Tisztelt Virág!
Az aktiváló sms-t 2011.09.12-én 20:28-kor kapta meg a megadott számra.
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Tisztelt Virág!
Az aktiváló sms-t 2011.09.12-én 20:28-kor kapta meg a megadott számra.
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Sziasztok forumos társaim, Hildelitáról mit tudtok nagyon el akarok menni hozzá ,de valami inó kellene.
Barbiról és Ivettről továbbra is várok valami véleményt :)
És melyik hirdető található ott? :)
Tisztelt Szerkesztőség!
Szeretnék hirdetést feladni az oldalon, de a telefonszám aktiválásnál a kódot kétszeri próbálkozásra sem küldte el a telefonomra. Harmadjára pedig már ugye nem is próbálkozik a rendszer. Kérem a segítségüket!
Köszi
zandras · Tag · Üdv! Megint hajtott a vérem :) Meglátogattam Vivien19-et, kiváncsi voltam két nagyon ellentétes beszámoló után. Nos engem negativum nem ért, nem is értem miért. A lakás átlagos erre a célra, a fürdö rendben, pozitivum van szájviz kirakva! Lehet használni T. vendégek. Privát fogkefe is van és ugy éreztem használja is!!! A hölgy a fotókról felismerhetö, mütermi, tehát enyhén retusált. Utólag egyetlen negativum volt (de ez már szörszálhasogatás) az ágy nekem nem jött be.
Ha még ugyanaz, akkor sincs semmi. A stílusa miatt ő még saját magánál is kétszer jobb:):) Üdítő színfolt a sok szótlan-sótlan leányzó közepette.
Bettit tudnám ajánlani nagyon jó punci!!!
Várjuk a beszámolót !!!!!!!!!
Igen, lehetséges, a Tuti Masszázs és Timike ugyanaz. Attól függ, "kit" keresel közülük, olyan szolg-ot kapsz. Ha teheted, ne hagyd ki.
A JOKAI TÉR 3 SZÁM ALÁ NE MENJETEK EGY ALKOHOLISTA ROHATFOGU NÖ VÁR SZOBÁBA A SRICI ÜCSÖRÖG MAJD ELÁTOGATOK EGY KIS CSAPATAL ÉS MEGMUTATJUK KIT HUZANAK LE
viki 28. igaz fiatal , de letagad pár évet ,és még csúnyácska is, a tudása meg semmi. a mellén kívül, amihez még véletlenül sem érhettem hozzá, mert kikérte magának, el van szállva magától. nem ajánlott kategória.
VIKi 28 valótlan az egész. nagyon jó hogy a kétes hírdetés rajta volt. mert az az igaz.
Vadóc(19)-nál és Bella(22)-nél volt-e már valaki? Masszásnál hírdetnek. Lehetséges, hogy a Tuti Masszás(30) és Timike(30) egy személy ?
viki 28-at nem ajánlom senkinek gáz!
Kedves P10!
Belső üzenetben reagáltunk bejelentésére.
Kedves Nowone :) Hívj fel és megosztom veled ki vagyok,voltam :)
Kedves Navigátor! Sajnálom hogy kellemetlenűl érezted magad nállam :( A beszámolódat elolvasva úgy gondolom itt-ott picit túloztál,de ez az én véleményem és persze az eltér a Tiedtől :) Visszagondolva a múlt hetemre,nem emlékzem olan vendégre akin éreztem volna hogy "majd elhányta magát tőlem" :( ez enyhén szólva is rosszúl esik,mert mindig igényes voltam magamra és a környezetemre! Szeretem amit csinálok,ezt sokan meg is érzik rajtam főleg a franciámnál: Élvezettel nem pedig kényszeresen csinálom azt amit :) Nem munkaként fogom fel. Az pedig hogy korábban hirdettem-e az én titkom :) de ha meglátogattok kiderűl és pedrsze el is mondom,de ez nem a fórumra tgartozik :) Mostantól elérhető vagyok,akit nem rémísztett meg a Navigátor kedves beszámolója,látogasson meg. Garantálom,hogy nem kellemetlen érzésekkel távoztok,de ezt ne itt kelljen ecsetelnem :D További szép napot,remélem az enyémet is szebbé teszitek :) PUSZI
nathasáról annyit hogy felgma ha nem tetszel neki el is hajt nagyon válogatós (erdö sor)
sziasztok pénteken voltam lilla 42-nél Hihetetlen jó a csaj
Sajnos nem találok ilyet, h virginia. Esetleg van telefonszámod?
köszi