ez a szakma elég jó,mi lenne velünk férfiakkal ha nem lenne ez a xakma,vagy szexma?
ez a szakma elég jó,mi lenne velünk férfiakkal ha nem lenne ez a xakma,vagy szexma?
én a lapos has párti vagyok,ha már keselek,legyen szép a vétel
nem szeretem mikor képen semmi,élőben+ pocak vár
Pircsi!
Egy Isten-NŐ Vagy!
Szeretem a humorod! :)
Te raperuta!
Inkább nem hívunk! :) ..bár nagyon szeretünk és élveztük is tanításaidat!
White Ladynél volt valaki mostanában?
vagy lehet, hogy ez a hastípus készteti őket, hogy ezt a szép szakmát válasszák :P
Ezt az iriszt megnéztem volna sokat hallottam már felőle,kb 2 hét mulva úgy is a wárosbann lenne dolgom.addig hátha lesnek jo nők
Helló
Ez bizony akár neked/nekem is szólhatott volna...
De azt mondom, akinek nem inge, ne vegye magára.
Üdv
van olyan valaki, aki jó véleménnyel van erről a Zsuzsiról?
Loláról valakinek van infója?
Dundika (48)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · Sziasztok!
A jövő héten akár 19 h-ig is elérhettek!!!
Puszi Dundika.
SZIA TIGER!!
Nem nem bántjuk Katót, sőt én.... minden tiszteletem az övé!!Sajnálom, hogy elment, csak kicsit ugy tünik te ő vagy!!! ezt pl a.... Ja hívhatok Zoli néninek-ből gondoltam!!De valszin tévedek!!
Szia!!
zandras · Tag · ?????????????????? Te hol élsz??????????????
Szia!
Én amit akartam, leírtam. Feleslegesen.
Nem hiszem, hogy lenne közös témánk, én nem vagyok érintett sem, mint hirdető, sem, mint futtató, sem, mint látogató.
Én hétköznap dolgozom, ellentétben veled, a netet pedig másra használom.
Úgy éreztem, Katót túl sokat és régóta bántjátok, csupán ezért jöttem ide, én ugyanis személyesen ismerem, nem úgy, mint ti.
Ő már nem is olvassa a fórumot, s ez a legokosabb, amit tehet.
Többet nem írok én sem, mert pont az ellenkező hatást érem el vele, mint amit akartam, hogy szálljatok már le róla.
Ja, és hívhattok Zoli néninek. :)
Minden jót!
humm · Kvázi-tag · Ezt azért nem mondanám, a VL pedig nem hiszem hogy ilyen szinten érintve lenne egy ilyen "üzletben" Mindössze annyiról van szó hogy vannak, akik jutányos áron vállalnak egy kis online marketinget bizonyos fórumokon. De az is lehet hogy csak pusztán emberbaráti szeretetből ajánlgatják ugyanazt a néhány hirdetőt mindenkinek hónapokon keresztül, és ekézik a konkurrenciát.
Fütyülős · Őstag · Na aztmondja hogy...
A napokban sikerült meglátogatnom Ágicát(19). A hely egy lepukkant lakótelepen van, de a szoba és a fürdő türhető.
Vannak vagy 4-en ezért vigyázni kellett, nehogy összefussak valakivel a folyosón.
Ágica egy 16 éves kislány arcával, és alakjával felvértezett 165 cm magas lány. Halkan lágyan beszél. :)
A francia normál, nekem kellemes volt. Vékony, szolibarna, szőke magyar lány. De tényleg nem néz ki belőle az ember 16-tól többet.
A mellei nem tetszettek, de a popsi feledtette a dolgot. Kis formás popó. Nekem barátnő filling volt. Nem nézte az órát, mosolygott, és aranyos volt nagyon.Egyébként ő a legfiatalabb a társaságból akikkel együtt rendel. :)
Ajánlott kategória.
Valamint a korábbi tapasztalatom, hogy kortól függetlenül, majd mindegyik lánynak van egy kis sörhasa. na ezt magyarázza meg nekem valaki! Hogy ez miért van? A sok kamatytól, vagy mi?
Üdv a Fütyölős!!!
Inezről is jöhetne pár infó...
Helló
Szerencsémre én nem vagyok szerelmes típus... De a jót viszont szeretem. És valóban kedves és szép lány.
Ezek azerint tudod, kiről van szó. Én még sosem csalódtam benne. Vannak néhanapján nekem is kilengéseim, de a stabil 3-asomban ős is benne van.
Járt utat a járatlanért...
Üdv
Viki24-nél volt már valaki?
Mit erőlteti ez az ANETT a képeit , bármit csinál szép nem lesz,sem hungarikum.Nem a ruha teszi a nőt,hanem a lelke meg a kisugárzása,viselkedése.