Lementettem az egész beszélgetést.
Az elmúlt hétről beszélgettünk, mit dolgoztam.
Mivel töltöm a hétvégét, merre megyek.
Lementettem az egész beszélgetést.
Az elmúlt hétről beszélgettünk, mit dolgoztam.
Mivel töltöm a hétvégét, merre megyek.
:D
és legalább annyi esze volt, hogy nevet változtatott?? :D
UI:AZÉRT VANNAK NÁLAM MINDIG SOKAN , MERT NEM TUDOM A SZAKMÁM? REMÉLEM TE A TESZAKMÁDAT / MÁR HA VAN, /megtanultad rendesen?
Szerintem igen :)
Véletlenül hívtam aznap mikor Győrbe érkezett (~2 hónapja). A telefonszámmal korábban kényszer franciára való hajlandóságot hirdetett a szolgáltató, gondoltam ezt nem árt kipróbálni.
Telefon mélytorkos kényszerfrancia óvszer nélkül:***moderálva***
A helyszín átlagos panel. Kicsit előbb érkeztem. Hívtam, nem vette fel. Mikor elhatároztam, hogy továbbállok az utolsó hívást fogadta... (ez azért nem tetszett)
Beegedett. Beszéd semmi, csak állt és vigyorgott. Gondoltam vágjunk bele...
Elképesztően lehetett dugni a száját, komoly élmény volt! Ha nem volt energiám nekem nyomni a fejét a botra, magától is tövig nyelte.
Volt néhány dolog, ami nem tetszett, de a torok répázás felejthetetlen volt.
Mellesleg érdekel, hogy van-e még ilyen szolgáltató, akivel ezt meg lehet tenni...
Két bíztató hirdetést is láttam . Csinos, francia centrikus, sperma imádó lány kényeztetne érzéki ajkával Imádom! Ha kedves, odaadó, nem finnyáskodó lányra vágysz, hívj.
L (24) - Kecskemét
Moncsi (19) - Győr
Kérlek, írjatok meg, hogy melyik szolgáltató az, aki igazán ***moderálva***
és hol lehet megtalálni?
Szia, én is voltam WL-nél, hát ilyen élményem barátnőkkel sem volt még, ha érdekel, akkor leírom. Mail-ben keress meg.
Sok és nagyon rosszat tehettem,,,, fogalmam sincs,,,Passsz... kapják be:))):))
00:15:48 * pircsi kilépett a beszélgetésből (Videkilany kirúgott innen: noflood)
Sziasztok!
Egy nick név mögé bujjva nem ismerjük meg a másikat,Még jó pár év egymásmellett élés után is felszinre kerülhetnek rejtett dolgok, vagy épp kihozza belülönk valami, vagy valaki ....
Valszin mindenkinek igaza van kicsit, és ha tolerálni tudnánk a másik negativ tetteit, nem lennének itt, nem itt tartana az ország sem:)))és nem csak ilyen kedvetlen majdnem mindegy milyen forum lennénk ....és ha nagy ritkán feljövök, végre olvashatnék olyan témét amihez érdemben is hozzászólhatnék,és még valami..
Tudjátok mi jár annak akinek igazza van??:)))A SZÁJA:)))
Puszi mindenkinek,és Béke veletek:!!
Sziasztok!
Csak annyit szeretnék közölni azokkal,akik már jártak nálam a ***moderálva***úton,és esetleg újra jönnének,hogy ismét hirdetek(Vivien22 voltam),de a telefonszámom megváltozott.(új: ***moderálva***)
Szép estét mindenkinek!
sziasztok a vörös rövidhajú Reni(23) nevű szolgáltatóról szeretnék infót kérni.Valóban olyan jó a franciája mint ahogy hirdeti?
Neked is!
Volt egy kutyás hasonlatod. Nem akarom bemásolni, mert nincs értelme, de attól tartok, azzal a hszsal nemcsak Dark Angelt bántottad meg, hanem mindenkit, aki abból él, függetlenül attól, hogy egyébként milyen ember.
Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!
Konkrétan kit bántottam? A cigány bandának üzentem, ebbe kellett beleszólnia egy hölgynek, aki előtte elég nagy szájjal védte magát, meg támadott, mert kapta az ívet a fórumozóktól. Ha ő akkor nem ír be, itt semmi nincs. Az meg, hogy egyszer régen nem reagáltam valamire, amit írt, hát jobbnak láttam, nem. Megint egy sértés, ejjaj.:)
Valóban nem, de nem tudhattam. Mert nem ismerlek. De ahogy írtam is, nem ezzel volt a gond. És lehet, hogy szemtelen voltam, de azt hiszem megvolt az oka, hogy miért. Annak ellenére, hogy nem akartalak bántani. De úgy éreztem, te bántottál sok olyan embert itt, akik nem érdemelték meg. És ezért nem hallgathattam. Még akkor sem, hogy kaptam hideget-meleget.
Mivel fenyegettelek? Hogy osztást kapsz. Kiadtam bármit rólad, amit csak nekem írtál, és itt nem? NEM.
Pedig sokan megtették volna a szemtelenséged miatt.
Erről pedig csak annyit, hogy azért az ember ahol tud próbál tenni ezellen. Szerintem vannak pl akik tudják milyen "hadjáratot" folytattam sokáig egy bizonyos "mission" nicken futó "értelmes" emberrel szemben, mert olyan ocsmány stílusban írt a lányokról, amit szerintem senki nem engedhet meg magának!
Harlee, te tényleg nem érted, miről hablatyolok? Nem a csevegésben írtakról szól a történet, egy másik honlap adminjáról és seggnyaló bandájáról, akik közül sokan ide is átszivárogtak. Itt konkrétan Veszprémről szól a történet. Itt nem megy tovább, meg eléggé megutáltam a sok parasztot. (Megint sértő vagyok. :))
Én fehérvári maradok örökre, az a szülővárosom, és kultúrlények lakják, plusz több, mint kétszer akkora, mint ez, és tranzitváros.
Az egész életem odaköt, ott nekem sok barátom, jó ismerősöm van, és vendégeim onnan várnak, hogy menjek már haza.
Min kéne gondolkodnom? Azon, hogy hogyan, minél gyorsabban.
Mi fehérváriak mások vagyunk, ezért sokan nem szertnek itt minket. Az ajtón lassabban engedünk be egy idegent, nagyobb az intim zónánk, sznobok is vagyunk, mi a valódi, született fehérváriak. És arányaiban kell nézni a dolgokat. Bunkó ott is van, csak nem mindegy, hogy egy 60ezres város 40%-a, vagy egy 130-140 ezres város 30 %-a :)))
Hi!
Sajnos így igaz, nemcsak annak tűnt, hanem az is volt. De ami azt illeti, ha már rólam van szó, nem ettől akadtam ki igazán. Van már fórumos tapasztalatom, de ahhoz nem vagyok hozzászokva, hogy a magánéletem legyen a téma, pláne nem egy ilyen fórumon. Na az gáz volt, nem kicsit. Nagyon.