Oké..Bocsi!!
Oké..Bocsi!!
Olvasni itt hideget meleget minden lányról. Teljesen elbizonytalanodtam, hogy kihez kellene ellátogatni...
Erősen ajánlott lányokat mondhatnátok párat, mert el szeretnék látogatni pár leányzóhoz ismét :)
Csak csalódásmentes, igényes kedves lány játszik.
Ja, és fiam üzeni, hogy ő a kurva, te meg a szentéletű Szűz Mária. :)
Miből gondolod? Kifejtenéd bővebben?
Hívtam már beszéltem is vele csak technikai okok végett nem jött össze a találka!
Te megbolndultál??? Konkrétan leszarja az oldalt, veled együtt, és Balázsnak hívják :)
Sztem a Nina nevű hirdető nem valos!!
Te pircsi, fejezd be, míg jó dolgod van!!
Balázsnak hívják.
A topic címe: Hirdetőink üzenetei :)
Vas megyében kitudnátok nekem ajánlani???
És magyarázd el, hogy alex, akiről beszéltünk, egy NŐ. XD
Szia Gróf!
Tegyél már rendet légyszi, mert kurvára unom.
Fiam Balázs, nickje Vertigo, slussz.
Köszönöm!
szisztok!Egy lányt biztos nem ajánlok az pedig ALEXANDRA 27.Voltam nála ,a képei közül csak az elsőn van ő a többi az kamu.Már más képpel is hírdette magát mégpedig SZANDRA néven.Semmi élvezni való nincs rajta.
Sziasztok...
Segitsetek nekem.ugye jól emlékszem,hogy Katómaminak ,..Alexnek hivják a fiát...
Köszönöm..
Sziasztok...
Segitsetek nekem.ugye jól emlékszem,hogy Katómaminak ,..Alexnek hivják a fiát...
Köszönöm..
Sziasztok...
Köszönöm..
samu740@live.com
Hali. Nekem is küldhetnél pár lányról véleményt, megköszönném.
Üdv
Csatlakoznék az előttem szólóhoz. Rég írtam kritikát, mert nem volt senki kiemelkedő, meg időm sem nagyon, de most muszáj kicsit fényeznem Enikőt (24).
Viszonylag hamar sikerült időpontot egyeztetnem vele. A lakásban elmondása szerint más is dolgozik aki akkor csak pénzt váltani jött fel mivel kicsit nagy címletem volt, de én ebből semmit nem vettem észre. Lakás átlagos panel. Nekem nagyon bejött viszont, hogy van egy óriási tükör az ágy fejtámlájánál.
Borszasztóan jó teste van. Az á*ai átlagosnak mondhatók. Folyamatosan tartja a szemkontaktust, ami nálam nagyon pozitív benyomást kelt. Két aktus közötti masszázs az meg fergeteges volt. Jó erős kezei vannak, ami akkor nagyon jól esett. Egy szó mint száz, győrben szerintem most ő a legajánlotabb lány. Próbáljátok ki, tuti nem bánjátok meg.
helló
sikerült meg autókáztatnom szilvit teljesen rendben van a csaj nekem az arca is tetszet tényleg egy kedves aranyos lány félórát töltöttem vele és nagyon kellemesre sikerült a francia nagyon jó sex is úgy forog ahogy kéred habár az autó elég szükös nálam mint ***moderálva***9pont de csak azért nem 10 mert pópot és ujjazást nem vállal mint nő 8 pont ápoltság ****10 magam részéről csak ajánlani tudom mindenkinek meg ér egy fuvart
Valószínűleg rossz napot fogtam ki Katánál. Ennek ellenére nem fogok visszamenni hozzá, mert azzal a gondolattal jöttem el tőle, hogy ide sem fogok visszajönni. Lehet, hogy a következő alkalommal jól érezném magam vele, de nem kockáztatok. Több szép, fiatal, kedves, vonzó lány van, akivel jól éreztem magam, őket fogom újra felkeresni Pl.: Cleo(20), Dorci(18 vagy 19?), Ivett(19), Dóra(19), Virág(18), Playmate(19 vagy 20?), Nelli(19), Dius(20), Petra(19), Orsi A fr@ncia(20), Napsugár(18). És még vannak lányok a 18-20 éves korosztályból, akiknél még nem voltam, de szeretném őket meglátogatni. Nekem ez a korosztály jön be. Szóval a bőség zavarában szenvedek.