Vandáról meg a barátnőjéről Kingáról nem tudok valamit??? Soha nem olvasom végig ezt a forumot,sokszor lusta vagyok hozzá,igazad van.De nem is azért irom ide,hogy nektek szóljon. Én csak a becsapos riherongyokra haragszom....
Vandáról meg a barátnőjéről Kingáról nem tudok valamit??? Soha nem olvasom végig ezt a forumot,sokszor lusta vagyok hozzá,igazad van.De nem is azért irom ide,hogy nektek szóljon. Én csak a becsapos riherongyokra haragszom....
Sziasztok skacok.Letty 21 nevü hőlgyről tényleg írhatnátok valamit.A képeken jó bőrben van.Van valakinek tapasztalata vele kapcs.???
Ha figyeltél volna, feltűnt volna, hogy a szexi fekete nem mindig ugyanaz. Nem olvastál még eleget ahhoz, hogy tudd, a "nemesfém" Jankó utcát nem erőltetik a többiek? De szerintem 1-2 kivételtől eltekintve te mindig és már szándékosan is a "zsírosokat" választod ki magadnak, aztán meg itt panaszkodsz, hogy né' má', hát ez is zsiros. Semmi gond, de akkor ne panaszkodj! Ne menj! Ki kényszerít? Kriszta, Linda, Sziszi, Andi, Adri, Szandra, Jázmin, Jenifer. Ők nem zsirosbödön, de a kedvenced, az egykori Vanda is elég vaskos volt. De mivel nem tudom, hogy pontosan mik az elvárásaid, nem tudok hibátlanul bármit írni. De miért nem motorozol át Debribe, ott kb háromszoros a kínálat?!
Kedves Dark Angel!
Miért olyan fontos neked,h számodra jelentéktelennek mondható emberek szóba álljanak veled??
Lehet,kimaradtam vmiből és rosszul látom a dolgokat,de ha nincs semmi ismeretség közted és más,olyan emberek közt,akiktől még egy kedves szót nem kaptál,és nem is igen fogsz,akkor miért küzdesz az igazadért?Mindenki a maga módján erős:van,aki fórum nélkül,csendben és van,aki látványosan arrogáns,holott élőben teljesen más képet mutatna esetleg.
Ez nem az a hely,ahol érdemes az igazságérzetedet megmutatni,mert bármennyire igazad van,nincs,akit megtéríts,ugye,tudod?Van erre egy frappáns mondás is,de inkább nem irom le:)
Nem vagyok egy irkamániás,de most tényleg muszáj volt belekotnyeleskednem,mert az eddigi hsz-aidat olvasva őszintén értetlen vagyok,mi a francért osztod olyannak az eszet,aki eddig is látványosan öntörvényű-és sokszor arrogáns-volt?
Nincs neked ilyesmire szükséged szerintem...
A legjobbakat kívánom neked is,másnak is!
Perla,az"alja":)
Nem vagyok rá én se büszke,de nem is kozmetikázom..
Kedves https://videkilany.hu/forum/topic/2/sd/d és ketszeres!
Nagyon köszönöm a "neveket"........ , "aki keres az talál"!!! :)
Buch
Tisztelt pircsi!
Belső üzenetben válaszoltunk, melyet bejelentkezés után a bal oldali menüsor üzeneteim menüpontjában tud elolvasni
Tisztelt Szerkesztőség,,,akkor arra a számlaszámra utaljak, ami a dijbekérőn látszik??
Tisztelt pircsi!
A díjbekérőjét a számláim menüpontban találja. A díjat természetesen rendezheti átutalással is.
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Tisztelt szerkesztőség...
Nem tudok üzenetet irni, azért itt kérem a segitségüket.... Kezdeményeztem egy ****ft -os hirdetésfeladást, de vagy rosszul csináltam, vagy még nem kaptam számlát, kérem nézenek már utánna, vagy ha lehet inkább átutalással rendezném.... kérem belső üzenetben válaszoljanak..
Köszönöm...
Tisztelt andi28!
Belső üzenetben válaszoltunk
Gróf komolyanvehetetlen Kurátor!
Miért próbálod terelni a témát?!
IRD LE A KAMUNICKJEIMET VAGY KÉRJ BOCSÁNATOT A HAZUDOZÁSAID MIATT!
TŐLEM IS DE LEGFŐKÉPPEN A FÓRUM LÁTOGATÓITÓL ÉS A MEGZSAROLT LÁNYOKTÓL!
A játék ellentéte nem a munka, hanem a depresszió
Az 1996-ban alapított amerikai http://www.nifplay.org/ (Nemzeti Intézet a Játékért) így fogalmazza meg hitvallását: ANemzeti Intézet a Játékért hisz abban, hogy amint a játék át fogja szőni a társadalmi szokások textúráját, rendkívüli módon át fogjuk alakítani a személyes egészségünket, a kapcsolatainkat, a gyerekeink számára nyújtott oktatást és a vállalataink innovációs képességét is.
Megfogalmazásuk szerint a játék a vitalitásra nyíló kapu. A játék egyedülállóan és magából fakadóan jutalmazó természetű. Optimizmust vált ki, új megoldásokat keres, a kitartást szórakoztatóvá teszi, ügyesít, lökést ad az immunrendszernek, fokozza az empátiát, és elősegíti az összetartozás és a közösség érzését. A játék ezen melléktermékei az egyén egészségének a jelzői, hiányuk egészségi problémákat és a személyiség törékenységét vetítik előre.
A játéktól részben vagy egészen megfosztott élet vagy kultúra fokozottan súlyos közegészségügyi kockázatot jelent. A depresszió, a stresszel összefüggő betegségek, az emberek közötti erőszak, a szenvedélybetegségek, és egyéb egészségi problémák gyakorisága mind kapcsolatba hozható a tartósan fennálló játékmegvonással, mint hiánybetegséggel.Mindenkinek megvan a csak rá jellemző játékszemélyisége, és ha ezzel kapcsolatban marad, ha megvalósítja azt, akkor az növeli a képességeit és az életét örömmel tölti meg. Arról, hogy a játék létszükséglet, az intézet igazgatója, Stuart Brown pszichiáter, játékkutató tartott szemfelnyitó előadást a TED-en, amit itt tekinthet meg magyar felirattal:http://www.ted.com/talks/lang/hun/stuart_brown_says_play_is_more_than_fun_it_s_vital.html
A békessség egy általad hozott döntés – mondja David R. Hawkins, amerikai orvos és pszichiáter, aki a tudatosságról írt műveivel vált világhíressé. Részlet a 101 út a békéhez előadásából: \"A békesség egy általad hozott döntés. A békesség még háború, pusztítás és katasztrófa közepette is jelen lehet. A békés természet kifejlesztésének útja: Először is lemondunk arról, hogy megpróbáljuk megváltoztatni vagy irányítani a többieket... A következő fontos dolog a lelki béke érdekében a lemondás arról, hogy elégtételt akarj venni másokon. ...\" A magyar feliratos youtube videó linkje:
Mind a 101 tanács a békességhez vezető úthoz http://hawkinstanitasok.wordpress.com/2011/07/18/101-ut-a-bekesseghez/olvasható (magyarul).
Üdvözletem! azzal kéréssel fordulok önökhöz hogy,legyenek szívesek tájékoztatni ,arról hogy már több napja várom hogy megjelenjen hírdetésem és még nem látható mi az oka ?szeretem ezt az oldalt eddig megvoltam vele elégedve! köszönöm ha válaszolnak!
Hali!
Az egerben hirdető ritánál volt valaki mostanában? Milyen ***moderálva***?
Angyalkáról szeretném közkincsé tenni a tapasztalataimat. Angyalka valóban egy jómegjelenésü lány,de örömlánynak semmiképpen nem nevezhető. Sajnos ékes példája annak,hogy nem mindenki alkalmas erre a pályára. Minden mozdulatában érződik hogy nem szivesen csinálja,és hiába iparkodik,mert valami hasonlót csinál,de végül is az egész nagy erőltetett és már szinte bosszantó. Én nem ajánlom.
Csak ha valaki volt már annál a lánynál akiről ilko ír,az tudja,hogy az írásai fedik a valóságot!Még ha néha kritikus is és nem is mindenben értünk egyet,de ez így a jó!
Nem kavartam semmit össze barátom!! Ugy hidd el, ahogy mondom neked. Ő is zsirosbödön. :) ***moderálva*** :):) De ennek ellenére ő jó nőnek tartja magát, szereti ha dicsérik meg ilyenek, csak nála is hatalmas a probléma. Méghozzá az,hogy fürdés után nem néz tükörbe..Vagy lehet ő mást lát, a franc se tudja már.Valószinű,hogy a fürdőszoba görbe, vagy a tükör ferdült el :) :)
Nem is semmi mert , KACSA az egész. Fotók nem valósak, az ***moderálva***az égig érnek, és a ***moderálva***. nem nevezném szinvonalasnak. Keresni kell normális szolgáltatókat, akik, saját magukat adják, és a képek is valósak.JÓ KERESGÉLÉST. Lehet találni! Még egy misét se érnek meg ezek a szolgáltatók!!!!
Üdv! Letty 21-nél járt már valaki?? Egy picit mesélhetne róla!:)
Ez az Andi(24) már egy érdekes teremtés...nincs lakás, vállal panzióba az oké, de hogy ha az ember fel akarja keresni akkor lusta odajönni tömegközlekedéssel...hát................