Viszont a bőréből senki sem tud kibújni.
Viszont a bőréből senki sem tud kibújni.
Úgy érzem,neked fáj, hogy kitiltottak onnan. Nem tudom, miért, kimaradtam belőle, akkor pont nem volt net.
Miért nem hívod fel, beszélitek meg, hogy ki mit miért, lehet, újra ott lehetnél. Bár a történtekről tényleg semmit nem tudok.
De az egyik fő hibád neked is, mint nekem, hogy osztasz, akkor is, ha belül tudod, hogy nem kéne. Ezért utálnak sokan.
én másként ismerem, nem alexának :)
Viszont volt egy Alex nevű vendégem még fénykoromban, ha valaki betámad, hazudozik rólam, azonnal ott van.
Még mindig emlékszem az arcára is, mindenre. Akkor jó voltam.
Nem én változtam meg, ők, a régi jó vendégek. A vicc, hogy az adminnal azóta jóban vagyunk, ledumáltuk. Ennyi.
Ezek meg sztrájkolnak.
ezt az alexet nem igazán értettem sose, én egy nővel beszéltem, ő nem alex.
Segítesz? A Bt. valóban arra a névre hallgat, de ennyi az összes tudásom.
Akkor valószínű nagyobb lábon élnénk :D
Én tulajdonképpen egyetlen dologért haragszom rád, de leginkább magamra, hogy megírtam azokat a maileket, te meg átküldted, ő meg felrakta, aztán a "Végre itt is van egy ilyen"-ből lett egy mindenre képes szörnyeteg.
Ennek két éve, de igaz a bölcsesség:
Az emberek a jót hamar elfelejtik, a rosszat soha. Ezt egy 21 éves srác mondta.
Nekem már itt úgyis mindegy, azt írthatok, amit akarok.
Mindig természetes voltam, és az őszinteségemért utálnak sokan, mert én nem nyalizok, vagy lapítok, meg szenteskedek, hanem a véleményemet úgy írom le, ahogy én gondolom.
Az igazság meg sok embernek fáj.
Veled nagyjából ugyanaz a baj, annyi a különbség, hogy én nem vagyok strigó. XD
a p=o :D, elütöttem
Figyu, nekem is mondták, hogy strigó vagy, tényleg, de mivel nem ismerlek, nem állíthatpm, hogy igaz, nem is cáfolhatpm, legfőképp meg nem is érdekel. A te dolgod.
Én ehhez már nem tudok és nem is merek hozzászólni.
Hozzád se merek, meg hozzá se, meg senkihez, mert feketebárány lettem :)
Üdvözletem mindenkinek!
Gróf úr is látom, megérkezett hosszú útjáról. :)
Kedves xx82xx!
Nem tudom, miért haragszol rá, de az Ica 5 éve ugyanazt hirdeti, sokáig a Blikkben, itt is az első perctől fogva.
Mivel sértett meg?
Ui: Megint egy "valós" beszámoló :)))
Sziasztok!
3-4 éve Debrecenben ***moderálva*** egy nyuszifül nevű lány, nemtudtok róla valamit? :)
valami csini noszemely nekem
Üdv!
Keresem két masszőz hölgy elérhetőségét: Gina és Alexa.
Ha valaki tudja, kérem ide írja meg: szevaszmgy@freemail.hu
kösz
:):)...téma lezárva! Szerintem egy pár pohár bor mellett piszkosul jót tudnánk beszélgetni a kurvapecérkedésről és a lányokról...Végül és nyomatékkal:remekül olvasok és a szövegértéssel is minden ok!:)...tudnék ajánlani hasonló pécsi lányokat is, de mivel ez itt nem a reklám helye, nem teszem...hidd el itt is vannak igaz gyöngyök és nagyon gyenge lányok, csakúgy mint "pesten"...további sok jó magömlést Szia Ny.
Sziasztok!
3-4 éve Debrecenben dolgozott egy nyuszifül nevű lány, nemtudtok róla valamit? :)
Zoli honnan tudod? Voltál nála? Írj róla valamit!
Leonidasz! A piroslámpán az apróhírdetésben megtalálod. Elég csak a nevét beírni a jobb oldalon a Keresésbe a Név rovatba, mert egyedül ő hírdet ilyen néven. A hírdetés feladás dátuma ugyan 2009. október 28., de az írásom előtt 9 perccel lett módosítva, így bizonyára élő. Nem dolgoztatni akarlak, de nem tudom szabad-e hírdetés adtait ide kiírni. Üdv: uros.