Az valóban annyira nem nagy ügy, a gáz, amit nem írtak le! Ha leírnák, a fészt be lehetne tiltani, ergo ilyesmikről mindig is "csak" szóbeszédet fogsz hallani... De ez nem ide való, úgyhogy erről ennyit.
Az valóban annyira nem nagy ügy, a gáz, amit nem írtak le! Ha leírnák, a fészt be lehetne tiltani, ergo ilyesmikről mindig is "csak" szóbeszédet fogsz hallani... De ez nem ide való, úgyhogy erről ennyit.
Már megbocsáss Kedves Playmate, de mintha úgy rémlene, hogy elloptad más képeit, és azzal hirdettél! Ha azt hiszed, hogy mindenki idióta, és senki nem emlékszik már rá, hogy mit csináltál, akkor ki kell hogy ábrándítsalak. Szóval ezt hívják korrektségnek, szerinted?
Helló Karesz!
Milyen szolg. az, aki ha megérkezel, üdítővel és hellyel kínál, és megkérdezi, hogy vagy? Fr közben szinte végig a szemedbe néz? KF közben párnát tesz a feje alá, hogy akkor is tudja veled tartani a szemkontaktot? Aki megsimogat, mert látja, hogy kicsit zavarban vagy, és azt mondja, hogy "használd nyudogtan a testemet". Ha lejár az idő, azt mondja, hogy semmi baj, nyugodtan folytasd tovább, és nem kér rá pluszt a végén? Eksön végén játszik még kicsit az intim izmaival, és közben kacéran néz a szemedbe? Ha felöltöztél, nem kidob, hanem megölel, és puszit ad. És vajon ez megtörtént, vagy csak szerettem volna?
Sziasztok!
Tudja valaki Zsanett (csúszka masszázs) elérhetőségét?
Előre is köszi!
zoltann-Playmate! Tanulj meg írni, aztán mehet a komm! Miért nem töltesz fel képet mondjuk két gorilláról? Az legalább felismerhető lenne. De nyugodtan reagálj majd megint, 3 percet nem bírsz előre gondolkozni!
Kedves Fütyülős!
Sztem ez az énhirdetésem, szóval olyan képeket töltök fel, amilyeneket megelelőnek érzek! Nem fogom kiteregetni magam, az igaz, de sztem ezt nincs ok megszólni! Továbbá h "lejáratta magát", ne nissunk vitát! Ez a baj az emberekkel, jót nem lehet soha szólni csak rosszat? Nem bíráltam senkit, nem akarok veszekeni, csak elmondtam a véleménem!
Mindennek lehet véleménye, az enyém az amit leírtam. Csak annyit tudok, h el fogköltözni.
Sziasztok
Néhány nappal ezelöt voltam Helga 40 és kevés csalodás és néhány pozitiv dolog ért engem.
Hát én az a 40-et át javitanám lassan 45-re nem bántásból mondom a teste komolyan jó nagy mellek nagy csipő és nagy koffer.
Csak a börre szine egy kicsit kreól meg az arca sem szép amúgy nagyon úgyes és le a kalappal elötte
Köszönöm szépen a válaszod! :) Sokat segítettél! ;) Szép napot kívánok! :)
Szia!
Este várlak itt. Remélem Bush is feljön :)
Az, amit Debrecenbe írtam, igaz. Te érted, ugye?
Én sem nevezem őket annak,"lány" "leány", ha figyelmesen olvasol!Régi bútordarab vagyok, engem még úgy tanítottak, hogy mindenkivel szemben úgy viselkedjek, ahogy én is elvárom, hogy velem szemben viselkedjenek.= mindig udvariasan és nőhöz méltóan bánok a lányokkal!
"Azért ezt kétségbe vonom, Pécsen is van ilyen angyal lány több is"
hmmm .... lehet, hogy igazad van, de én eddig 5 lánynál voltam Pécsen,/beszámolók alapján választottam őket/ és fényévekre vannak a pestiektől.
ez a tapasztalatom. Okulás képpen írtam a beszámolót! A témát lezártnak tekintem!
HAJ!
kuksi - Újonc (6 hozzászólás) írta 1 órája
Gróf potyaleső újra jelentkezett a szokásos semmitmondó hablattyal ami valójában arra szolgál, hogy átláthatatlanná tegye a hazugságait. Mint valami politikus:)
Néhány héttel ezelőtt megadtam itt az e-mail címemet és hatalmas meglepetés volt számomra, hogy mennyien írtak nekem.
Pl.: lányok akikkel Gróf Strici úr próbált "üzletelni" jó hírnevük megmaradásáért cserébe. Az Őket foglalkoztató néhány manager akiknek elege van a potyalesőből és az üzletük rontásából.
Sikerült a levelezések során egy személyleírást összeállítani A Potyastriciről. NA ÉN EZEN A PONTON SZÁLLTAM KI A DOLOGBÓL!!!! Ugyanis akármennyire is tartom faszkalapnak GK-t, fizikai fájdalmat nem kivánok neki.
Azért kiváncsi lennék most a nagy pofádra GK?!:)
Majd írjál:)
Kedvesem, sose voltam megélhetési szolgáltató :D
Fütyülős · Őstag · Mi van Babucival, meg Ausztriával, meg Günterrel?
Ahogy olvastam, kezdtem úgy érezni mintha valami olcsó sorozat forgatókönyvét olvasnám.
Van valami csaj aki Babuci néven hírdet, és vigyázzak vele, mert zsilettpengét rakhat a puncijába, vagy mi van?
Kicsit zavaros a történet, és nem derül ki ki az a Günter!
Azért ezt kétségbe vonom, Pécsen is van ilyen angyal lány több is! Csak ki kell érdemelni ezt a hozzá állást! De nem nevezném őket kurvának, akikhez járok....
ez igen! nagyon szép élmény, bizony nekünk is megjön a kedvünk. A beszámoló is korrekt, ezt csak azzal lehet túlszárnyalni, ha a nevére is vesz a csaj, és gondoskodik rólad. Mit kívánhatnánk még? Ja, de hol ez a lány, vagy angyal?
a igen.... Álmaimban.... eddig ezen kívül egy beszámolót írtam, szerinted azt is álmodtam?Reklám akkor lenne, ha a leány nevét vastagon kiemelném,szerintem.Látsz ilyet?...Amúgy csendben megjegyzem, én már akkor q váztam, amikor te még a bilin brümmögtél. na téma lezárva.
Ezt a beszámolót azért tettem közkinccsé, hogy az itteni szolgáltatók, ha olvassák, talán rájönnek arra, hogy el kellene mozdulni a mennyiségről a minőség felé. Szerintem nekik is jobban megérné.a tisztelt MT-k közül, akiknek csak arra van igénye, hogy kitárazzon, minnél olcsóbban és a környezet nem számít, azok forduljanak az utcai harcosokhoz.
Amúgy a lány pesti, de akinek van agya is, az már levághatta, hogy pécsen ilyen lány nincs.
patinho! ha így is érdekel, megadom a telószámát!
HAJ!
vadmacska nagyon szép nö
Menedzser... én?...Hmmmm... ezen még nem gondolkoztam...talán nem is lenne rossz.Biztos menne a bolt,.... elég sok qvapecér van kicsi hazánkban!:)))))
Tisztelt Alicia!
Belső üzenetben válaszoltunk