Szia Kató!!
Nekem már csak az maradol a Kató,nem bánom én ki mit mond...én igy ismertelek meg,és igy szeretlek!!
Nem zavarsz, láttod Bush,is csak miattad,ir... miattam nem szok:)))) szégyelje magát, de majd bünti lesz,ha egyszer találkozunk:)))
Szia Kató!!
Nekem már csak az maradol a Kató,nem bánom én ki mit mond...én igy ismertelek meg,és igy szeretlek!!
Nem zavarsz, láttod Bush,is csak miattad,ir... miattam nem szok:)))) szégyelje magát, de majd bünti lesz,ha egyszer találkozunk:)))
Sziasztok!Csak informálni szeretnélek titeket,hogy van az a lehuzós kurva (Pandora,Elena,Helga) néven,aki anyira hűlye vagy csak csöves hogy minden képen ugyan abban a meltartóban fótóza a két cigány stricije.De milyen feszűlt lehet a hangulat,minden héten képeket csinálnak meg valami nevet is ki kell találni nekik.Csak az a baj,hogy a rondaság mindig ugyan az marad.De a képek azért jók,nem is látni amit élőben,hogy igen csak sötét a böre a feje meg mint egy aszalt szilva.Még a farkam se ált fel rá.Nem is csoda hogy két geci kel neki aki elveszi a pénzt az embertöl,mert még ingyen sem basznám meg azt a csajt!!!!!!!!!!!!!!!!!
sziasztok érdeklödnék mikor kerül fel a hirdetésem mert befizettem.köszi
Neeeeeeeeeee! Hexa :) ne menny el, inkább meséjj, mijen az élet Ausztrijában, ott más a vendégsereg mint idehaza? Nehezebb a meló, de megéri, vagy eccerűen eleged lett viaduktos kishazádból? Csakhogy élsz, neszivassmá, írjáá!
Neked is cső Pircsi, látom virgonc vagy, néha benézek, de tudod a régi nagy szerelmem nélkül már minden ízetlen :((( Klasszikusan mondva: "már a jövő sem a régi" :)))
Keves vadorzó!garantálni tudom neked,hogy Viki,és tündebaba,két külömbözö hölgy,ugyanis mindkét lány hírdetését én készítettem!Nem is hasonlítanak egymásra,de ha jobban megnéznéd a képeket,akkor észer vehetnéd,hogy tündebaba lábán tetkó van mig Viki lábán viszont nincs,csak a ruha egyforma,ill a háttér,ya és még egy fontos dolog,Viki csak masszázst vállal,míg Tünde szexet is!!!!!Máskor jobban nézd meg a hírdetőket mielőtt sületlenségeket írsz!!!Köszi mindkét lány nevében
Szia Pircsi!
Én itt nemkívánatos vagyok, tudomásul vettem.
A mailemet tudod, telefonszámomat is.
Látom, hogy amióta nem írok, egyre többen jönnek fel, én nem zavarok többet itt.
Puszi, sok vendéget kívánok. :)
De nem vállalja !
Hogy Klau18 szereti-e?
Remélem, hogy igen. ;) De nem vállal !!
A többi *os.
Rendelés Engel János környékén.
Hogy Klau18 szereti-e?
Remélem, hogy igen. ;) De nem vállal.
A többi *os.
Hogy Klau18 szereti-e?
Remélem, hogy igen. ;) De nem vállal.
A többi *os.
Sziasztok!
Klau18 vállal popót? Ja ésmerrefelé rendel?
Nos, én csak Napsugárnál jártam, de én is tapasztaltam: mosolyogni tényleg tud ő is. Az is igaz, hogy a francia technikája nem az a mélytorkos és érzéki fajta, de kedves lénye, szép arca és teste mindenért kárpótolt. Val'szeg makktársunk azt vehette észre nála, hogy kommmunikáció terén visszahúzúdó inkább a lány, nem kezdeményez. Ha viszont Te megteszed, akkor kedves Veled.
Ha valaki inkább a turbékolós, barátnős feelinget keresi, akkor Szandit kell felkeresnie a Füredin, ő inkább az a típus. És ugyancsak rendelkezik szép arccal és arányos testtel, méretesebb cickóval - igaz már nem annyira szemtelenül fiatal, mint Napsugár. Ellenben kitűnő a franciája.
SexyNina-nak próbálta valaki a popóját ? milyen ?
Na kire talaltam Grazban??? ;)
A nyiregyi sracok mar nem eleg jok. :)
http://www.laufhaus.at/EN/GRAZII/module/girl_m.php?mmid=2&girl_id=612&lid=705
Szia!
Szerinted ha valaki elolvassa a 2 kritikát, és a te reakciódat abszolút semlegesként, mit gondol? No more Comment...
Lola drága!
Ezzel meg te járattad le magad! Milyen jó, (azaz mégsem?) és egyben megtévesztő is, hogy a telefonban sajna nem jön át, hogy milyen kiábrándító a kellemes hangod, és a finom humorod után olvasni, hogy mennyire nem tudsz írni. És nyugodtan tegyél nekem is megjegyzést a farkamra. Úgy látszik, ez a nívótlan BN-ek védjegye, akik értelmesebben nem tudnak (tudtok) "betámadni". Mert ugye, csak betámadni lehet, egyéb módja nincs a válasznak?! Kedveltelek, de ezzel a két hsz-szel ez az illúzió szétfoszlott. Semmi gond nincs a véleményed tartalmával, csak a megfogalmazás, ami kiábrádító.
Ezek után biztosan szép napja lesz mindenkinek.
Szilvi42-ről tudtok valamit?
Jah még anniyt hogy a farkadat szeretted volna mutogatni ingyen?!!
Lola vagyok!Elöstör is nem árulok zsákba macskát senki részére,a képeim retusálatlanúl valódiak.Igaz nem a verseny agár kategórába tarzozok de amit az imént irtam a képimen az tükrözik is.Másodsorban a vendégeim és a diszrécó érdekébe nem tudtam fogadni öket mivel valóban a mosógé szerelö volt itt én vagyok annyira fer hogy akit nem akarok fogadni annak nem hazudozok hanem meg mondom telefonban vagy személyesen is akár.Harmadsorban nem pénz váltók vagyunk.Ha te annyira rutinos vendégnek tartod magad mint ahogy irogatsz is a fórumon akkor tudhatnád hogy nagy cimletü pénzzel nem megyünk ilyen helyekre .Amiért te esetleg nem voltál velem meg elégedve több más vendég meg van velem elégedve és ezzel amit a fórumon irogattál csak saját magadat járatod le.Szép napot mindenkinek:)
Nézd. Nekem közöm semmi máshoz. De! Két olyan lánynál is voltam, akiről neked negatív tapasztalatod volt. Napsugár(18) és Vivien(21). Nekem mind a két lány nagyon ott volt. Mindkettő nagyon aranyos klassz csaj. Én magamról egyáltalán nem tartom, hogy valami 100-as égő lennek vagy ilyesmi. Félre ne érts! De mivel ennyire ellentétesek a tapasztalataink, csak lehet valami a háttérben. Lehet az van, hogy ezek a lányok nagyon fiatalok. Esetleg próbáld meg egy kicsit idősebb bn.-nél. 24-25 év. Azok hátha tapasztaltabbak.