Hi!
Adrit keresheted a ***moderálva*** apróhirdetései között. Ott olvashatsz besz-t is róla.
Hi!
Adrit keresheted a ***moderálva*** apróhirdetései között. Ott olvashatsz besz-t is róla.
Hagyjad, nem kell elnézést kérned. Mission ilyen, őt ilyennek "szeretik" a lányok is. :-(
Helló! Tetszett a megszólításod. :-)
Jennys nekem is felkeltette az érdeklődésemet, pláne hogy korábban jártam nála. Illetve csak hittem, hogy nála, mert a mostani hirdtés képe mögött nem a korábbi Jennys van, aki valójában Dorcika volt. Őt kedveltem. Szerintem a mostani Jennys "mozgatói" ugyanazok az érdekek, mint a korábbiak, mert a kép is ugyanaz, és a szöveg is teljesen. Viszont a képek egy másik városban, egy másik hölgyről valók, hacsak nem költözött ide ő maga. Engem sem győzött meg a telóban, pedig a ***moderálva*** út környéke még beleférne. Ennyit tudtam, ha ez segít neked, akkor örülök.
A kérdésre válaszolj BAMMEG! Jennys 20nál voltál már? A főiskolás Adrit úgy láthatod,hogy keresés menüpont,és kijelölöd az összes Szabolcs megyei nénit!Kicsit alacsonyabb tarifájú hirdetése lehet,mint pl White Ladynek!A főiskolára se valószinű,hogy jár.
Szia,
hol lehet megtalálni a Főiskolás Adri26 elérhetőségét, képeit, mert még nem láttam, csak olvasok róla.
Egyébként jövőhétre van beutalóm WL-hez, már előre bizsergek ;)
Üdv: Bencec
Szevasztok nyíregyházi parasztok!
Vicc volt!Én is helyi hülye vagyok.Tudna valaki infót adni Jennys20 nevü versenyzőről?Olvastam a régebbi véleményeket róla és nem túl biztató.Viszont a képei alapján nekem az ideálom.Telón is beszéltem vele,de nem tünt vmi nagy észlénynek!Inkább a megbizhatóság érdekelne!Kb 1hónappal ezelőtt egy másik helyen mondja a csaj,hogy 3.emelet.Gondoltam fellépcsőzöm nem liftezek.A monoton lépcsőmászásban a 4.re mentem.Elbambultam.Van ilyen!De az viszont érdekes,hogy mi a f...nak álldigál este 11kor a negyediken,a sötét lépcsőházban egy egy gorilla?Kb olyan értelemmel is nézett rám.Tovább mentem az 5.-re be a liftbe,földszint.Mire leértem ott volt.Szerintem nézte milyen kocsival jöttem.A helyszintől mindig kb 2-3utcára hagyom biztonsági okokból.És gyalog közelitek.
Szóval Jennys 20??? Ki tud jót,vagy kevésbé jót? Előre is kösz!!
Hello!
Aki járt már az általam említett egyik vagy másik ***mmoderálva*** , az pontosan tudja, hogy nincs közük senkihez. Egyedül dolgoznak. Ezért is gondolom, hogy mission csak vaktában puffogtatja "én csakazértis megmondom" lövedékeit. Azért remélem, hogy nem csak mission értéktelen sorai fogják gazdagítani a fórumot, hanem emberek is írnak majd, akik tapasztalataikkal segítik a megbízható ***mmoderálva*** vadászó férfitársakat.
u.i.:Te pedig, kis antiszociális fórumozótársam, tanúlj egy kis illemet! Rád fér, mert ezzel a stílusoddal még a ***mmoderálva*** szexből is kizárnak téged előbb- utóbb. Szerintem egy hölgy sem akarja, hogy neandervölgyi matasson a lába között.
Én kérek elnézést a nevedben.
Érdekes dolog, ez az első hozzászólásod, és mégis őket fényezed egy kis köritéssel. Nincs itt ilyenre szükség,hogy magatokat toljátok előre, itt a képek magukért beszélnek. :) Fogadjátok meg tőlem,hogy tornázzatok minden nap egy órácskát, mert elég aránytalan,és rusnya alakotok van. Ez Edit 43-nak,és Lilla-42 szólt. Ne fényezzétek itt magatokat, meg másokat sem..Az maradjon a fórumozók dolga, meg az enyém.
Hello fórumozók!
Én nem rendelkezem még túl nagy tapasztalattal, de azért leírom két hírdetővel kapcsolatos tapasztalataimat.
Edit 43 : Évek óta vagyok visszajáró nála. Nagyon kedves, türelmes, nem nézi az órát. A szájával csodákra képes és a szex is nagyon kellemes vele. Soha nem távoztam még tőle csalódottan. A teltebb és érettebb nőket kedvelők számára szerintem az erősen ajánlott kategória.
Lilla 42: A múlt héten jártam nála először, de tuti, hogy nem utoljára. A képen látható lakkruciban fogadott és elképesztő volt. Már az ajtóban elkezdte a simogatást, bújást. A szájmunkája fantasztikus és a szexben is odatette magát rendesen. Az akció után még marasztalt egy kis beszélgetésre. Aznap le sem lehetett robbantani a vigyort a képemről, olyan szintű élményeket szerzett nekem a hölgy.
A jövő héten tervezek egy kis hancúrt, de még nem tudom, hogy kihez is menjek. Bejövős Viki30, Laura40, Léna33, Zsu32, Erika36, Kriszta26, Andi25, Főiskolás Adri26. No most melyikük is legyen? Vagy maradjak a két ismert hölgynél? No majd csak lesz valahogy. :)
Lilla is cicatestűű csak nézd meg a képeket!! Magasan söpri a töi lány átlagát :P A legjobb nő a faluban :P De te nem tanultál meg irni, mert se pontot, se vesszőt nem ismersz.. Valószinuleg retek vagy, iskolába se jártál, és ha már itt járunk, szerintem még vizet sem láttál. :) De figyelj!! Lilla a legjobb a te nőd..De én olyanhoz nem járok, akikhez ilyen gusztustalan rohadékok járnak mint te.pfújjjjj .. Még belegondolni is elég bizar lehet komolyan mondom, még a hányinger is rámjött tőled.. Na én nem mennék Lillához mártogatni két percet sem utánnad.pfö DE ***moderálva***lehet bevállalnám riszegen . :)
Sziasztok!
Gondoltam megosztom veletek egy pozitív élményemet. Tegnap voltam Erika(36) nevű hölgynél. A fotók valódiak, Nagyon csinos élőben és persze nagyon kedves. Isteni volt vele. Korrekt ***moderálva***! Szóval, aki meg akarja látogatni, annak mindenképpen ajánlom.
Üdv!
:):)):))Ez Kedves volt!!és találó...
Van ilyen, csak nagyon ronda és el kell venni feleségül ;)
Én meg olyan lányt szeretnék, aki bármit megcsinál, bármikor, bárhogyan.. olcsón :)
Szia CoolDick!
Olvasom a soraidat a páros dologról. Ezt már én is ki akartam próbálni, de nem is nagyon találtam olyat, akikben teljesen megbíztam volna.
Tudnál nkem tuti párokat ajánlani? Nem találok pl. semmit Eracicáról. Ha van más segíts már ki. 19tomika76@citromail.hu-ra várom. Előre is kössz! Tomika
Gergely · Lelkes újonc · WL tudom neked ajánlani lehet hogy egy kicsit ***moderálva***de megbizható és fantaszikusan jól sinálja a dolgát.
Sziasztok én egy uj tag vagyok érdeklődnék tőletek meik csajt ajánlanátok egy fiatal kezdőnek:)?
Szia,
a legjobb szolgáltató Nyíregyen, persze elfogult vagyok. Új vendégeknek ritkán elérhető... :) Ha minden jól megy, akkor én jövőhéten megyek hozzá :D
A nyiregyi srác pedig nem én vagyok ... nézz utána ...