hello hasznos
voltam nála 1X,de nem volt ilyen-sok póz is volt.lehet veled volt baj??nem jöttél be v hasonlo,mondjuk nekem más a favoritom,így oda járok....
hello hasznos
voltam nála 1X,de nem volt ilyen-sok póz is volt.lehet veled volt baj??nem jöttél be v hasonlo,mondjuk nekem más a favoritom,így oda járok....
P.L.? Kicsit bővebben?
Nem, mint láthatod itt vagyok! :)
Hello mindenkinek
Pont egy hete voltam Vivien 21-nél és nagyon nagyot csalódtam benne. A képeken nagyon bejött. Meglátogattam és amit művelt az szörnyű volt. Csak két pózban lehet csinálni nála lovagolni senkinek, sem engedte meg. A kezét nyávogósan tartotta a répát is csak két újjal, fogta. Szerintem K**** nem érte meg az árát.
Kérdés mindenkivel ilyen??? Véleményeket várom!
Csak negatív!!!Nem ajánlom!!!
ma voltam délután a Judy nevü lánynál!hivtam egy tök kedves csajjal ledumálom mikor tudok menni mi mennyi azt hittem élöben is olyan lesz...A szart!!Felmegyek,bemegyek a szobába ot fekszik egy másik csaja az ágyon valami filmet nézett,alig akart kimenni a szobából,ez még oké...Mondom 1 rát szeretnék maradni ö meg közli tök flegmán neki annyi idelye nincsen vagy fél óra vagy menjek el!!!elmentem de nem ugy ahogy akartam...ennyit a csajról senkinek nem ajánlom!!!!!!!!
Ejj Te Drága!!!!!
Neked is Katóka...
Most jöttem haza Ausztriából, hulla vagyok
Holnap jövök.
Jó éjt mindenkinek. :)
szép estét mindenkinek!
Szép estét mindenkinek!
Gyere vissza közénk?))
Szia Hexe....
Kedves Rubint! Nagyon sajnálom, hogy nem juthattam el hozzád szombaton, annak ellenére, hogy megbeszélt időpontom volt nálad 5-re. Egy másik városból mentem, aztán amikor odaértem közölted, hogy valami közbejött. Persze te nem tudhattad, hogy máshonnan megyek, de azért ez a potyaút egy kicsit fájt... Na mindegy... Kerestem az e-mail címedet, amit említettél az egyik hozzászólásodban, de sehol nem találtam. Gondoltam egyeztetek veled e-mailen, hátha úgy könnyebb lesz... Nagyon kíváncsi vagyok rád, a képeid alapján rendkívül szexi vagy... Üdv.: V-laki
Szia Pircsi, szia mindenki :)
Rosszat tettél??:))
Pál-Pusztai · Őstag · :)
És hülye::))))
sziasztok!
a gyorilanyok oldalon hirdet egy amanda nevű 22 éves csaj.
Vkinek van róla infója esetleg?
köszi
Sziasztok!
Eszter az "aprókban" megint hirdet, nem reklámozni akarom -távol álljon tőlem-, de érdemes felkeresni egy finom masszázsra...
Szexet soha nem kértem mondjuk tőle - s fogalmam sincs, hogy vállalná-e-, de hát ...hogy is mondjam...az én méretem nem olyan, hogy be mernék vállalni vele egy ilyen nőt. Szóval: elég kicsi.
Ezért marad a masszázs, ott nincs csalódás.
Aki kényeztetni szeretné magát, annak csak ajánlani tudom.