Nem is tudtam, hogy farok kiverésből is adnak diplomát.... Ez valami új OKJ-s képzés lehet....
Nem is tudtam, hogy farok kiverésből is adnak diplomát.... Ez valami új OKJ-s képzés lehet....
A mailed nem jött be, írtam, valamiért nem jó.
Nekem nem kell segítség, sem tanács. :) Sok év tapasztalat van mögöttem.
Viszont , ha elfogadod, én adok Neked egyet. Itt hagyd, ne reagálj, maradj csendben.
Sok lúd disznót győz, nem azt éred el, amit akarsz.
Este úgy 8-10-ig fent vagyok, napközben ritkán. Ma kb. fél 10-ig, várunk valakit.
Sziasztok 3 het mulva leszek puszi mindenkinek Tiffani
Hali vándorkasza!
Kösz, Kató tervezi a jövőjét, főleg a fiáét. :)
Szia!
Gyere át a chatbe, privizünk, egyszerűbb. A többiek nélkül.
Pircsi szióka régent dumcsiztunk.katónénivel mi van?????????????????
SZIA: A hírdetésembe, és a web. oldalamon vagy egy e-mail, cím és ott elmondom neked a lehetőségeket.Mert a VL. csak egy töredéke a lehetőségeknek. A kurva szóval nem akartam senkit megbántani, csak a Masszőzöket összekeverik más szolgáltataóval, mert sokan ránéznek a telefonszámra , és már hívják is, és nem olvassák el a hírdetés szövegét,pl. kérdés : mibe maszírozol?: válasz: te mibe dolgozol? mert én ruhában, nem bugyiban, nem pucéron,/ pedig ha megtennék, sok félreértést el lehetne kerülni. / minda két fél részéről/ , Masszőzöknek csak ajánlani tudnám a vállalakozási formát., mert nálam így működik, és a hírdetéseimbe is benne vannak.Nagyon sokan megkeresnek tanácsokat kérnek, hogy munkájuk sikeresebb legyen, szivesen segitek ha valaki segitséget kér.SZÉP NAPOT .DÓRI
zandras · Tag · Üdv! Trixi24 ??????? A képei alapján nagyon jó...... Kár hogy a 2.-3. képe Katát ábrázolja Bp. XI. ker. Beszámolók. Vendégek által írt szexmasszázs és szexpartner
értékelések a jó profi partner választáshoz
Beszamolok szexpartner és masszázs
Gergely · Lelkes újonc · régebben voltak itt olyan lányok akikhez szívesen járt az ember de most már azért 2-szer is meggondolom hogy elmenjek e valamelyik lányhoz is mert nagyrésze meglop a másik fele pedig anyira nézi az időt hogy az már zavaró.
akikhez meg régen jártam azok meg már nincsenek itt.
aki tud olyan lányt ajánlani aki nem lop meg és nem nézi minden 5-percben az óráját ja és persze nem kamu a képe akkor az irja már meg nekem levélben.
Gergely · Lelkes újonc · helló a nevem tompa gergely és ha dumálni akarsz a nyiregyi lányokról akkór megtalálsz a facebookon.
egy szó nekem is hölgyek:én szeretek ilyen lányokhoz járni,mert imádom a szexet,de aki diplomás massznak valja magát nem itt hirdetne....egy sima okj gyors postán küldött tanfolyamos ne háborodjon itt fel.én is képeztem magam 3 nyelvizsgám van etc etc....angol német most lesz a harmadik...tehát ha kell németül is elküldelek meszire gyorstalpalos maszözz éljenek szép lányok
Akinek Nelli 19 van infoja ne írja már meg! Előre is köcc.
Lehet, hogy sokakat megsértettem, bár egy hirdetőnek válaszoltam.
Viszont, ha bementek Debrecenbe, valamit elindítottam, Dórival most megy az, ami velem volt.
Tehár eddig a masszőrök, akiknek valóban szakmájuk van, hallgattak, csendben bólogattak a háttérben.
A kérdés ugyanaz hozzá, mint sokszor hozzám volt. :) "Ha nem vagy kurva, minek vagy itt??"
Most én kérdezek vissza. az újságok Masszázs rovataiban 10 hirdetőből 8-9 prosti, holott van nekik egy Társkereső rovat.
Ők mit keresnek a Masszázsban?
Dóri valóban masszőr, és a Masszázsban hirdet, szexről nem olvastam nála.
A masszőr valóban egy szakma, vizsgázni kell belőle, a szexből tudtommal nem.
Most persze majd Dóri kapja az osztást, jogtalanul, mert kikéri magának.
Kérdésem: Mi masszőrök hol hirdessünk?? várom a javaslatokat. :)
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Szia
Már ne haragudj de mit ***moderálva***itt?!Le nézed a ***moderálva***??!Valami szinten te is azt csinálod mert ha csak masszázst csinálnál nem itt hirdetnél!
További szép napot!
De igen, éppen ez az. Amíg valakit nem ismersz, nem tudhatod miért csinálja amit csinál. Akkor miért van szükség általánosításra? Én is megmondom, ha valakivel gondom van, de csak neki, és csak róla. Ráadásul ez a stílus is távol áll tőlem. De azt hiszem, túlbeszéltük a témát!:D
VSZ=végig szájba.Natúr franciával egybekötve.
:) Igen dinka,a nutur franciát vállalom mint előjátékot!De mi az a VSZ?
Üdv mindenkinek!Kyránál volt valaki?Leonidasz vagy ilko?Milyen a csaj?
Vannak sejtéseim.
Isten szeme mindent lát.
Több hasonló mentésem is van, így átnézve még érdekesebb és egyértelműbb!
Marcella és Dius ugyanaz a lány? helyszín, piercing és az anyajegyek is teljesen megegyeznek