Szia...
Kedves nowone,, és mond, a szád is öblited, vagy puncit is?
AjAj most védjetek meg ,mert ezért tuti kapok:))
Puszi nowone:))
Szia...
Kedves nowone,, és mond, a szád is öblited, vagy puncit is?
AjAj most védjetek meg ,mert ezért tuti kapok:))
Puszi nowone:))
Sziasztok
Ma meglátogattam Kitty35-öt. Tény, hogy valóban nem 35 éves, de szerintem mindenkit kárpótol a hozzállása. Egy egész kis „show”-t tartott nekem. Hozzámsimult, levetkőztetett, csókolgatott, simogatott. A franciája világbajnok, a mellei pedig fantasztikusak! Még nem volt szerencsém hasonló mérethez, de örülök, hogy eljutottam végre hozzájuk.
Valóban, mert kipróbáltam egy másik számmal, amivel viszont nem szeretnék hirdetni.
amivel szeretnék az a ***törölve***.
Köszönöm a figyelmedet.
Ha azt gondolod, hogy "kemény" vagy, akkor jelezném, hogy én meg hypóval öblítem ki a kádat előttem és utánan is, amit viszek magammal.
Sziasztok!! a videkilanyextrán van a secxicicus(28),mit tudtok róluk érdemes oda menni?
Ők amúgy egy pár, vagyis így hírdetnek!!
Tudja valaki annak a lánynak a nevét és számát, aki a kólás házban (Petőfi Sándor utcai garzonház) a másodikon "rendel"? Az egyik legjobb franciája van a városban, de elhagytam a számát...
Edit (54)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · Szia!
Elküldtem az emailt.
pirosboy2 kukac freemail
sziasztok edit ha olvassod tudnál irni emailt hogy milyen dolgokat válalsz dominánban koszi
Ugyan, ez a topik beszélgetésre való, nem?:)
Én ebben azt nem értem, hogy ha valaki 2x volt nálad, akkor tudnia kell(ene) a játékszabályokat, nem?
És ha már itt tartunk , csak egy apró, de érdekes dolog. Eddig ahány helyen csak voltam, pedig nem kevés eme helyek száma (:D) mindenhol "nézett, mint a mozis" az adott hölgy, mert én pl mindig átöblítem tussal magam után a kádat. Nos ezt 100 vendégből jó ha 2 megcsinálja, pedig szerintem alapvető higiéniás dolog. Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy bár sokszor valóban nincs rendben a sz*lg*ltatók higiániája, de azért a másik oldal sem mindig tökéletes...
Így igaz, és nagyon sokféle viszonylatban megállja a helyét...
ha találsz olyat aki megy házhoz,meg buliba,mert nem mindenki vállal
elnézést még az elöbbiekhez nemfüztem a másik kis történetemet hogy a másik hírdető kinél jártam az VIKI 36 és az a colos nö sem 36 hanem kinéz vagy 45 és a kecó sem a legjobb de még abban sza...b hogy férfi hangok és vihogások is kihalaccanak a konyhából,de nála a szex az még úgy ahogy elmegy.
Gyerekek!a héten Győrben jártam átfutóban és meglátogattam egy hírdetőt.Hildelita néven hírdet de a csaj maga a förtelem mé?:mert nemis annyi amennyinek mondja magát és a környezet na meg maga a szex borzalom.tiszta szimpla a csaj meg azon kivül mikor dugnák telefonok csörögnek ész nélkül ami idegesítő egy numera közben.úgy hogy jól gondoljátok meg kit választotok srácok a képek csalókák nemind arany ami fénylik!Jah és annyira gáz egy hírdetötöl hogy magának ír a fórumon ez tiszta röhej nem így kell fényeznie magát!üdv zsolesz.
Gyerekek!a héten Győrben jártam átfutóban és meglátogattam egy hírdetőt.Hildelita néven hírdet de a csaj maga a förtelem mé?:mert nemis annyi amennyinek mondja magát és a környezet na meg maga a szex borzalom.tiszta szimpla a csaj meg azon kivül mikor dugnák telefonok csörögnek ész nélkül ami idegesítő egy numera közben.úgy hogy jól gondoljátok meg kit választotok srácok a képek csalókák nemind arany ami fénylik!Jah és annyira gáz egy hírdetötöl hogy magának ír a fórumon ez tiszta röhej nem így kell fényeznie magát!üdv zsolesz.
Fütyülős · Őstag · Kocka Sör!
Sziasztok!
Legénybucsúra kit vagy kiket ajánlanátok?
"Szeretem a nőket. A nők semmiben sem kételkednek. Ha velük vagy, a világ hihet...etlenül egyszerű. Mindent a maga helyére tesznek, valódi jelentősége szerint osztályoznak. Igen jól tudják, hogy az ő nagymosásuk van olyan fontos, mint a német császárság megalapítása. Nők között biztonságos az élet."
مساء الياسمين الدمشقي .............
بعض الحكايات تبدأ بكلمة..وتنتهي بصمت
وبعضها يبدأ بتجربة..وينتهي بأنفجار
وبعضها الآخر يبدأ بلعبة..وينتهي بمأساة