amikor az egész az átverésekre épül. Vagy észreveszed, vagy nem. A bogarat a füledbe ültették, onnantól kezdve kereshetsz bizonyítékokat arra, amit gondolni szeretnél, és találsz is rá, csak idő kérdése. Majd olvashatod a "hullámokat", ha lesz.
Nekem Zsuzsi(20)-nál volt hasonló élményekben részem....
Helló! Meg tudod-e érteni azt, hogy bármit is írok bármelyik együttlétről, az lehet annyira szubjektív, hogyha egy másik vendég mást tapsztal, akkor engem hazugnak nevezzen? Lehetek-e annyira tárgyilagos, hogy az megállja a helyét más tapasztalta esetében is?
És szerinted kinek vagy kiknek az érdeke az, hogy ezt ne vegyék komolyan azok, akik olvassák? És miért név nélkül írom ezt?
Ugyan már, megérdemled!:)
És hadd kérdezzek vissza, de most komolyan, te nem feltételezed egy olyan lányról, aki fotókat lop, hogy téged is megrövidít? Mert én igen, és ezért fontos ez a dolog, hiszen bizalom nélkül semmi sem működik. És aki nem a saját képeivel hirdet, már azelőtt elveszti a bizalmamat, mielőtt találkoznánk.
Nem a lányoknál foglalkozom ilyenekkkel, hanem előtte, és ahol ez nincs meg oda el sem megyek!:) És még így is bőven benne van a pakliban, hogy átvernek...
Ilkó...Köszönöm, ez kedves volt igy ismeretlenül!!!!
Speciel nem rád gondoltam elsősorban!:)
Hát lehet! De ezzel a hirdetővel nincs semmi baj tényleg. Meg hát igaz nem vagyok régi "motoros" itt, de nem azért koptatom a billenytyűket, hogy másnak jókat írjak ha nem érdemelné meg! Talán a meglátásommal segíthetek másoknak pár boldog percet találni!
Na vajon minek is hívjuk ezt? :P