Sziasztok!
Van valakinek valami tapasztalata Zsuzsa (31) -el kapcsolatban?
köszi
Sziasztok!
Van valakinek valami tapasztalata Zsuzsa (31) -el kapcsolatban?
köszi
Szia Kedves!
Úgy látom, ez olyan téma, amiben teljesen máshogy látjuk a dolgokat. Valóban zárjuk le, mert kapok a fejemre, csak Tudod nekem az a furi kicsit, hogy bármilyen másfajta szolgáltatásnál nem így gondolkodsz nyilván Te sem, ellenben itt...
Mert mit szólnál pl, ha veszel egy filmre jegyet, és nem azt játszák le a moziban mégsem!? És mikor reklamálsz azt mondják, ugyanmár ez a film is tök jó hiszen Oscarra is jelölték, akkor meg mi a bajod? Vagy bemész a Mekkbe és Királyos cuccokat árulnak, egyesek szerint ugyanolyan jó, és mégis, mit szólnál hozzá? Nem éreznéd átverésnek?
Üdv
ilko
Na, szerinted tudod, vagy tévedsz?
:-)))
33 és 1/3 % esélyed van, hogy eltaláld...
;-)
Sziasztok!
Én nem tudom GK miben érdekelt és kapcsolatban áll e a VL el, de egyet biztosan állíthatok, velem nem áll ilyen jellegű kapcsolatban! Am meg annyiban igaza van, h akkor van sztem ok a lázadásra, ha a vendéget átverés éri, de ha ugyanolyan minőséget kap, akkor? De mind1 zárjuk le! Aki írta meg van Írisz, csak Rubi néven! Látogasd meg! Igényes szolgáltató!
Hi!
Ezt mire véljem? Nem tartom idiótának magam (bár ez nem zárja ki, hogy esetleg mégis az lennék!:DDD), de ezt most nem értem...
Fütyülős · Őstag · Ilko, te meg túl sok krimit olvasol. :)
Ez okés, de azért az meg sem fordult az illető fejében, hogy esetleg azért ajánlgatja az ember ugyanazt a hirdetőt, merthogy jobb, mint a többi, és ott nem kell csalódni, és nem verik át? Dehát úgy látszik vannak, aki kissé túl sok James Bond filmet néznek!:DDD
:)))
Nem vált szokásommá, csak van egy olyan "rossz" tulajdonságom, hogy nem kedvelem az igazságtalanságot, sem egyik, sem másik oldalról! Ezért akadtam ki akkor is, mikor egy "kedves" nick nekiállt Ginát gyalázni...
Üdv!
Szerintem a képgarancia miatt akadt ki, meg a szerki üzenete miatt, hogy simán megvédték Playmatet, holott...
Meg azért gondolj bele, ha te adnál ki majdnem 100 rugót, mit szólnál ha visszaélnének a képsorozattal, gondolom nem repesnél a boldogságtól!
Hi itt is!:)
Egyetértek, az látszik a képein, hogy semmi sem látszik!:)
Hm, kiről is lehet szó?:DDD
Réka27 pár hete még Doroti néven volt fennt,kicsit élethűbb képekkel. A mostani agyonretusált képeknek közük sincs a valósághoz...
No mi a manó?Ti tudjátok néha miröl is beszélteek??Szerintem nem......de dijazuk szép Esrótét
Hali.
Érdeklődni szeretnék a következő hirdetőkről hogy ki milyen élményekkel gazdagodott náluk:
Szonja 23 Viki 36 Réka 27
Előre is köszönöm.
A fejtől a lábig, kívül belül - Rolfing az ember minden porcikáját érinti.
jó bizony!
vagyunk még ezzel így egy páran
Sziasztok.
Natiról szeretnék valami infót kérni. Akinek volt szerencséje hozzá attól várom a beszámolókat
köszi
Pál.Pusztai..Te-Őstag,,,ááá.. nem Őstulok:))Azért vigyázzunk a megszólitással,!! Imádom, a dicséreted.. de ezzel hizok is ,igy bünti jár érte:)))
Na azt mond meg nekem, ,hogy mi az ami fent van a fán,és nyávog, és lent van a földön és ugat:))
Szassz Lótök!:-)
Én már kb.2éve próbálom felhívni,de eddig még soha nem sikerült.Nemtom mit csinál?!Ennyi dóóga vóna???Arra már rájöttem,hogy vhol a konzervgyár környékén.Legalább is ezt írták mások itt a fórumon.