akkor csinálj valamit, mert hülyén veszi ki magát, ha hírdetőként érdeklődsz hírdetőkről
akkor csinálj valamit, mert hülyén veszi ki magát, ha hírdetőként érdeklődsz hírdetőkről
Kösz megnézem!!!!
Hello lótök azért köszönöm, nem vagyok hirdetö rosszul állitottam be.
A ***moderálva***éppen ma 13:35-kor mérges, 16:05-kor Zsíros kenyér, 17:40-kor pkukac, 21:03-kor pszzzz írt róla. Régebben pedig aug. 1-én 18:21-kor pszzzzz, szept. 11-én 16:31-kor pkukac, szept. 12-én 1:04-kor Gedeon Bácsi, 4:23-kor Huha a mindenit már előzetesen írtak róla, illetve vele kapcsolatban.
Neked is szép estét! Azért sírni én se fogok miattad... :))
Helló!
Vivien 20 biztosan nem ő volt korábban. Ha ez segít.
Bocs, nem olvastam vissza eleget:)
azért hihetetlen hogy minden szarról vitatkoztok ,de ha egy nőröl van szó akkor baszott nagy a csönd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a 3 vadmacskát próbálta már valaki?
vélemények kellenének róluk
thx
Sziasztok! Igényes Milfnél (Kinga) volt már valaki?
de ha valaki sikeresen kommunikált vele, akkor írhatna némi infót
köszönöm a segítséget haver!
nem tudok róla infót, mert amikor hívtam, felvette a telefont, de nem szólt bele
gratulálok neki
de te is hírdető vagy, vagy csak rosszul állítottál be valamit?
Üdv !
Az első mondatodhoz szeretnék csatlakozni Én is ! Az új képein is nagyon dögös és kívánatos, Ő az aki meri vállani az arcképes dolgot is. De én is hívtam többször is, és soha nem tudtam érdemben beszélni vele !!!!!
Ha nem dolgozik akkor miért nem kapcsolja ki a telefont ?
csüssz
Székesfehérváron aki jár látogassa meg Korina 28, 10 ből 10 pont leírhatatlan élmény bomba test de barátnő fíling az nincs de megéri
Üdvözletem
Először is felháborítóan gyatra a Győri felhozatal, sok lányt kipróbáltunk de.... úr isten... nagyon gyatra.
Jöjjenek a nevek akiket ajánlani tudok: első hidető aki top 10 Győrben Nina, lehet hogy nem éred el de azt kapod amire számítasz szép kedves arc nagy popó, s persze 100% barátnő fíling.
Klau 25 - hát kedves a csaj kicsit mély hangú nagyon vékony ha épp kifogod akkor kapsz tőle egy kis + is amit arra értek hogy talán megközelíti Ninát de azért adnák neki egy 8 ast.
Mercike 27 - Úgy éreztem magam vele mint ha zöldségesnél lennék, olyan monotom volt minden mintha kruplit hámoztam volna csaj rendben van de olyan fura nekem 7 pont.
Gina 26 - Semmi extra semmi barátnő fíling... 5 pont
Cicus 22 - Nagyon ajánlott, teste rendben van, s azt kapod amit vársz 9 pont***moderálva*** a megszokottnál de a csaj is jobb..
Kitti 22 - Nagyon ajánlani tudom kedves aranyos búbájos, aki telt idomokat szereti ott a helye:) 9 pont ***moderálva*** a megszokottnál.
Letty ről nem tudok írni semmit őt még nem próbáltam
Remélem segítettem eligazodni egy kicsit hogy hova érdemes menni s tenni a cerkát üdv ....
Sziasztok!! Két belső üzenetet is írtam már a hírdetésemmel kapcsolatban,kérlek legyetek szivesek figyelembe venni!!!
csak a fórum lecseréli a v....g szót..
Tisztán vendég státuszból.. Nem freudi elszólás volt ! :)
Tisztán vendég státuszból,ezért röviden:
Egy kulturált hölgy/csajszi ismérve-ha valóban vendégként akar fogadni-,hogy nincsenek öt perc múlva beesnék típusú találkozások,pláne nem az előző vendégen átgázolva.Ezért érthető a felháborodás az alább említett esetben,talán a retorzió ezen formája volt egy kicsit elhamarkodott :)
Egy Ivett fan:) Szép napot !