Nyíregyházán ez az Andi(24) már egy érdekes teremtés...nincs lakás, vállal panzióba az oké, de hogy ha az ember fel akarja keresni akkor lusta odajönni tömegközlekedéssel...hát................
Nyíregyházán ez az Andi(24) már egy érdekes teremtés...nincs lakás, vállal panzióba az oké, de hogy ha az ember fel akarja keresni akkor lusta odajönni tömegközlekedéssel...hát................
Itt most összekavartál valamit, felületes vagy.
A hölgyek saját képpel hírdetnek, műtermiek, helyenként retusáltak, de ez nem csökkenti az értéküket. Ezt elmondják telefonban is. Kifejezetten igényesek. Az árra készülj fel! :-)
zandras · Tag · Üdv! Írisz31,Aliz30 saját fotókkal hirdet,a képek mint látod mütermiek.Mind két lánynál jártam már /Beszámolók/ minösségi szolgáltatók.
Még valami. A fiam nem állítólagos, a hsz törölve, viszont ez nem egy kis összeveszés volt, hanem pontosan az, amit leírtunk.
Amúgy nem ugyanaz a "szakmánk", ezt ne felejtsd el! Az oldal nem csupán a csak szexpartnereké, vannak itt még rajtam kívül is MASSZŐRÖK. A kutya is tud b...ni, de masszírozni nem. Értve vagyok, cicus?
A véleményetek meg nem érdekel. Nem belőled élünk.
Bocs, nem emlékszem, hogy valaha bántottalak volna, vagy semmibe vettelek volna.
Nem ismerjük egymást.
Az meg, hogy miért írtam be, az én dolgom. Az is olvassa, akinek szántam, csak a miheztartás végett.
A Csevegés a Tietek, ha akarod. :)
Ivett (38)· keszthelyi szexpartner · Lelkes újonc · Sziasztok zalai lányok!
Fogjunk össze, a csak bejelentkező és nem megérkező emberkék ellen! Szerintem ha mindenkinek van bátorsága ide kiírni a telefonszámaikat, előbb-utóbb meg tudjuk előzni, azt, hogy folyamatosan szórakozzanak velünk! Ez mindegyikőnk érdeke is! Sziasztok és további minden jót!
Fogjunk össze, a csak bejelentkező és nem megérkező emberkék ellen! Szerintem ha mindenkinek van bátorsága ide kiírni a telefonszámaikat, előbb-utóbb meg tudjuk előzni, azt, hogy folyamatosan szórakozzanak velünk! Ez mindegyikőnk érdeke is! Sziasztok és további minden jót!
Ivett (38)· keszthelyi szexpartner · Lelkes újonc · 06303319910
Ivett (38)· keszthelyi szexpartner · Lelkes újonc · Tőlem itt is az első: 30/3309910
Nyugodtan keresd Vivient. Blikkben hirdet. Kedves, normális, odaadó.
ez engem is érdekelne!
akkor most Fruzsi23-ról lehet tudni valamit, vagy csak kacsa volt a hír?
Azér egy kereszkérdést feltennék: Virág 34, írisz 31, Alíz 30 sztetek saját képpel hirdet...? Amelyik igen, azt tutira meglátogatom, és viszem a haverokat is!! De félek, hogy itthon maradunk...
Kedves makktársaim!! ujra jelentkezem!! A szexi fekete nevű lány (mia) e-mail cimmel, egy 160 cm magas ***moderálva*** !! Egyáltalán nem ő van a képen. Becsapás, csak szeretne ugy kinézni, és még hogy el van szálva magától...pf.... Aki nem hiszi, az menjen el hozzá...
Szia!
Én már hozzászoktam, hogy össze-vissza firkálják rólam a hülyeségeket, sértegetni próbálnak (voltam én már "Husika" is, aki lovakkal kefél :)), egy idő után megszokod, és lepattan Rólad minden. " Az első pofon a legnagyobb, a többit lassan megszokod..."LGT. :)
Ha valakit folyamatosan vernek, egy idő után már nem ézer fájdalmat.
Az igazságot viszont nehezen viselik az emberek, főleg, ha a képükbe kapják.
A kintről jövő fenyegetések között olyan is van, hogy nekem ezen az oldalon végem, majd írják rólam a "beszámolókat". :)
Írják, egészségükre!
Most megyek a bankba, befizetem a hirdetési díjat, aztán jöhet a mocskolódás, vendégeim nem olvassák, értelmes emberek nem adnak rá.
Ami az életveszélyes fenyegetéseket illeti, a Veszprémi Rendőrkapitányság felvette a jegyzőkönyvet, plusz a biztonság okáért az ORFK-nak is ment a jegyzőkönyv másolata, kiegészítve azzal, amit itt "kifelejtettek" belőle.
Tehát, ha valami történne velem, a yard tudja, kik voltak. Szerintem, jobb, ha elfelejtenek. Én már nem félek senkitől, de elgondolkodhatnak azon, megéri-e a börtön egy életért, vagy kettőért.
Mocskos egy világ ez, már tényleg unom.
Te biztos vagy benne,hogy amit teszel az jó, vagy neked kellemes??
Akkor jól van, örülök! Okos leány Vagy, gratulálok!
Harlee...már tudom ki vagy............