EZ NAGY IGAZSÁG, MÁR AZ ISKOLÁBAN IS "TANÍTJÁK," MÉDIUMOK ÁLLANDÓAN EZT BESZÉLIK. ÓVSZER NÉLKÜL SEMMIT!!!! AZ EGÉSZSÉG LEGYEN AZ ELSŐ,MERT HA AZ NINCS, SEMMI SINCS!!! EZ ÖRÖK IGAZSÁG!
EZ NAGY IGAZSÁG, MÁR AZ ISKOLÁBAN IS "TANÍTJÁK," MÉDIUMOK ÁLLANDÓAN EZT BESZÉLIK. ÓVSZER NÉLKÜL SEMMIT!!!! AZ EGÉSZSÉG LEGYEN AZ ELSŐ,MERT HA AZ NINCS, SEMMI SINCS!!! EZ ÖRÖK IGAZSÁG!
Sziasztok!
Elsősorban a lányokhoz szólnék pár szót!
Egyre többen,vannak akik felháborodottan kérdezik és vonnak kérdőre hogy én miért nem tevékenykedek gumi nélkül,ami a szexet illeti.Hát azért nem mert az egészségem mindennél értékesebb.
Lányok,gondoljátok meg hogy mit vállaltok be mert az élet és az egészség nagyon törékeny és ha egyszer elveszíted,soha többé nem kaphatod vissza.És még valami!Attol hogy egy pasi jól szituált,öltönyös uriember,a homlokára nincs odaírva hogy egészséges-e vagy sem!!!
És kedves urak!Nektek pedig azt tanácsolom hogy gondoljátok meg,ha veletek egy lány együtt van gumi nélkül,az mással is megteszi!
Elnézést ha valakit megbántottam volna ezzel a pár gondolattal,nem ez volt a szándékom!És ugye akinek nem inge,nem veszi magára!
Szép napot mindenkinek!
Megy újra, bár bemásoltam a mailed, nem kúrhattam el. Lehet, hogy csak várnod kellet rá, van, hogy 10 perc :)
mit nem látsz? jó mailt adtál?
megnézem, hányan izguktak rá az új fotómra :)
most elmegyek Ivánnal lazulni, ne keressen senki, bár eddig is csak titkos volt, amit nem veszek fel.
este jövök, ha nincs vendég.
Egy kis beszámoló Főiskolás Adriról, amit egy másik forumban már leírtam, de itt is közzéteszem:
Nemrég meglátogattam az oldalon hirdető Főiskolás Adri (0670-580-***moderálva***) nevű lányt Nyíregyházán. A telefonban egy kicsit bizonytalan volt, de nagyon kedves, kommunikatív és segítőkész. Már a telefonon keresztül is elbeszélgettünk egy kellemes 10 percet, így úgy döntöttem, hogy a cselekvés útjára lépek és meglátogatom.
A belvárosban, a tér környékén mind autóval, mind tömegközlekedéssel illetve gyalog könnyen megközelíthető, de mégis diszkrét helyen rendel. Az ajtóban egy kellemesen szolibarna, kacér tekintetű, mosolygós lány fogadott, olyan öltözékben ami kiemelte a domborulatait és egyből beindította a fantáziám. A lakás újjépítésű könnyen megtalálható, tiszta, igényesen berendezett. A fürdőszoba kifogástalan állapotú és a törölköző is tiszta.
Adri kb 162 cm magas 50kg körüli nagyon csinos lány. Őszintén szólva sokkal csinosabb, mint ahogy a fotokról tűnik. Látszik rajta, hogy ad magára. Szép, kedves, mindig mosolygós arc, jóillatú, sima szolibarna bőr, kellemes méretű cickók, fincsi popsi. Személyiségre rendkívül kedves, figyelmes és szeret kommunikálni és mindemellett intelligens is. Érkeztemkor üdítővel kínált és egy 5-10 percet beszélgettünk az akció előtt. Egyébként az ő esetében a főiskolás jelző valószínüleg nem csak reklámfogás, mert tényleg ott sorakoztak az ágy mellett a tankönyvei, jegyzetei.
Egy órára ***moderálva**be hozzá. Az elején egy rövid, gyengéd petting után elkezdte bűvölni a szerszámom. Állítása szerint imád szájjal kényeztetni és ez érződik is a teljesítményén. Játékosan, kacéran, változó technikával bűvölte a farkam és huncut mosollyal nyugtázta, ahogy látta mennyire élvezem a dolgot. A mélytorok technikája fantasztikus és az is, ahogyan kézzel masszírozza a golyókat közben. Nyugodtan állíthatom, hogy eddigi életem legjobb francia nyelvleckéjét kaptam tőle. Nemcsak nagyon élvezetesen csinálja a franciát, hanem sokáig is bírja, nem fárad el közben. Nekem magasan ő csinálta a legélvezetesebben Nyíregyházán, pedig elég sok lánynál megfordultam már.
Már nagyon nehezen bírtam magammal és egy rövid, de annál hevesebb kölcsönös francia után a gumi felhúzásával áttértünk az aktusra. Nem fogtam vissza magam, de nem is kellett mert láthatóan ínyére volt az intenzív, szenvedélyes stílus. Többféle pózt kipróbáltunk és mindegyiket nagyon imádta. Nem nyafogott, hanem, ami számomra nagyon fontos aktívan, mély beleéléssel és izgató nyögdécselések közepette élvezte az aktust. A végén miután kiadósan lerendeztem a punciját minden pózból kaptam tőle ismét egy finom mélytorkos franciát és a szájába élveztem. Nem finnyáskodott, nem vágott grimaszokat, hanem élvezettel nyelte az anyagot.
Összegezve az élményeimet, azt írhatom, hogy egy igazi új csillagra leltem a nyíregyházi lányok között. Adri személyében egy igazán csinos, szexy, kedves lányt ismertem meg, aki élvezi a szex minden pillanatát. Nincs kiégve, nem unott, nem a ***moderálva**hajt, hanem azt helyezi előtérbe, hogy a partnere elégedetten távozzon. Személyisége magával ragadó, nem nagyképű, hanem közvetlen és nyílt. Emellett a beszélgetés is élmény vele, mert intelligens, humoros. Mindezt áltagos ***moderálva** nyújtja. Talán az egyedüli "hátránya" az, hogy csak délután 4 óráig elérhető. Én mindenkinek csak ajánlani tudom, a csalódás kizárt. Nálam ő az új number 1 Nyíregyházán.
Miskolcon Gréta a legjobb.Nagyon nehéz elérni,de ha sikerül,megéri.Tiszta,ápolt és ami fontos MAGYAR kis csajszi.
Igényes MILF-nél ő van a fotókon?
tudod milyen a gombás ujj?goggle keress rá.Mert szerintem ha tényleg az lenne akkor a puncija is gombásnak kellett lennie.és akkor sztem már te is gombás lehetsz
Tiszteletben tartom a véleményedet, de" kinek a pap, kinek a papné". Köszi de nekem iszonyúan nem jött be.
degye75 · Lelkes újonc · Dorka tényleg elment? :-(
Most szerettem volna meglátogatni. Ez biztos? Két vagy három hete még érdeklődtem nála.
sziasztok mellyik lanyhoz erdemes menni kossz
Még 4 napig,péntekig vagyok elérhető!
Várom szeretettel kedves vendégeimet!
Puszi
Kacúr.
Mért gondolod,hogy ha neked valaki nem jön be,hát másnak sem tetszik.
Szőkeangyal nyugodtan mutathatja az arcát és korrektságban sem lehet kifogásolni.
Én bátran ajánlom mindenkinek zsák nélkül.Látogasd meg te is,és utána jöhet a vélemény.
Írjál, el se olvaslak. :)
Ja, mail ment :)
Jól fogsz szórakozni.
Már vannak, akikkel lehet dimálni értelmesen, meg hülyéskedni is, a többi meg lép, ha meglát, vagy ül, mint szar a gazban.:)
Jó éjt, megyek tényleg.
Aludj jól, és ne a Fórumről álmodj! :D
Kösz, megy, aztán beszélünk. Lassan lépnem kell.
Semmi gond nem volt, jó a kis társaság, csak valaki "jót" akart a tulajnak :)
Ott se mások az emberek, úgy látszik.
Nekem van üldözési mániám? Érdekes, mintha nem én rágtam volna be olyanon, ami nem is nekem szólt. Na mindegy. És még valami, amit úgy látszik elfelejtettél, nem szoktam hazudni! Pedig jómúltkor, mikor valaki írta, hogy nem igaz a beszámolóm egy hölgyről, illetve, hogy pontos legyek arról, hogy sosem jártam Debrecenben, még te is megerősítetted, hogy így van, de úgy látszik, azóta változott a véleményed. (És gyorsan megjegyzem, nehogy megint megkapjam, azóta nem voltam ott!:D) Pedig te több konkrét adatot tudsz rólam, mint én rólad, és mind igaz.
Különben tetszik, mikor olyanok írnak rólam, akik nem is ismernek. Egyszer sem találkoztunk (nem is fogunk), és már megbocsáss, de olyanok véleményére adok inkább, akik ismernek. Itt a vlen is vannak páran. Te nem ismersz, és nem is fogsz megismerni sosem. Ráadásul én nem vájkálok a magánéletedben, mert semmi közöm hozzá. Neked sincs az enyémhez! De annyit elárulhatok, hogy nem rajtad múlik, hogy jól megvagyunk-e a barátnőmmel, vagy nem. Különben megvan az oka, hogy miért járok lányokhoz. Sőt, akikkel olyan viszonyban vagyok, tudják is. Te ezt sem fogod sosem megtudni, mert ez sem rád tartozik.
Megismerni? Már nem akarlak megismerni, ennyi éppen elég volt. Őszintén szólva eleinte meg akartalak, valóban, de az utóbbi pár hozzászólásod után már nem. Hagyjuk egymást békén, és tartsuk tiszteletben azt, hogy ez egy nyílt fórum, és (elvileg) mindenki elmondhatja a véleményét. Bár az utóbbi időben ebben erősen kételkedem, na de hagyjuk. Pedig elvileg az a neve, hogy beszélgessünk...
Normális férfiak? Ez érdekes dolog, vannak akik szerint aki ide ír, és férfi, az nem normális. Ebből pedig az következik, hogy én sem vagyok az!:) Szerintem ezt a témát is túltárgyaltuk.