Irisz, Aliz. Aki keres, az talál. :-)
Irisz, Aliz. Aki keres, az talál. :-)
Helló Vinc nincs igazad mert eggyáltalán nem molett ha molettet akarsz Anita vagy Edit ezek az igazi molett csajok lehet ,hogy fléhomály volt és nemvolt időd szmrevételezni igenis korához képest jó alkat nagyon profi bár minden csitri ilyen odaadó volna meg nem lehúzós .
Keszthelyen valaki járt már Renátánál??? 3 napja próbálom hívni de nem veszi fel!
sziasztok! Tudnátok valakit ajánlani Nagykanizsán??? Jövőhéten arra utazok és meglátogatnék valakit aki jó a "szakmában"! :)
Szia!Anita 31 Dorotea19 ők 0-24 ben meloznak de van még más is csak nem tudom a csaj nevét.
Köszönöm. :)
Csilla (35)-nál járt már valaki?
Hogy néz ki? Tapasztalatok? ***moderálva*** arány?
Tisztelt Kitty30!
Belső üzenetben válaszoltunk
|
Üdv! tudna valaki segíteni miért utasitsák el a hirdetést? ingyenes apróhirdetésről van szó! előre is köszönöm!
Kedves F.G.
Nekem nem adatott meg, hogy a különféle hozzászólásaidat olvasgassam, merthogy ez a 4. (ezen a néven), bár ahogy elnézem, nem is ért különösebben nagy veszteség. Ez nem engem, hanem téged minősít, mert ezek szerint nemcsak azt nem tudod ki vagyok, azt se sejted, honnan való a nickem. Ráadásul sajnos meg kell állapítsam, hogy még figyelmesen olvasni sem tudsz. Mert ha tudnál, nem irogatnál hülyeségeket! Ezenkívül én (ellentétben több emberkével) csak olyanokról írok beszámolót, akiknél voltam, és a valóságot szoktam leírni, sőt tovább megyek, engem a nickemen is ismernek azok a hölgyek, akiknél voltam, merthogy nem csinálok titkot abból, ki vagyok. Te is felvállalod magad, bárki előtt? Nem hinném, már csak a nickedből kiindulva sem. Innentől kezdve nem én vagyok szánalmas, hanem te!
Érdekes módon más fórumokon privátban szoktak kérdezgetni, hogy kiről mit tapasztaltam (amúgy ez kölcsönös, és pont az olyan "értelmes" emberek miatt inkább privátban ahol lehet, mint mondjuk te).
És mégegyszer, nem sértettél meg, a hozzászólások ugyanis mindig azt minősítik, aki írja őket, és nem azt, akire vonatkoznak. Ha valaki teljesen ismeretlenül veszi a fáradságot, és végigolvassa miket írkálok ide, vagy akárhova máshova, az tudni fogja, hogy neked egyetlen célod volt ezzel az irománnyal, engem lejáratni. De azt is tudni fogja, hogy nekem nincs szégyenkeznivalóm, mert nem arra használom a fórumot, hogy más vendégeket szapuljak, hanem hogy megosszam a tapasztalataimat másokkal a szolgáltatókról, vagy tanácsot kérjek róluk, ha éppen úgy adódik.
Üdv
ilko
Sziaztok! Tudtok olyan lányt aki a fényesudvar környékén dolgozik? :D
Kedves ilko!
Régóta olvasom a hozzászólásokat különböző fórumokon.Ha valaki figyelmesen végigolvassa az irományaid,az könnyen rájön arra,hogy Te csak olyan dolgokról írsz,amit mások már megírtak.Vagy helyeselsz nagyokat,vagy vitába szállsz.Itt is és más fórumon is.Talán éppen amilyen kedved van.Csak figyelj oda egy kicsit,hogy miket írsz,mert figyelmes olvasó észre veheti az ellentmondásaid.Nem vagy hiteles.
Konkrét példát nem említek.Ez itt nem a reklám helye.Egyébként meg korábban már megkaptad a beosztásod,hogy mivel is foglalkozol - a közgazdaságtan helyett - hol laksz,stb......
Téma részemről lezárva.Vitába nem bonyolódok.Ha ezzel megsértettelek,akkor elnézést kérek.De nem tudom eldönteni,hogy nevetségesnek tartsalak,vagy szánalmasnak?Esetleg mindkettőnek?
További kellemes fórumozást! :)
Hi!
Annyian írtatok már jókat Zooráról, hogy a végén még kénytelen leszek meglátogatni valamikor!:)
Szia, gondolod, hogy két év után én nem látok tisztán? :)
Engem különöse nem érint, hogy ki kicsoda, van normális életünk is.
Régebben bejöttem ide rendszeresen, most, ha van kivel beszélni, írok, ha nincs, lépek.
Nekem nem létkérdés ez, most meg pláne mással vagyok elfoglalva.
Tudod, ami engem illet, én a képmutatást utálom a legjobban, tudnék mesélni pl. a chatről, amikor pasiként léptem be, és ment a szöveg rólam. Utána visszaléptem ÉN, és gratuláltam, korrekt, de legaláb tudom, mi folyik a háttérben.
A gáz, hogy aki ilyen fórumokon, sőt bármilyen fórumon éli ki magát, az tényleg nem normális, tehát mi se :)
DE a többiek se.
Potyaleső hangnemet váltott!!
Már nincsenek maratoni hosszúságú hablatyolások csak néhány utolsó vergődésszerű kapálózás.
Megjámborodásod jeleként mosoly jeleket írsz a mondataid végére? Gyomorforgató becsicskulás!!!!
Odáig süllyedtél potyaleső, hogy NEM MERED LEÍRNI A KAMUNICKJEIMET AMIKKEL ÁLLÍTÁSOD SZERINT KÉTEZER HOZZÁSZÓLÁST ÍRTAM AZ ELMULT HÓNAPOKBAN?
KI IS AZ AKI ITT VAGDALKOZIK?
ENNYIRE KELL TÉGED KOMOLYAN VENNI!
EGYIK HÖLGY SEM MASSZÖZ, HANEM A RÉGI ŐSI MESTERSÉGGEL FOGLALAKOZIK!!!!
Köszi a választ. És még dolgozik is? Esetleg valami elérhetőség? :)
Az ország nyugati felébe költözött.
Lassan megyek, fiam álmos, meg elég szar napunk volt.
Talán holnap jobb lesz.
Jó éjt, és ne hergeld a népet! :)
Sok igazságot leírtál már, de időnként te is tévedsz.
Rólam is azt hittétek, hogy Tiger is én vagyok, pedig nem, csak mellette álltam.