A masszőr férfi, tehát nem keverikk a szexmunkásokkal, de a masszőz se kevesebb. :)
Béke Veletek.
A masszőr férfi, tehát nem keverikk a szexmunkásokkal, de a masszőz se kevesebb. :)
Béke Veletek.
A Letty nagyon amatőr módon kezeli a kuncsaftjait! Egyszerűen kiábrándító,hogy két férfi is ott kever egy időben és pluszban még a telefont sem veszi fel. "Nagyszerű" hirdető....Nem ajánlom!
Pircsikém ezt Ő még nem tudja ,meg kell neki tanítani ..
No koment!!!:))
Miért gondolod ,hogy a méret a lényeg,,van kezed, nyelved...ennyi
Sziasztok Veteránok! most hozzátok szólnék :)
Szűz srácnak kit ajánlanátok? Egy olyan lányt keresek az oldalon aki segítene nekem feloldódni... hátha könnyebben menne utánna a csajozás. Szóval egy megbízható szép lányt keresnék.
Mivel még sosem voltam és nem is hívtam efféle oldalról senkitsem, és nem is volt semmilyen ismerősöm aki kipróbált volna ilyen szolgáltatást így az ***moderálva***sem tudok semmit sem. Valaki felvilágosítani ezekről. Láttam, hogy van privát üzenetben lehetőség válaszolni, ott is jöhetne, talán a kérdéseim második felére ott lenne a legjobb.
Köszi
Sziasztok!
Olyan lányt vagy asszonykát keresnék, akinek valóban jó mély a torka. Ajánljatok már nekem valakit! Előre is köszönöm!
Gyere hozzám Kicsikém !!!
Esetleg valaki volt szexycicánál? Ha igen írjatok róla valamit. Tudom Marcali de olyan város itt nincs. :)
Ja és a Balatonmária csak álca hogy ne ismerjék fel, kb 10 km onnét, szóval nem gáz. :)
Én voltam Szilvinél (Balatonmária, autós randi), csak ajánlani tudom, külsőre nem a legszebb, de viszont élvezi amit csinál. Mármint nem ronda vagy ilyesmi, csak semmi extra, olyan kiélt kurva típús. Remélem nem bántom meg, mert nem az a szándékom, sőt szeretnék újra elmenni hozzá mert megéri, tényleg rendesen kikészített! Mostanában rákattantam a kurvázásra, és voltam pár lánynál, valahogy a külső sok esetben nincs összhangban a kapott szolgáltatással. Hiába modell alkat valaki, ha látszik rajta a dögünalom, és csak az a lényeg hogy gyorsan túl legyen rajta. Tudom én hogy ez nekik munka, na dehát ha már ***moderálva***érte...
Sziasztok! Tündérke 21 érdekelne, volt valakinek része már nála anális atrakicóban? :-) Nem voltam még nála, ugye nem roma a csaj? Valakinek valami infó róla?
Sziasztok!
Valaki járt már Anett 27-nél?
Üdv mindekinek! Remélem valaki tud tanácsot adni, hogy melyik barátnő jártas leginkább a bőnyálas mélytorokban? Érdekelne ki, kire szavaz ebben a tekintetben.
...És ki fogadna egy kis mérettel "megáldott" partnert?
ezuton értesitem kedvess régi és uj ügyfeleimet ,hogy holnap tól újból elérhető vagyok!sziasztok
zandras · Tag · Üdv! Nem mertem bevállalni D: Meglátogattam inkább Nellit, nagyon édes még most kezdte nem csalódtam..... Aztán ellátogattam Vivien23-hoz nagyon meghálálja ha kedves vagy hozzá.......
Sziasztok!
Szeretném értesíteni jelenlegi és jövőbeli kedves vendégeimet, hogy a héten ma és pénteken kivételesen 18:30-ig vagyok elérhető.
Az első mondat csupán tény-megállapítás volt.
Azt írta Katómama, elindított valamit Debrecenben.
A második pedig az olvasóknak szólt.
Akár Háry János is lehet, ha szeretnéd! :)
Olyan lányt keresek aki gumi nélkül szeret szexelni! Várom jelentkezéseteket.