Sziasztok!
Laura(40) és Erika(36)!
Tudnátok infót róluk adni?
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Laura(40) és Erika(36)!
Tudnátok infót róluk adni?
Előre is köszönöm!
Sziasztok! Voltam Fannynál (Lara néven is futott) a múlt héten. Amit kaptam nem éppen üti meg az elvárható szintet. A Rakovszkin dolgozik egy olyan lakásban ahol a szoba és a konyha egyben van. Eléggé kényes volt nem nagyon engedte, hogy hozzányúljak. A nyoma meg ne maradjon az érintésnek. A mellei hatalmasok de eléggé a gravitáció hatása alá esnek. A nagy bimbót nem lehet izgatni mert az nem tetszik a lánynak. Én egy szopcsit kértem tőle. Elég gyenge munkát végzett. Alig kapta be csak a teteét nyalogatta és kézi munkázott. Nekem nem jött be.
hogy te vadorzó mekkora egy kr*t*n vagy , rádásul még ostoba is. Nem rég még ugyan az volt a két lány nem de.
Akkor tudnod kelett volna hogy nem ugyan az a két lány ha voltál náluk!!! Szánalmas idióta
KEDVES HÖLGYEIM! Egyikőtök sem egy nagy szám, mind kettőtöknél voltam. más szakmára kellene váltani abba lehet , hogy eredményesebbek lennétek. További jó munkát.
Na kit találtál Grazban bránermajszter? beeela83kukaccitromailponthu Itt valahogy nagy a cenzura,jobb a privát.Elöre is köszi.
pumpa · Újonc · Sziasztok!
A mált héten megint meglátogattal a Black Devil néven hirdető gyöngyszemet. És újra fenomenális élményben volt részem. Ajánlom mindenkinek.
A Sarkantyu uti vezérigazgató,és Kinga baba diszpécsere kicsit rafináltabban is gyárthatna reklám szpotokot,mert ezeket az irásokat sem a média hatóság sem én nem dijjazzuk. :P
Lénárol már irtuk párszor hogy külseje az egyetlen amiröl pozitivan lehet irni.Egy unott felületes csaj,akit baromira nem érdekel hogy neked jó vagy sem.
WL csak Hétfötöl-Péntekig,10-19 óra között van,akkor is csak számkijelzéssel fogad hivást,de akkor sem biztos csak ha van szabadideje.Általában teltház van nála,és baromii nehéz elérni és mégnehezebb bejutni.
tiszteltt szerkesztőség!5 éve vagyok ebben a körben nálatok is hírdettem elég sokáig.igaz 2 éve akár hogy próbálkozom nem engedtek hirdetni sőtt csekket sem küldtetek hogy elő fizetni tudjak.mindegy csak ugy gondolom hogy tudnotok kell egy kellemetlen dologrol.ami számotokra rosz.de szolok mert jó az oldalatok és nem érdemlitek meg hogy egyes emberek a ti neveteket használva szedjenek védelmi pénzt.3barátnőm hirdet nálatok és kaptak telefont hogy ha nálatok akar hirdetni akkor napi 10000 ezer forintot fizesen.vagy törölje a hirdetését egyébként fel mennek hozzá.em tudom mi folyik itt de ez durva!el nézést hogy irtam de szerintem eről tudnotok kell.
sziasztok! az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e olyat lányt/lányokat mondani, akik a Doberdó utca közelében dolgoznak? :)
üdv
Hello urak!
Érdekelne, hogy Anikó32 a masszazson kivül vállal e mást is? Eddig ugy tudtam, hogy nem de valami finom erotikus kényeztetést is emlit a hirdetése.
Ancuka 20 is érdekelne. Latom, hogy roma lány, a higiénia rendben van nála?
Timea 35-ről info valakinek?
Nahát Kingababa :)
Kicsit hangulatember de azért összességében kellemes élményeim voltak vele.
Sziasztok!A Sarkantyú utcai csajokkal hogy lehet felvenni a kapcsolatot?
Valaki tud írni egy számot!
Ivett-nél járt valaki???
Köszönöm.
Szia Bushom, élek.
Írtam a bush50-es mailedre, nem válaszoltál, azt hittem, ennyi.
Nem mesélek itt Ausztriáról, chaten megtalálsz, ott tudunk privizni. :)
Puszi neked.
Köszönöm :)
Sziasztok.Ma voltam Mariannál Nagykanizsán.Nagyon kedves lány szuper lakás.Kedves beszédes nem kapkodós nem nézte az időt.Nagyon jó a franciája.
Ajánlom mindenkine.Még én is visszatérek hozzá!!
Tisztelt timcsike!
Belső üzenetben válaszoltunk
SZIASZTOK
Minenkit kérek hogy hadjuk a Lindát...
Neked is Bush, szépet, és jó sokat:))És jó nagyot:))