Kedves férfi társaim és hirdetők
Valaki tudna ajánlani olyan lányt aki kemény domina játékot és megalázást is vállal? Vibrátoros játék is érdekelne?
Kösz
Valaki tudna ajánlani olyan lányt aki kemény domina játékot és megalázást is vállal? Vibrátoros játék is érdekelne?
Kösz
Szia! Mesélnél róla egy kicsit bővebben? Pl.:Nincs stri... a közelben? Meg hát minden részletet amit leket. Köszi
Izácska (43)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · De érdekes itt már mindenki szűz aki keresgél!?:)
Sziasztok!
Akik már jártak 18-25 körüli lányoknál azoktól kérdeném elsősorban, hogy melyik lányt tudnátok ajánlani egy szűz fiatal fiúnak?
Szerintem kevered a chat-el. Ott van ilyen privát üzenet küldése dolog.
Hi!
Nem lehet, csak a szerkesztőség felé. Legalábbis eddig úgy volt...
Megosztanád velünk,hogy szerinted ki az a néhány kivétel?
Szia, sőt ha megkérhetlek, írhatnál priviben a nemzöldlámpa.-on, ugyanez a nevem. köszi!
Szia, köszönöm, megtaláltam a hirdetését! Az izlésemhez picit vékonyka, de nem baj. Te voltál nála? Milyen? Üdv.!
Valaki tudna ajánlani olyan lányt aki dommina játékot is válla
kösz
Sziasztok,
Ha esetleg valaki elküldené Didó, vagy White Lady számát, azt nagyon megköszönném.
Elhagytam a telómat ezért nincs már meg.
gsxr600@freemail.hu
Köszönöm
Szia, hogyan tudlak elérni?
A "leszbicicáknál" járt valaki esetleg?
Sziasztok! voltam zegen Evelinnél,itt hirdet. Környék jó, frekventált helyen van, a parkolás ingyenes. A lakás otthonos, gyertya, illóolaj+ilyenek. A Hölgy nálam 5ös, ismétlem nálam! 30as csinos, formás, bronzbarna(szolis) test, szép arc. Kedves fogadtatásban volt részem, előtte telefonon egyeztettük a cimet. A lakásban egyedül fogad, nincs testőr, meg ilyenek. Igazi barátnő feeling, beszélgetős és közös témánk is volt. Számomra igazi csemege! Odaadó, leste minden kivánságom. Kellemes élményekkel távoztam, csak ajánlani tudom mindenkinek! Érdemes!!
Sziasztok!
Teljesen egyet értek az előttem szólóval. Kialakult egypár olyan hely ahol folyamatosan cserélődnek a túl dekoratív és KAPZSI csajok. Nekik soha nem lesz törzsközönségük. Ezek a csajok csak a gyors pénzkereset reményében tisztelnek meg bennünket jelenlétükkel. Nem korrektek, nagyon ***moderálva***és egy részük sajna bunkó is. Kiábrándultam az egészből.Tisztelet a kivételnek, mert azért akad.
Petya_001 · Tag · :D
Nem is tudtam, hogy lehet privát üzneteket írni a fórumozóknak. Elmagyaráznád hogy kell?
A masszőr egy szakma, kedves pircsi, és nem kell nevet adni a gyereknek.
A prostik adnak nevet a gyereknek, és "katótok" ezt akarta megtisztítani, de itt nem lehet.
Ez a ti oldalatok. :)
Amugy az egész városban ujabban annyira gyenge a felhozatal :S Szánalmas komolyan mondom! 2 éve nyüzsögtek a jó nők.Már nem érdemes csinálni ezt...