Nekem is feltünt,de már nem akadok ki az ilyen megélhetési szolgáltatókon.Kíváncsi leszek milyen kifogásokat fog megfogalmazni.Vagy támadás lesz ezerrel???!!!
Nekem is feltünt,de már nem akadok ki az ilyen megélhetési szolgáltatókon.Kíváncsi leszek milyen kifogásokat fog megfogalmazni.Vagy támadás lesz ezerrel???!!!
Hát már megint hülyének és vaknak néz minket egy picsa!!!!!Én-neked 27!!!A képek 90%án egy egész jó csaj van aki a testből ítélve max.28 ,a maradék 10%on ami egy képet takar egy erős 40es túrós matróna.Szánalmas,hogy ilyen primitív módon trükközik!!Vagy esetleg akkor készültek a képek amikor a szakmunkás képzőből ballagott,és nosztalgiából elővette őket????????????
Szia! :)
erre nem tudok válaszolni, útszélén egyszer vettem fel egy lányt, már stoppolt, de senki nem állt meg, én igen. Csodálkozott is, de egy irányba mentünk. Hazavittem ,aztán mentem a dolgomra tovább. Ennyi az összes tapasztalatom az útszéliekről.
Megyek, mert késő van.
Jó éjt!
Elég szarul mehet Kinga babának odakint,ha a szabadsága alatt még ithol is tolja :D
A gépes témárol meg annyit hogy ez a XXI. század ahol mindent megfigyelnek,telót netet egyaránt igy nincsenek titkaink a szervek elött.Az viszont baromság hogy mit lehet leszürni a fércbokos oldalunkról,én is olvastam a tanulmányt de ezr sebböl vérzik.
Na,szépen össze jöttetek :D Én sem szoktam visszafogni magam,de ez már ne semmi :D
Én inkább a lányokat véleményezem Krisz86 kérésére,ha nem gond. :P
Kriszta nem szép és nem okos,sött kifejezetten csúnyácska és hebehurgya,de nagyon kedves és korrekt és odateszi magát rendesen.Ahogy furulyázik az tanitandó.A téma közben szinte mindenben benne van,a vége arcra vagy szájba.
Noémi és Ivett egy helyen vannak,megbizhatónak nevezhetö hely de a lányok elég arcok és nem nagy szám egyik sem,a külsejük tetszetös de amugy nulla.
Barbi Lettivel van,egyforma nagyképü kis senkik.Lehuzásra lopásra nem árt figyelni.
Renike testre életem legjobb fogása,de amugy egy semmit nem szeretek nebánts virág.El van szállva magátol meg a szilikon csöcseitöl,de a produkciója elég fapados.
Gina már elköltözött,kár érte mert nekem bejött.Ö férfiak alá termett,mert saját bevallása szerint is imádja a f**** és szereti ha jól megcsináják.
Sziszi külömbözö aprókban hirdet,régi tapasztalt csaj aki megjárta már a hadak utját.Ez meglátszik itt ott a testén és az arcán egyaránt.De amugy egy igazi ku**gép,imád furulyázni és jól is csinálja,váltogatja a pózokat téma közben és nem ellenzi ha jól megfenik.Aztán a végén mehet arcra és szájba,némi plusszért le is nyeli.
minerva · Újonc ·
Én egy igazi beválalós lányra vágyom,aki nem nyafog hanem némán tür és szenved,és én is szenvedek alatta,amikor ő felül van..
T. SZ.
Az lenne a javaslatom, hogy a "korábbi hsz.-eimben esetlegesen később felfedezett helyesírási hibáimat javítani szeretném" funkciót be lehetne vezetni!
Üdv: A fütyülős!
Fütyülős · Őstag · Az a baj Playmate-vel hogy korábban lejáratta magát.
Ezek a képei meg nem igazán jók ide, inkább valami galériába.
Baszógép itt nincs. Max odadó sexcentrikus lányt tudok! :)
Nagy tudás kell h felismerj vkit egy képről!?
Üdv !
Jövő héten megyek Keszthelyre kit tudnátok ajánlni akit érdemes meglátogatni ahol nem csalódnék!!!
És ahol kultúrált körülmények vannak nincs zavaró társaság meg ilyesmi!!!!
Üdv!
Ez a lány a Dinka álmaiban létezik, vagy Dinka= maneger manus, de olyan dinka, hogy a nevét is elfelejtette...vedd már észre, hogy az ott a reklám helye..:):)
Bocsánat, hogy egyértelmü legyen, az előző beírás Maláj pajtásnak szólt!!!
Talán, ha megkérnéd a moderátort, hogy törölje a bejegyzésedet, és ez meg is történik, akkor visszaveszünk az úriemberek sorába.....
Tudod aki ezekben a körökben megfordúl, a két legalapvetőbb szabályt be kell, hogy tarson: higénia, diszkréció!! A másodikat nem tartottad be! Egy kisvárosban meg aztán főleg....mert, ha még csalódás ért volna, de ezt nem hinném, hacsak nem lettél szerelmes, amit meg aztán szintén alapszabály, hogy TABU!! Prábáld meg és töröltesd a beírásodat, ezt javaslom!!!!
minerva · Újonc · Én már elég régóta keresgélek de igazi baszógépet még nem találtam..már le is mondtam rólla..
sziasztok látom maya 37 újra fenn van régóta nézegettem egyedül dolgozik normális szolgáltató?
mission: (remélem érted :D)
v
☻/
/▌
/ \
Te arról a képről felismered, hogy pontosan ki van rajta? Neked full HD-s éjjellátós kamera van a szemedben? Kit akarsz hülyének nézni?
***moderálva***
Szia.
Melyik ez a lány? Muszály nekem is elmennem hozzá.
Előre is köszi.
Nem kell kétszer is beírni, elég csak szimplán visszaolvasni. -> "Kriszta, Ivett, Szandra, Linda, Sziszi, Mesi" Válassz és érezd jól magad.
Gróf úr: Köszi a lájkot! :Ö