Szia Gróf! :)
Végigolvastalak, köszönöm, Te vagy, aki mindent, vagy majdnem mindent megértettél, és érzel.
A múlt a múlt. Mi jókat beszélgettünk, ordenáré módon osztottuk egymást, sokan nem értik, mi van köztünk.
Semmi, csak érezzük egymást, még így az éteren át is.
Nem tudják hova tenni a mi kapcsolatunkat, ami nem személyes, mégis van,és talán marad is.
Mindkettőnket sokan utálnak, mert nem ismernek, és nem éreznek bennünket. Mi viszont egymást már rég.
Te valóban ismered a Nőt, ez sok írásodból átjött, de persze ez az oldal nem erről szól.
A privát életben másként működnek a dolgok, és Te vagy aki azt is ismeri, függetlenül, hogy ebben a műfajban is rendesen otthon vagy.
Nagyon jókat tudnánk mi élőben beszélgetni, nem vagyok benne biztos, ha a közeledben lennék, ez már nem rendszeres lenne mondjuk egy kávézóban, séta közben, vagy bárhol.
Sokszor felmegyek a chatre, ha normális embereket találok, maradok, ha nem, lépek, mint ahogy innen is fogok ezután a hsz után.
Csak Neked írtam most, senki másnak.
Nekem holnaptól egy új élet kezdődik sok minden után, végre az amire vártam.
A chaten viszont megtalálsz (holnaptól 29-ig nem), de utána két hétig igen, aztán újra nem...:)
Ha gondolod, várlak ott, kiiktatva mindenkit, talán jókat tudunk dumálni értelmes dolgokról, mert ebből a világból nekem tényleg elég.
Ez nem az enyém.
Megtalálsz, ha akarsz, és én tényleg kíváncsi lennék élőben Gróf Kurátorra, Brockyra, szexmentesen. :)
Ma volt szerencsém Ninához és Korinához is! Ők a legjobbak a városban! Már alig várom, hogy kipróbáljam velük az "édéshármast" is!!!
Sziasztok Fiuk! Mi lehet az oka rolam mindig ujoncok irnak rosszat nem régiek,valaki mindig gondol egyet és irkál? ,vagy ha uj képeket teszek fel ez talán zavar valakit és ...örök talány. Van 1-2 dolog amire nagyon allergiás vagyok ,pl:ha egy férfi ápolatlan,leheletével szinte vallatni lehetne olyan büdös,honalj szag,intim rész stb...Telefonban ha rákérdezek se mond-vagy hazudik egy keresznevet.Alapvető müveltség!Igen tudok bunko lenni,ugy gondolom ezeket a felsorolt dolgokat egy férfinak magával szemben kötelező lenne betartani.Nem baj ha nem küldi a számát,de az alap hogy hazudik valami keresztnevet,na meg egy kis fogmosás,tusol,ezek hiányában igen is bunko voltam és leszek is.Szexpartner kereső ,nekem nincs szükségem primitiv,ápolatlan férfira,nem érzi a saját szagát,felse fogja némelyk férfi miért nem akarok ezt-azt !Forditva tölünk elvártok csir-biri mindent,pedig sok esetben alap dolgok hiányoznak férfiakbol .Valojában nem is értem hogyan lehet elmenni du*ni ápolatlanul,képek alapján kiválaszt egy ápolt csinos lányt,ő meg odamegy szagosan.,Olvasgattam mit hantáztatok rolam,arcomat ,testemet ugy ahogy vagyok kirakom,és te azt mondod jellemtelen vagyok?Nagyon kevés arcképet láttam debrecenben.Egy jo tanács,ahelyett hogy itt irkáltok hülyeségeket rolam,foglalkozzatok a testetekkel és a következő lánnyal ha találkoztok nagy bas*ásban lesz részetek!
kösz haver!
Szia
Én voltam Adél 35-nél még amikor a ***moderálva*** utcán ***moderálva***hát nem szeretném bántani, de melle kicsi fenekének nincsen formája és ez még nem is lenne nagy baj csak amikor be hatoltam akkor huzta a száját meg ilyenek én szerintem válasz mást!
Szia
Én voltam Adél 35-nél még amikor a ***moderálva***utcán ***moderálva***hát nem szeretném bántani, de melle kicsi fenekének nincsen formája és ez még nem is lenne nagy baj csak amikor be hatoltam akkor huzta a száját meg ilyenek én szerintem válasz mást!
Nettiről tudtok valamit? a képekről úgy tűnik, hogy Cleoval van egy helyen
Hölgyeim!
A világért sem akarok belétek kötni, és meg is értem, amit most csináltok, de jól meggondoltátok ezt?
Szerintem nem a legvendégcsalogatóbb ez a módszer, amit most alkalmaztok. Valamint, szerintem, a számok kiírásából még problémátok is lehet!
Szerintem...
Zsu 32 Nyiregyházi egy igazán kedves lány.Ápolt igényes érzéki odaadó.Maximális csalódásmentes élvezet. Ajánlott kategória!!
Zsu 32 Nyiregyházi egy igazán kedves lány.Ápolt igényes érzéki odaadó.Maximális csalódásmentes élvezet. Ajánlott kategória!!
Sziasztok!!
Több napja figyelek, és olvasgatom a dicséreteket,és vélt és valós sérelmeket, , nem akartam beleszólni, mert nem tisztem, és jogom biráskodni, mivel nem ismerem a lelki hozzájárulást..DE valszin bámelyikőtök szemszőgéből nézve, igazza lehet csak neki, biztos vagyok benne ,hogy a Dark Angel nem akart senkit bántani, föleg Katót nem, hisz nem győzte hangsulyozni, hogy elnézést kér..... de ez a véleménye..
Gróf... Te egy nagyon jó fazon lehetsz és valoban hajazol a Katóra,,bár tudom hogy Ő nem Te, és Te nem Ő.....Kérdés ki a puncis?? és ki a .....
Ja ne felejtsem Harlee.. te Drága!!Ki is vagy valojában??:)))
tényleg Adélról írhatna valaki, akinek van tapasztalata vele kapcsolatban!
engem is visszacsörgetett egyszer :D
megértelek haver
Sziasztok Adél 35 valakinek van infója?
Melinda27
A hölgy renben van, bár az életkor szerintem kevés. Bejutás a megbeszéltek szerint, max kedvesség már már túlzottan ami nekem egy kicsit visszataszitó volt. A lakás is renbe. A francia elmegy, legalábbis volt már jobba részem. Az aktust is átlagosnak mondanám, egy régebbi hoszzászólóhoz csatlakoznék ( Dugtam egyet ).
Ami bosszantott hogy amikor csak még érdeklődni akartam a hérdetése iránt nem vette fel, mondom sebaj majd később amikor megint szabad a terep megpróbálom erre kb. 10 perc mulva megcsörget. Az ideg elkapott az asszony melletem az meg, drágám kivolt?
de már régen szerettem volna menni hozzá így túlléptem ezen a dolgon. Másokat is számkijelzéssel hívok de még senki nem csörgetett vissza, hirtelen lefagytam.
akkor most egyszerre van pesten is meg itt is?
ezt meg hogy csinálja?
Kísértetiesen hasonló történet kerekedett! :)
Emléxel "Hanuka" ceglédi fellépésére? Miért kell nagydobra verni mindent? Aztán pedig csodálkozni?
Én nem kaptam ilyen sms-t, nem mintha hiányozna! :)
Hogyan találják meg, hogy keveredik ezek közé Katómama?