Hi!
?
Ennyire nem értesz a géphez? Simán meg lehet sasolni, kiről van szó...
Pedig manapság nem árt ha az ember tisztában van dolgokkal, mert könnyen megszívhatja!:D
Hi!
?
Ennyire nem értesz a géphez? Simán meg lehet sasolni, kiről van szó...
Pedig manapság nem árt ha az ember tisztában van dolgokkal, mert könnyen megszívhatja!:D
Teljes mértékben egyetértek kertész 41 hozzászólásával.
Lizi egy igazi gyöngyszem. Ajánlott kategória.
A hely biztonságos. Az odavezető út kicsit "kalandos".
Fogadtatás baráti.
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valakit,aki korrekt és vállal popót is??Előre is köszi az infót és a segítséget.
Zs
sziazstok,
infó kellene a gyorlanyokon hirdető 28 éves gabiról.A képei nagyon jók, ha esetleg felpróbálta valaki ossza meg velünk az élményét.
köszi
zandras · Tag · Üdv! afrojack Virág21 Jasmin25, de elötte néz utánna a fórumon.............!!!!!!!!
Ilyenről én is hallotam az egyik ismerősőmet ugyenezel hívták fel!!!
Fütyülős · Őstag · Egy kérdés.
Aki utca szinten keres lányokat az tolókocsiban ül, vagy lusta elmenni a város másik részébe?
Ez nekem magas!
Sziasztok!
Lizi egy szemrevaló teremtés, ágyjelenetekben meglehetősen gazdag, a hely is nagyon biztonságos, érdemes meglátogatni.
Üdv.
Sziasztok srácok.
Mátészalkán van egy Beatrix nevü lány. Volt már valaki nála, vagy valami infótok van róla?
Kedves Kari.ka! Most regisztráltam az oldalon, előtte olvastam a fórumon a bejegyzéseket és írtátok hogy ott több csaj is van! Örülök hogy ilyen okos vagy és tapasztalt... és kurva jó emberismerő! Akkor kérnélek titeket hogy privátba írjátok meg a számot,
már ha lehet itt ilyet!
Köszönöm
Üdv mindenkinek.Tina nevü hőlgytől kértem randit.A megbeszélt időpontban ott vagyok, felhívom ahogy szokás mondja az emeletet felmegyek ajtó nyílik fogad egy törölközőben betekert fekete elefánt.Mondom neki a Tinát keresem azt mondja ő az és ő van a képeken.HÁÁÁÁT nem TOOOm hanyadtfordultam és eljöttem Az igazi Tina lehet hogy ajánlott kat. de ez a törölközős hölgyemény ez szerintem nem annyira.
rangar!!Nekem nem volt szerencsém hozzá bárcsak lett volna....:) de ha dolgozik és tudsz valami elérhetöséget és le irnád azt meg köszönném mert már az europolison sincs fent :( segitséged köszönöm...
Szia!!Nati szerintem rendben van,jó csaj meg a peco is rendben...Szép cicije van meg popsija:)Müsor átlagos de érdemes kiprobálni:) Én biztos megyek még:)
Én biztos megnézem mert a képeken pazar darabnak tünik :)
Fiuk!!!Betti 23 rol valakinek infó!??Szépségröl??Hát ha nem jeleztek vissza kiprobálom én magam de nem lesz megosztás:) hm valaki infó??Köszi a segitséget!!!
Ismét feltenném kérdésemet. Tudtok-e olyan lányt/lányokat mondani, akik a Doberdó utca közelében dolgoznak? :)
Köszi!
Sziasztok!
Tudtok olyan lányt ajánlani, aki a Kassai út közelében dolgozik? Előre is köszönöm. :)
Sziasztok!
Szeretnék elnézést kérni azoktól, akik tegnap kerestek, de nem értek el. Már újra elérhető vagyok.
Puszi nektek
Sziasztok!
Laura(40) és Erika(36)!
Tudnátok infót róluk adni?
Előre is köszönöm!
Sziasztok! Voltam Fannynál (Lara néven is futott) a múlt héten. Amit kaptam nem éppen üti meg az elvárható szintet. A Rakovszkin dolgozik egy olyan lakásban ahol a szoba és a konyha egyben van. Eléggé kényes volt nem nagyon engedte, hogy hozzányúljak. A nyoma meg ne maradjon az érintésnek. A mellei hatalmasok de eléggé a gravitáció hatása alá esnek. A nagy bimbót nem lehet izgatni mert az nem tetszik a lánynak. Én egy szopcsit kértem tőle. Elég gyenge munkát végzett. Alig kapta be csak a teteét nyalogatta és kézi munkázott. Nekem nem jött be.