Szia!!!---Te melyik virágról beszélsz mert kettő van!!!!!!!
Szia!!!---Te melyik virágról beszélsz mert kettő van!!!!!!!
Nem értem miért kell moderálásra küldeni a valóságot.Mission csak a valóságot irta meg.Lettike egy nagyképü retek,aki a világ közepének és a férfiálmok netovábbjának hiszi magát.Sokra tartja magát,és sokat kér de nem ad szinte semmit.Egyre mélyebbre és mélyebbre csúszik.A hibák sorozata is valós,mert elhitte magárol hogy ö több mint mások,hogy okosabb és rafináltabb mint mások.Közben meg egy ostoba cigány csaj,aki lop csal hazudik.
Csókol mindenkit Amarilla! :D
Szia Gróf!
Van ötletem, jó biznisz, beszállsz?
Most válaszolj, mert holnap már lehet, nem veszlek be. :)
Olvastam, gáz, hogy van agyad. Itt titkold el, akkor szereti fognak! XD
Helló.
Kaposváron Aidáról tudna valaki mesélni,köszi!
Elég sok lány ugy kezdte a szakmát,hogy mindenkit becsaptak, meg igérgettek.Azóta vagy egy-két lány köztük aki észhez tért ,és elkezdte kulturáltan, odaadóan üzni az ipart ahogy illk. Biztos jobban is jártak,mert a rossz véleményeknek viszhangja is van,aztán utánna nem menne a kutya se hozzájuk. De örülök annak,hogy vannak páran,akiknek megjött az esze. Nyiregyházán is vannak normális lányok!!!!!!! De normálatlanok is!! Nemhiába a jókról nem irnak, mert nincs negativ tapasztalat, és nem dühiti fel az embereket,hogy ide folyamodjanak szitkozódni mint én is.
Helló!
Hogy is mondjam csak, nem mindenben értünk egyet, azt hiszem ez nem kérdés!:) De ezúttal egyet kell, hogy értsek veled. De komolyan, régen röhögtem olyan jókat, mint mikor visszaolvastam pár "besz*molót" Bár ha azt veszem, haszna végülis van, mert ha az ember arra a környékre vetődik, nemcsak azt fogja tudni hova menjen, hanem azt is, hova ne!:D Amúgy majd később írok én is, mert most jöttem haza Debiből!:)))
Fütyülős :):):): Azért van a fórum,hogy a tapasztalatokat leirjuk.De...... azért visszafogott stilusban, mer gyerekek is vannak köztünk, és ezt már kihangsújoztam nem egyszer.!!!!! ez az egyik legfőbb ok,hogy haragszom a lányokra, mert nekik nem számit, mindenkivel összefekszenek..Arra leszek kiváncsi,hogy mikor jön el az idő,és azzal kezdik a lányok..... Nézd meg itt van az egészségügyi kiskönyvem,nyugodtan duhatol velem... és befejezhetnék már,hogy kiskoruakkal is kefélnek,mindenféle pairok nélkül!
Szép estét Mindenkinek!Kb egy hétig még elérhető leszek,aki szeretne meglátogatni a szokott helyen de már 8-l 17ig elérhet..puszi:Zsuzska
Fütyülős · Őstag · Halló Nyíregygánya!
Csak benéztem már ide is peppet. Látom nem sok minden változott. Mission haverom továbbra is kedves, és visszafogott.
A lányok nagy része továbbra is retek! Na mentem is. Brrrrr.!
Csá!
A képen az ő fingója látható!
Valószinű,hogy LETTIKE hibák sorozatait követte el amiért ilyen mélyre sülyedt. Nem volt tisztában vele,hogy hogyan is nézz ki.***moderálva***, és elég szarul,meg kétszer szarabbul nézett ki.Még cicije sincs semmi,és ezért vagyonokat kért.Valószinű hogy azért nincs pénze, mert már nem megy neki ugy a szekér. Sokat rájöttek a bóvliságra.
bagira szerintem ne nem ér annyit
Azt én sem tudom, hogy a mondandómban mi kifogásolható, de jó lenne ha nem lenne minden 2. hozzászólás moderált!
Fütyülős · Őstag · Ki küld itt mindent moderálásra?
Te meg ne vedd el az egyéni írásmódomat!
Üdv Makktársak! 23 éves szűz fiúnak kit ajánlottok? Petra szeintetek jó választás lenne? A lényeg h türelmes legyen meg ne legyen „királylány”. Esetleg valaki tudna tanácsot adni? Ha nem itt akkor magadom a mail címem. Köszi!
Fütyülős · Őstag · Basszus! Most nézem hogy másodszorra is sikerült elbarmolnom a hsz-emet részegen! :)
Én ugyanígy jártam Napsugár(18)-nál, hirtelen rosszul esett, de aztán annak tudtam be, hogy nem figyeltem meg jól, hogy mit mondott a telefonban, illetve személyesen nem kérdeztem rá, hogy a teljes időben hány round van. Azóta amikor teljes időt kérek mindíg előre rákérdezek, hogy ne essek pofára. Ha azt mondja, hogy kettő, és az első round után azt mondja, hogy ennyi volt, az lehúzás. Minden lánynál mások lehetnek a szabályok. Van olyan lány pl., hogy meg lehet vele beszélni, hogy fél időt kérsz, és ha menet közben úgy gondolod, hogy mégis teljes időre maradnál, akkor csak a fél és a teljes idő különbségét kell pótolnod. Van olyan, akinél ez nem megy, ha menet közben gondolod meg magad, akkor mégegyszer be kell nevezned a fél időre, ami ugye általában több, mint ha előre a teljes időt kérted volna. Azért mondom, hogy általában, mert pl. Nelli(19)-nél ha előre benevezel a teljes időre, akkor is kétszerese a fél időnek. Viszont nála a teljes időben két round van. Szóval a legjobb már telefonban mindent letisztázni, aztán személyesen mégegyszer rákérdezni a lényeges pontokra, és akkor nem ér kellemetlen meglepetés. Ha mégis, akkor feltétlenül be kell írni ide, hogy más MT-k messze elkerüljék a helyet, ha nem akarnak ugyanígy járni.
Sziasztok! Az itt hirdető Melissa az ML-en rencsy! WTF??? Valaki volt már nála?
Minervának amit írtál.