Sziasztok nem tudtok véletlenül nem tudtok infot Petra19-röl.
Sziasztok nem tudtok véletlenül nem tudtok infot Petra19-röl.
Sziasztok, szekszárdon tudna valaki 40 vagy afeletti hölgyet? Esetleg Virágról tud valaki info-t?
köszönöm!
este 7től bármikor elérhetőek a lányok.
nem csak közösen hanem külön is ***moderálva***:)hívhatóak ezen a számon és akkor meg tudod beszélni velük h mikor szeretél találkozni a lányokkal vagy egyikükkel.0670651***moderálva***
velem is nagyon bunkó volt telefonban és el is ment a kedvem tölle
Sziasztok.
Nem, még nem voltam debrecenben. Teljesen ***moderálva***. :)
Semmiféle néven nem hirdettem korábban.
Üdv: Dóra19
Szeretném tudni van e információja valakinek Bettyről!!!!!
akarom mondani lindanal
hali hevizi linanal jart valaki
Azért jól esett/eshet egy kis dícséret ilyen "felső" körökben is! :))
Méghogy össze vagy omolva? Te?:DDD Nanemááá...
Ami meg a bejegyzéseket illeti, azért rólad sokmindent el lehet mondani, de nem szoktál általánosítani, és innentől kezdve nem olyan gázos a helyzet. Legalábbis részemről nem!:)
Ivett (38)· keszthelyi szexpartner · Lelkes újonc · Én ilyent soha nem tennék! Aki ismer tudja, hogy milyen vagyok. Nem írtam senkinek soha kérés nélkül sms-t, nem hívtam senkit és nem is fogok! Egy ismerősömnek sem kellett zaklatástól félnie és ma sem kell! Én csak arra szerettem volna az Urak figyelmét felhívni, hogy minden ü...t alapja a becsületesség és nem az, hogy kibabráljunk egymással! További szép napot!
Azért ez elég sokszor kölcsönös!
Nem tudnám megmondani, hányszor autóztam hiába, mert a megbeszélt időpontban ki lett nyomva a telefon, és utána jó ideig csak az automatával lehetett társalogni...
Képek alapján meg tudja valaki állapítani, hogy a ma regisztrált Dóra 19 ugyan az e aki korábban ugyanezzel a névvel volt fent és sokak szerint ivett 18 és vivien 20 néven is hírdetett?
És mondjuk ha csak közbejön valami? Lehet egy baleset akármi. Amúgy az üzleti életben is több helyről kérünk ajánlatot de csak egyel lesz biznisz. Nem értem miért akkora probléma ez, mindenesetre rátok nézve negatív reklám, én legalábbis tuti nem mennék olyan lányhoz aki ide kiír telszámot...
Ez vicces, gondoljátok érdekel valakit is egy telefonszám itt? Ha ki akartok ba..ni vele nyomozzátok le a nevét és a feleségének mehet egy e-mail.... :)))
Sziasztok! Valaki volt már Szanónál, esetleg tudtok valamit mondani róla milyen?
Nincsen Rózsa tövis nélkül, ez viszont igaz! :)
Helló
Ha kicsit pikírt megjegyzést akarnék írni, akkor azt írnám, hogy szem nem maradt szárazon...
De mivel nem akarok, azért inkább egy jótanácsot adnék így a végére. Sose felejtsd el, hogy a 3H-snak mit köszönhetsz (vagy NEM köszönhetsz). Az ilyenek nem fogják meghazuttolni magukat. Szerintem most egy kígyót melengetsz a kebleden, és az ilyen csúszó-mászó-félék akkor marnak meg, amikor nem is várnád...
Sok sikert az új életedhez :-)
Üdv
Sziasztok!
Biankáról tudtok infot adni?Megéri elmenni hozzá?