Bia olyan szép lány volt, miért kellett olyan ízléstelen nagy melleket csináltatnia? Annyian szeretik a műmelleket a férfiak közül? Vagy csak saját magának? Kár érte...
Bia olyan szép lány volt, miért kellett olyan ízléstelen nagy melleket csináltatnia? Annyian szeretik a műmelleket a férfiak közül? Vagy csak saját magának? Kár érte...
Most én nem tudom,hogy Nyiregyházán vannak csak zsiros lányok?? Ide jön a csürhe?? Ez beszarás.
Mi a manóért félnék??
Alíz30-nál volt már valaki?
heló
Hogy vert át?
Helló
Légyszi nekem is küld el:
qcpassed@gmail.hu
Előre is köszi
:-)))
Helló! Segítséget kérnék! Tudna valaki ajánlani egy 30-40 év körüli csajt aki megbízható és ott van a szeren? ELőre is köszi!
:)
Gondolom, mert ha hazajön, nem pihen hanem itt is tolja az ipart!:)
A gépet meg nem bántásból írtam, egyre több a veszélyes dolog. Pl múltkor egy hacker haver mesélt pár dolgot a fészbukról, hát azt hittem az agyam eldobom mi minden kitalálható belőle...
Asszem régebben volt ind...szen egy cikk a követésről, de ami abban volt az csak a felszín, az igazán súlyos dolgokat nem lehet leírni...
Volt már valaki a Komáromban hirdető két csajnál?
Addig rendben van,hogy véleményeket írogatunk a fórumon,de a diszkréció alapszabályait illene betartani,viszonozni.
Ha kell Fruzsi23 új elérhetősége,priviben küldöm
Sziasztok! Sajnálattal vettem tudomásul, hogy ezek a kurvák hétvégén basznak dolgozni, pont mikor az ember ráérne elmenni szépen kitakaritani a fingócskájukat. Ez szomorú...Hétköznap a faszom megy, akkor dolgozok, nem érek rá. De amúgy tiszta hájtömeg mind, hatalmas picsával, és huszonévesen ugy néznek ki, mint aki már legalább 40 éves... És ez gáz... Ja voltam renikénél közben, kikormoltam.... Elment....Kinézetre jobb, mint tudásra.Na dehát kinek mi a gyengéje :)
Szia!
Úgy tudom, hogy heti 3 napot az egyetemen van de néha kiszokott menni (anyagi okok miatt :)
DE Lizi vette át a helyét, hasonló formátumu, kicsit nagyobb mellekkel, gyönyörű popsival, a hozzáállása ugyanaz.))
Csörögj rájuk, felvilágosítanak, nem fogsz csalódni.
Üdv.
Csá!Nem vagyok értetlen,csak néha fáradt és bamba :) :P Naomi=Kinga baba Ezen nem sok meglepödni való van,egy olyan társasághoz tartozik,aminek köszönhetöen néha külhoni kiküldetésre megy.Ö és Letti már nem egy ország férfi népét szórakoztatták.Csak azt nem vágom,akkor miért hirdet idönként az itteni apróban,és miért reklámozta nemrég itt valaki.
Sziasztok.
Kis Elizáról tud valaki valamit? Egy ideje már nincs fent az oldalon. Abbahagyta talán, kár lenne érte mert nagyon jó volt.
Előre is köszi.
sziasztok! Tudja valaki esetleg hogy hová tűnhetett a Mira nevezetű szolgáltató? szerintem ő volt a legkomolyabb győrben, érett, igazán dögös és kedves szolgáltató volt a belvárosban.
sziasztok!
Zalaegerszegen járt már valaki erotikus masszázson? ha igen, melyik hölgynél, és mik a tapasztalatok?
köszi előre is a válaszokat! üdv. Zsolti&párja
Az, hogy ki mennyi embernek a kedvence nem jelent túl sokat!:)
Vagy mondjuk kb annyit, mint hogy a tyúbon mennyien hallgattak meg egy dalt!:DDD
"Azt mondjak, erős kisugárzásom van, sokan a problémájukat is szívesen megosztják velem". Hát ez a baj ***moderálva***.A problémákat nem ott kellene megosztani.
Inkább festeni, hiszen olyan szépek azok a festmények.