Nem, de ez van.
Nem, de ez van.
Fütyülős · Őstag · Hát figyelj barátom!
Ezt a Stefanyt pont nem találom, de én 99% pontossággal megmondom neked kiben van egy vagy két vonóval több a kelleténél.
A bőre, az öltözködése, a berendezés...stb. Elég sok hírdet itt is mint Szabolcsban, de én még nem voltam egynél se itt.
Amott meg löktem egy hátra arcot ha láttam hogy "svéd" az illető hölgyecske!Erről ennyit.
Nem értem 1-2 lány miért árulja azt amilye van csillagászati árakon. Ennyire megy a biznisz, vagy mi van?
Na mindegy, nem látok be a színfalak mögé, de ha valaki igen akkor ossza már meg velem! Köszönöm előre is!
A fütyölős!
Üdv Melcsi! Szerintem teljes mértékben igazad van! Gumi nélkül csak az ígénytelenek vállalnak be mindent akiknek nem a higiénia az elsődleges szempont hanem a pénz! Én még kölcsönös franciát sem kérnék egy olyan lánytól aki óvszer nélkül csinálja bárkivel! Ilyen helyre nem szeretkezni jár az ember hanem üríteni... Gondoljunk csak bele milyen gusztusos dolog gumi nélkül poposex után egy kis natúr francia?! Mindenkinek szíve joga eldönteni hogy milyen szolgáltatóhoz megy szívesebben,de azért érdemes elgondolkodni azon hogy ki tudja hányadik vendég éppen az adott napon!!! Nem biztos hogy nagyobb vendégkörrel rendelkezik egy gumi nélkül dolgozó hölgy,mint egy ígényes higiénikus.Szerintem az óvszer nélküli szex nem csak egészségügyi okokból megfontolandó,hanem gusztus is van a földön!!! Üdv:egy vendég.
szia
stefany(20) mennyire roma? olyan félvér inkább vagy nagyon látszik benne a vérvonal?
Azt sem tudom hogy kell átálítani hogy mi vagyok :P mivel nem hireget semmit csak regeltem s leírtam véleményem szerintem tök mindegy mi van kiirva, s akinek nem tetszik hát az meg .....
Nem szeretném hogy fecséreljék az idejüket társaim.... mert bele tudnak futni egy két inkább nem nevezem minek mert kimoderálnak....
Teljesen igazad van ilko!A discos lányok sokszor valóban jóval "veszélyesebbek mint egy tiszta korrekt szolgáltató,hisz egy buliban elég pár ital és tied a lány.Vagy másé.....vagy mindenkié?! :D
:) Sőt aki szereti csinálni,és még jól is,annak még több rajongója van!!!
Kedves Water's!
Egyetértek az álltalad leírtakban és sajnálom hogy a "kedves kolléganő" igy állt hozzád.Én konkrétan csak a szexre gondoltam,hogy ott nélkülözhetetlen az óvszer.A franciának is megvannak a veszélyei de az történhet védekezés nélkül ha megvannak az alap higéniai feltételek!
Nem akartam felháborodást és ellenszenvet kiváltani senkinél sem és csak arra hívtam fel a figyelmet hogy egyre többen szeretnének gumi nélkül szexet és ez nagyon felelötlen dolog.És ez engem azért foglalkoztat ez a dolog mert én dolgoztam külföldön ahol heti szinten vizsgálat és 6 hetente AIDS teszt volt.Én ott sok lányt láttam sírni és összeomlani mert beváálalt dolgokat plusz pénzért.Sok magyar és nem magyar lányt!
jah, tudom már, a nagybetűidről felismertelek, már többször küldtél nekem gyalázkodó leveleket kéretlenül, és persze névtelenül, te vagy a dórimasszázs, itt meg valami szakmasszázs néven, és igaza lett egy ismerősömnek, sejthető volt, hogy egy nő írhat csak ilyeneket egy másikról. :(
elszomorító a lelkivilág és a stílus is. sajnállak.
Hmmmm én elmondram.....nem tetszett...ennél jobb úgy se lesz. Te tudod! Már ne is keress!!!!!
Kedves Tiger ha véleményt akarsz az általad jónak mondott lányokról ne hirdetőként tedd! Ja és ne is úgy reagálj a lányokra! Bár nem hiszem, hogy sokkal több sikerrel jársz de ez így elég durva!!!!!!
Szia!
Ment még egy levél.
szia Vadorzó, én is válaszolhatok? Már beleírtam a hirdetésbe, hogy péntektől leszek elérhető
ma és holnap azért nem vagyok mert tanulok, és vizsgázom. gyerekem nincs egy darab sem, nem is tervezem. hogy érted, hogy semmi nincs, a kézi befejezés az akkor semmi? mondjuk van akinek az, ez tény. de akkor nyilván neked a masszázs is semmi. hónapok óta fennt van a hirdetésem, soha nem volt megszakítás, max 3-4 nap, amíg mindig újratöltötték. az apróhirdetések között volt található. szex nincs nálam, amint a hirdetésben is olvashatod. ha van még kérdésed, írd, ha tudok, válaszolok szívesen. üdv, e.
Így igaz. Én is inkább ezzel értek egyet, és megemlítenék még egy szempontot, ami talán nem elhanyagolható. Ha valaki fél a betegségektől, akkor nemhogy ne járjon ilyen helyekre, de kérdem én, honnan tudja pl az ember, hogy ha csak lesmárol egy diszkóban egy csajt, az előtte mit és hogyan csinált a szájával? Semmi garancia nincs semmire, de a tapasztalatom nekem személy szerint az, hogy kulturált sz*lg*ltatók esetében sokkal kisebb az esély, hogy elkapjon az ember bármit is. A szeretkezés persze más, de a NFval semmi gond.
Water's---Teljes mértékben igazad van,az aktus legyen gumival de a többi az nem jó becsomagolva,egy jó francia bő nyállal csúszkálva szívva nyelvel szorítva jó!--ezt gumival nem lehet igazán elérni--aki azt mondja hogy igen annak szerintem mindegy hogy szájjal vagy kézzel csinálják--én megfordultam párszor a jól bejáratott régebbi hölgyeknél,soha nem kaptam semmit / annyit sem hogy viszkedett volna utánna/ ők elküldik fürdeni ha nem jó újra --szokták a hölgyek fertőtlenitő szert használni szájuk öblítésére---Ja igen és beosztják a partnereket,nem mohók napi 2vagy 4 illetve annyi hogy mindig felkészülve tudja várni a partnert tisztaság szempontjából--A futószalag szex az biztos hogy elöbb utobb fertőzést okoz,nekem ez a véleményem mert ezt tapasztaltam----de ha már elkér 6ezret egy félórás franciás szexért akkor a szopás azért már legyen gumi nélkül---ennyi pénzért a melósok 1 napig keményen dolgoznak---de ha nagyon ragaszkodik a gumihoz akkor engedjen az árból!!---nekem ez a véleményem biztos van más vélemény is de hát ez így jó!!---Nem volt szándékom bántani senkit --ez csak egy vélemény!!!!---Még annyit azok a lányok akik a franciát gumi nélkül csinálják mindig nagyob rajongó táboruk van!!
Üdvözletem
Drága Székesfehérváriak, olyan tré lányok vannak felénk hogy úgy gondoltam elmegyek Korina 28 hoz, a ti városotokba :) Nem bántam meg :)
Kedves fogadtatás, sex ruciba vár, teljesen csúcs a csaj, kedvesek szavak s minden tuti:)
10 ből 9 pontot adok neki, azért csak 9 mivel az az igazi barátnő fíling az azért nincs, s néha hiányzik a szenvedély is de azt kapod amit sugallanak a képek egy bomba nőt:)
Üdv ...
Kedves F.G és Melcsi!
Igazatok van, senkinek nem hiányzik egy tömeges fertőzés, de......! Ennek a legősibb mesterségnek mindíg meg volt (van és lesz is), a veszélye mindkét fél részéről (lásd: Ady Endre)! Mivel mindkét fél tisztában van a kockázattal, így egyéni megbeszélés kérdése ki, mit mennyiért, hogyan. A veszélyasségi pótlék be van építve az árba!
Szerintem, a leg tisztességtelenebb az, ha megbeszéled a "hölgyel" mit szeretnél, Ő mit vállal és amikor odamész, kiderül, hogy a drága felszedett 20 kg-t, zuhanyozni mehetsz egyedül mert nagy fiú vagy és gyakorlatilag gumikesztyű nélkül hozzád sem akar érni! Így jártam pl. a kis piac környékén a Hajnóczy utcában. Hozzáteszem, jól szituált, igényes és ápolt pasi vagyok, amit más szolgáltatók értékelnek is! Úgy gondolom, hogy a kellő higénia megtartása mellett, belátása szerint mindenki gondolja meg, mit vállal be. A magam részéről, ha a "hölgy" nem vállal előjátékként kölcsönös natúr franciát, akkor almás a dolog! A szeretkezés persze más, ott elengedhetetlen az óvszer!
Írtam már gyerekek olvassátok vissza ott van hogy hova érdemes menni, s várom véleményeteket s tapasztalataitokat.....
Itt Veszprémben ilyet nem találnak, de az országban sem. :9
Jó éjt. Pusza
Hát ennyire. Na, tényleg jóccak!
Holnap jövök.