Már voltam a két hölgyeménnyel egyszerre nagyo tuti ezt ne hagyd ki egy órát megér.
Már voltam a két hölgyeménnyel egyszerre nagyo tuti ezt ne hagyd ki egy órát megér.
és már megint Te....(csak azért nagy betű, mert Te is "megtiszteltél")
Jó neked!!???
"Kedves" Gróf Kurátor!
Én csak idéztem (mégha nem is pontosan)....
Megköszöntem az infókat, de mivel nem tetszettek az ajánlott hölgyek, így nem látogattam meg Őket..... minek is magyarázkodok.. na mindegy.
Isten ments,hogy lecsekkoljam!:-)
Csenge 23-nál volt már valaki? jó lenne némi infó róla
bizony ám!
Csak hogy senki el ne felejtse.. Pandora, Elena, Helga messzire kerülendő!
Nehéz megszokni, de jól esett!? :)
Ilyen is van az életben! :)
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · :)hehe Hogy mik vannak!De mért ír magáról egy hirdető?én ezt nem értem.Ha a szolgáltató jó akkor úgyis írnak róla..nem kell magunkat fényezni..jól kell tennünk a dolgunkat .ennyi:)
milyen farkadat? :P
:)
Mindig öröm olvasni, ha a hirdetők próbálják ki egymást!:D De valahogy sose azok, akikre gondol az ember!:) Tudnék sorolni pár nevet, akik ha egymással lennének együtt, és megtekinthetném, nagy élmény lenne, az tuti!:D
Jól van Ervin. Ha "fincsit" élveztél a te dolgod. Bár inkább attól volt orgazmusod, hogy magadról írkáltál. Én Mecedsesztől a telefonban lepattantam. De pesze lehet, hogy csak velem volt akkor olyan. De elég sz*rul esett. Meg is jegyeztem magamnak.
Gondolom nem az ágyban maszíroz, mert a képen csak egy gyűrt lepedő van alatta. Szerintem egy igazi masszőz masszázs ágyon maszíroz, és nem bugyiban, csak a kontárok, mert mostanában így hírdetik magukat, de tudást nem az ágyban tanítják,sok éven keresztül kell tanulni.
Mercedesz- Masszőz: A múlt héten szerdán voltam nála. Csillagos 5-ös a hölgy. Magas, széparcú, csinos és vonzó, nemcsak a masszázsra tudna rávenni az tuti. A környezet szép és könnyen megközelíthető. Tusolás kötelező, de szerintem ez normális embernek nem gond. A masszázs finom és kellemes, szakszerű,alaposan helyreteszi az ember izmait. Közben kellemesen el lehet beszélgetni Mercédesszel, intelligens és nyílt nő. És olyan kellemesen búgó a hangja, hogy az embernek azonnal mindene megkívánja. Az órát nem nézi,engem legalább 90 percig gyúrt. Az erotikus rész mennyei, isteninen simogatta a farkamat, nagyon fincsit élveztem.
Összességében minden nagyon jó volt vele, én biztosan megyek még hozzá.
Határozottan tetszenek ezek az obi-ugor helyesírással elkövetett,negatív marketing stratégiás posztjaid...
Gina 20-nál jártatok már MT-k?
én még nem voltam nálad, de egyetlen pozitív véleményt sem találtam még veled kapcsolatban a fórumon
mindenki azt írja, hogy flegma, lekezelő vagy, sőt még olyat is írt valaki, hogy menstruáltál aktus közben
ezek után nem is csoda, hogy sokan kétszer is meggondolják, hogy felhívjanak-e téged
Szia Gróf! :)
Végigolvastalak, köszönöm, Te vagy, aki mindent, vagy majdnem mindent megértettél, és érzel.
A múlt a múlt. Mi jókat beszélgettünk, ordenáré módon osztottuk egymást, sokan nem értik, mi van köztünk.
Semmi, csak érezzük egymást, még így az éteren át is.
Nem tudják hova tenni a mi kapcsolatunkat, ami nem személyes, mégis van,és talán marad is.
Mindkettőnket sokan utálnak, mert nem ismernek, és nem éreznek bennünket. Mi viszont egymást már rég.
Te valóban ismered a Nőt, ez sok írásodból átjött, de persze ez az oldal nem erről szól.
A privát életben másként működnek a dolgok, és Te vagy aki azt is ismeri, függetlenül, hogy ebben a műfajban is rendesen otthon vagy.
Nagyon jókat tudnánk mi élőben beszélgetni, nem vagyok benne biztos, ha a közeledben lennék, ez már nem rendszeres lenne mondjuk egy kávézóban, séta közben, vagy bárhol.
Sokszor felmegyek a chatre, ha normális embereket találok, maradok, ha nem, lépek, mint ahogy innen is fogok ezután a hsz után.
Csak Neked írtam most, senki másnak.
Nekem holnaptól egy új élet kezdődik sok minden után, végre az amire vártam.
A chaten viszont megtalálsz (holnaptól 29-ig nem), de utána két hétig igen, aztán újra nem...:)
Ha gondolod, várlak ott, kiiktatva mindenkit, talán jókat tudunk dumálni értelmes dolgokról, mert ebből a világból nekem tényleg elég.
Ez nem az enyém.
Megtalálsz, ha akarsz, és én tényleg kíváncsi lennék élőben Gróf Kurátorra, Brockyra, szexmentesen. :)
pumpa · Újonc · Ma volt szerencsém Ninához és Korinához is! Ők a legjobbak a városban! Már alig várom, hogy kipróbáljam velük az "édéshármast" is!!!