hali
hali
Kedves Férfi Társaim
Szabina 33-nál voltam ö a ***moderálva***utcán fogadja a vendégeket. Nekem nagyon be jött ***moderálva***az meg felelő, nem egyedül ***moderálva***a lakás nagyon igányes és ö is jól nézki nagyon aranyos a hangja jól esik a hangja az emberi fülnek én ajánlóm mindenkiknek.
Szia kertész41----az ***moderálva***egy pár sort írnál azt megköszönném!!!!
Osztom véleményem ezen uriember hozzászólásán. Gondolom egy igényes uriember igényes helyre jár. A hely nagyon igényes és színvonalas. Nemcsak önmagukra igényesek, hanem a környezetükre is. Az udvari megvilágítás valami pazar .) A légkör, a hely, a szolgáltatás, a diszkréció, na és a Lányok nagyon színvonalasak! Látszik,hogy nem tegnap kezdték és a szolgáltatásra is áldoznak pénzt (nemcsak a kenceficékre). Ha valaki igazán jól akarja érezni magát, érdemes Őket felkeresni, semmiben nem lesz hiánya. Különben Lizi Elizával dolgozik együtt. Szerintem Elizát is próbáld ki, szerintem a franciája felejthetetlen...Sok sikert!
Sziasztok!
Tudtok valakit ajánlani a kishegyesin?
Esetleg ***moderálva*** ás vélemény is érdekelne! m.tbike@citromail.hu
üdv
engem is érdekel az új versenyző ;)
Valaki járt már Mayánál,0670 214-***moderálva***győrben?Tud valaki véleményt/élményt mondani,hogy miket ***moderálva***,milyen vele?Tapasztalatokra kíváncsi lennék... :)
Lizi??? :-) Branyai és van berátnője.... :-) ketten is ápolhatnak. :-)
Tudom a Happy-end masszázsra gondolsz.... :-) talán kérdezd meg a lányokat elötte???? :-)
Vélemény!
Hát srácok ha valaki egy kedes hölgyre gondol, akkor Lizit ajánlom. Nagyon kedves, aranyos és odaadó. HA nem tudnám hogy hol vagyok, akkor lehetettem volna akár a barátnőmnél is..... Okos inteligens csajszi, jókat lehet vele beszélgetni is... de mást is éppen olyan jól csinál, ha nem jobban... :-)) tényleg tiszta, ilatos, és az alakja..... :-) hát imádnivaló. :-) Hogy legyen energiád, még kávét is kapsz, gondolom ha kérnél még üdítőt is... ( mondjuk a kávé mellé vizet is szolgáltak fel ahogy illik jobb helyeken ...) mivel szomjas nem voltam így azt nem kértem. Az éhségemet viszont csillapította Lizi!!!! :-)) Mesterien! Ajánlani tudom!!! Csak óvatosan uraim ne tegyétek tönkre!!! :-)
Szilvikét "autós randi" címszó alatt megtalálod, Balatonmáriafürdő. Amúgy érdemes, kellemes a franciája. :)
Sziasztok!
Anikó 32-nél járt valaki mostanában?
Melyik környéken végzi a masszázst?
Sexet egyáltalán nem vállal?
Köszi.
Egri
Szia! Hát biztos nála is vannak nehéz napok mint minden nőnél..... havonta pár napra.
Üdv !
Igen, sajnos Én is úgy látom hogy ezen az oldalon nem lehet privát üzenetet írni csak a szolgáltatónak !!
A mail címem: "windowsxp@freemail.hu". Talán nem moderálják ki !
Várom az üzeneted.
Csüssz.
sziasztok!
Vannak Tapolca v környéki lányok?? :)
sziasztok!
Vannak Tapolca v környéki lányok?? :)
JAJJ, DE ROSSZ VOLT!
Mert, Győr, ha-ha, sőt bruhahha! Már a cím se igaz, innentől miről is kéne beszélni?
Magáról az aktusról? Jót vagy semmit? Jót nem tudok.
Na mindegy, kezdem az elejéről... Felhívtam, mély morgós fa hang vette fel...
Nem ilyen hangot társít az ember ilyen képekhez, de mindegy.
Hozzá valami iszonyú ózdi tájszólás, jajj (1) először mondtam magamban.
Na mindegy, úgyse beszélgetni mentem, a Hölgy(?) szókincse úgyis hát hogy is
mondjam véges, ja meg trágár, totál lelombozó..
Kb. annyi az összes szó amit ismer, hogy csávó, meg ge*i, mindezt mint ahogy említettem erős ózdi tájszólással.. ,,Két nyelvet beszél, a magyart meg a trágárt.."
Inkább az utóbbit ( A szerző megjegyzése)
Korábban egyébként több oldalon volt már fenn, ***moderálva***
,,Jaj, Drága ma éppen Budapesten a XVI.kerületben van dolgom, ott tudlak fogadni"
Mondtam O.K, nekem az is jó, nem probléma...
Elmentem. ( Én balga)
A képeken tényleg ő van, a fotós értette a dolgát, le a kalappal előtte...
Meg saját bevallása szerint is évekkel ezelőtt készültek. Köszi!
Sajnos az idő nem kegyelmez, hát a mostani énje tegező viszonyban nincs a képekkel, mit ne mondjak.
Beszélnem kéne az aktusról, hát mit is mondjak? Kértem NF-et, ez azt jelentette, hogy kb 2 perc múlva felcibálta a gumit, jó kör volt mit ne mondjak...
Térdre ereszkedett és 1 pózba volt benne, hogy hátulról,, gyaluljam". Konkrétan tényleg olyan volt mintha gyalultam volna, egy kivágott fadarabban több élet van..
Na, mindegy telecsaptam a a gumit, az érkezésemtől számított 37. v. 38 percben, mondtam, hogy akkor jöhet a második, de ebbe nem ment bele.. ***moderálva***, tipikus lehúzós unott, emberke, 1 patront se ért meg, ez van.Állítása szerint külföldön is ***moderálva***, kérdeztem beszél -e valami idegen nyelvet, azt mondta, hogy nem. Utána még előadta, hogy filmezett is, ez volt az a pont amikor már röhögnöm kellett magamban, de csak bólogattam, felöltöztem és eltipliztem, valahogy nem csípem a nullkommanull IQ Fighter krónikus hazudozó lehúzós pi*ákat!
Szóval kedves Makktársak, WARNING, de erősen!
Üdv ezt egy másik oldal fórumánról másoltam ide neked!Csak azért,hogy nem én vagyok egyedül rossz véleménnyel róla.Az én tapasztalatom is hasonló vele kapcsolatban.Aztán ahogy gondolod ha akarsz elmész ha nem akarsz nem mész hozzá!
Valaki járt már Mayánál,0670 214-***moderálva*** győrben?Tud valaki véleményt/élményt mondani,hogy miket vállal,milyen vele?Tapasztalatokra kíváncsi lennék... :)
Szia patinho!!-----nina30-nál voltam nem nagy durranás átlagos nő átlagos ***moderálva***--ha tele a patron és nincs más akkor egyszer elmegy.
Sziasztok.
Még egy kérdés.
Sexynináról tud valaki valamit? Többször voltam már nála, mindig könnyen el lehetett érni, de az utóbbi hetekben szinte lehetetlen.
Köszi.