Ha kell Fruzsi23 új elérhetősége,priviben küldöm
Ha kell Fruzsi23 új elérhetősége,priviben küldöm
Sziasztok! Sajnálattal vettem tudomásul, hogy ezek a kurvák hétvégén basznak dolgozni, pont mikor az ember ráérne elmenni szépen kitakaritani a fingócskájukat. Ez szomorú...Hétköznap a faszom megy, akkor dolgozok, nem érek rá. De amúgy tiszta hájtömeg mind, hatalmas picsával, és huszonévesen ugy néznek ki, mint aki már legalább 40 éves... És ez gáz... Ja voltam renikénél közben, kikormoltam.... Elment....Kinézetre jobb, mint tudásra.Na dehát kinek mi a gyengéje :)
Szia!
Úgy tudom, hogy heti 3 napot az egyetemen van de néha kiszokott menni (anyagi okok miatt :)
DE Lizi vette át a helyét, hasonló formátumu, kicsit nagyobb mellekkel, gyönyörű popsival, a hozzáállása ugyanaz.))
Csörögj rájuk, felvilágosítanak, nem fogsz csalódni.
Üdv.
Csá!Nem vagyok értetlen,csak néha fáradt és bamba :) :P Naomi=Kinga baba Ezen nem sok meglepödni való van,egy olyan társasághoz tartozik,aminek köszönhetöen néha külhoni kiküldetésre megy.Ö és Letti már nem egy ország férfi népét szórakoztatták.Csak azt nem vágom,akkor miért hirdet idönként az itteni apróban,és miért reklámozta nemrég itt valaki.
Sziasztok.
Kis Elizáról tud valaki valamit? Egy ideje már nincs fent az oldalon. Abbahagyta talán, kár lenne érte mert nagyon jó volt.
Előre is köszi.
sziasztok! Tudja valaki esetleg hogy hová tűnhetett a Mira nevezetű szolgáltató? szerintem ő volt a legkomolyabb győrben, érett, igazán dögös és kedves szolgáltató volt a belvárosban.
sziasztok!
Zalaegerszegen járt már valaki erotikus masszázson? ha igen, melyik hölgynél, és mik a tapasztalatok?
köszi előre is a válaszokat! üdv. Zsolti&párja
Az, hogy ki mennyi embernek a kedvence nem jelent túl sokat!:)
Vagy mondjuk kb annyit, mint hogy a tyúbon mennyien hallgattak meg egy dalt!:DDD
"Azt mondjak, erős kisugárzásom van, sokan a problémájukat is szívesen megosztják velem". Hát ez a baj ***moderálva***.A problémákat nem ott kellene megosztani.
Inkább festeni, hiszen olyan szépek azok a festmények.
Helyesbítek.A hölgy 3 tuti hírdetésen van,egy meg sanszos hogy ő....Miért jó ez neki még mos se értem!:D
naomi:DD
Kitty 23 at próbálta már vki?élmények!
Jah és ami elgondolkodtató!
A Nina képről qrva jó de kibaszott drága volt mikor hívtam.Viszont 32 látogató kevdence!!!!!!????????Akkor csak kikéne próbálni!!!
Vki aki volt nála írjon már pár sort!!!
Jah Cleo meg vicces,mert eddig még sose tudtam elérni!:D
Napsugárról megoszlik a véleményem.Velem kedves volt de nem volt bőbeszédű.Sztem a szexben még van mit fejlődnie.Engem átvert szerintem de nem gond belefért.:)Vicces story.Szép csaj az biztos.Gondolkozok rajta,hogy adjak e neki még 1 esélyt!:)
Van itt olyan csaj is akinek múlt héten 4 hírdetés volt fent!!Miért jó ez neki azt nem tudom.Most ha jól számoltam csak 2 van neki:):)
Voltam Timi 35-nél.A képeken ő van,a cickók is valósak de nem valódiak.Kedves,megcsinál mindent amire kéred és bevállalja.Én jól elvoltam vele.És azok a hatalmas cickók...:D.Viszont előre szólok,hogy aki szégyenlős meg félős annak nem biztos,hogy be fog jönni,mert pl.:mikor voltam az ajtót nem csukta be,telózott egyet,meg a bnőjével is találkoztam vagy kolleganőjével nem tudom.Összeségében én meg voltam elégedve vele.És azok a cickók:D
Ha még van kérdés,mert ez a beszámolóm se volt kielégítő tegyétek fel,ha tudok válaszolok.
Basszus.Rendesen hányingerem lett,hogy olvasgattam.
há ja gróf strigoletto megint itt böfögi a hülyeségeit alanyi jogon elérte a közröhelyt meg utálatot és örül neki
nakiaz,a Candy lett volna? :-)
Hát ez kész...:))))))
Nahát!Azt a bizonyos szerkezetet,ami ketyegve méri az időt,na azt itt miért nem lehet kiírni?!Helyette ír hülyeségeket.Jó.Legyen.De ha azt írom,karóra,akkor azt írja majd ki hogy karidő?:)))
Nem idő!Óra!Ez tilos??