Hát ennyire. Na, tényleg jóccak!
Holnap jövök.
Hát ennyire. Na, tényleg jóccak!
Holnap jövök.
Mondjuk, elég tág a lyuka, könnyen fausztol.
Minden benne van a szövegben. Ennyi nem elég itt? :)
Azt mondja fiam, este van. :)
Lépek.
Jó éjt!
És öszinte. :)
Sokan hívtak rá, legtöbben titkosről, azt nem veszem fel, akivel viszont beszéltem... hááát, érdekes.
Az egyik azt kérdi "Te ezt mind vállalod?"
A másik azt mondja "Erre tuti többen fognak keresni, mint a masszázsra." :)
A katonát nem rád értettem.
Kíváncsian várom a fejleményeket. A választ is megkaptad?
Mamusz viszont hazudott, csak 3 éves, de 18 év alattiak nem hirdetgetnek az oldalon. :)
Kiöregedett, kell az új hús. XD
Varjú most szabadságon van. :)
Ment még egy mail.
Tudod, csak azt nem értem, mi közöm nekem ehhez? Meg most jópofizunk, vagy forradalom lesz, és kell a katona? XD
Szia :)
Örülök, hogy tetszett. Most a Mamusz dolgozik helyettem, őt jobban keresik.
Égett a telefonom délután (míg be volt kapcsolva), lent voltam a Metróban Ivánnal, oda nem vittem.
Haza jövök, bekapcsolom, hívások tömege, de java rejtett számos volt. :)
Szöveg Neked bejön?? :D
Ja, egyébként van a fórumozók között olyan, aki mostanában (mondjuk az elmúlt 2 hónapban) volt White Ladynél? Mi van ezzel a lánnyal? Abbahagyta? Vagy már csak a megszokott partnereinek érhető el egy másik számon netán? De akkor minek hirdet?
Arra esetleg nem gondol, hogy ha a régi partnerei kikopnak, akkor utána már nehéz lesz kapálózni új partnerek után, mert elkönyvelik úgy, hogy úgysem lehet elérni, ezért nem is keresik.
Na mindegy, az utolsó kérdésemre nem kell válaszolni, csak az én beteg elmém kirohanása.:)
Mindenesetre örömmel tapasztalom, hogy Gyula még él, létezik, hirdet. Még!:) Sőt, szaporodik a nyüves! Ki az a beteg állat, aki egy ilyet még klónoz, sokszorosít? Egy is sok belőle! Eltakarodhatna már a színről végleg a gyökér, senkiházi bandájával együtt! Nem kicsit tisztulna a szakma a hiányától.
Szia Doki!
Köszönjük értékes beszámolódat Adrival kapcsolatban. Ezúton köszönöm meg neked egy múltkori ajánlásodat egy olyan lánnyal kapcsolatban, akihez a te kommented nélkül biztosan nem mentem volna el. Ő Zsuzsa. Nem bántam meg, hogy bíztam benned. Nagyon nem bántam meg!
Üdv!
Szia enzo24!
Igen, Edit egyedül rendel, ezt garantálom. Ha duci nőket szereted, akkor ajánlott kategória.
Sziasztok. Volt egy lány, aki hirdetett apróban (anisamassage@citromail.hu , 0620 235***moderálva** ). Vörös csinos fiatal hölgyről van szó. Nem tudjátok hová tűnt? Kamu volt? Azóta se tudtam kapcsolatba lépni vele.
Róla van szó: ***moderálva**
sziasztok edit 43nál volt valaki mostanában? egyedül rendel?
Szia, ha bővebben írnál Perla nevezetű hölgyről azt megköszönném mit vállal és mi mennyi Városon belül hol található! m.tbike@citromail.hu a címem! köszi előre is!
kösz, hogy ezt megosztottad velünk!
másoknál tapasztaltál hasonlót?
Kedves Melcsi!
Maximálisan egyet értek a hozzászólásoddal.Kicsit kiegészíteném.Én a franciát se kérem gumi nélkül.Főleg nem végig!Mert orálisan is terjednek különböző betegségek!!!És lehet,hogy nem is tudja a lány ,vagy a partnere,hogy beteg.
Mondhatják az urak,hogy gumival nem jó.Se az aktus,se a francia.Ha van állandó partnerem,én se használok kaucsukkot.
De!!!Fiuk gondolkodjatok el egy kicsit ebben a helyzetben.Lányok TI is gondolkodjatok,hogy mit lehet óvszer nélkül.
Persze azt is mondhatja bárki,hogy eddig sem betegedett meg.De ugye ami késik,az........Kinek hiányzik egy tömeges fertőzés?
A privát véleményem az,hogy akár lány, akár partnere bármit is gumi nélkül tesz,illetve kér,az enyhén szólva is meggondolatlan.Erősebben szólva nem normális.
Na és "Melcsivel" ellenkezően,ha az utolsó mondatommal megbántottam valakit,nem kérek elnézést érte.Ha valaki ezen megsértődik,az önmagát minősíti.
Szép napot mindenkinek!