szia és ki az utódja!!!
szia és ki az utódja!!!
Rita (35)-ről van valakinek tapasztalata? Jók a képei, a telefonban is szimpatikus volt. B.
Szia.
Budapestre költözött. A múlt héten én is akartam menni hozzá, de már az utódja vette fel és ő mondta.
Telefon számot tudok küldeni ha, az segit neked?
Probáld ki,.. akár tejszinhab:))
Izabella22-ről tud valaki valamit,nekem nagyon bejött a csaj és nem találom----bármi infó érdekel!!!!!!!----Kössz
Krémmel jobban csúszik? :)
De legalább ne szivassál, hogy Hévizen vagy, hanem Keszthelyen
Valoban nincs a krém!!!:))))
Üdv, Black Devil-ről érdekelne beszámoló, köszi
Szia!:)
Látom, hiába köszöngetsz.
Íme, nincs a krém, csend van. XD
Kedves ilko!
Szösszenet néven hirdet? Tuti?
Köszi!
Hello! Mindenki Vas megyébe valami jó csajt akit érdemes lenne meglátogatni??? Várom a hozzászolásokat!! :)
Üdv.
Szösszenet!:)
Sziasztok!
Kitty 35 ről tudtok valamit?(szőke, nagy cicis) Régebben hirdetett itt is de mostanában már nem láttam.
Szeretném meglátogatni, de nem sok mindent tudok róla. Köszi!
Én is csak megerősíteni tudom az előttem szólók véleményét LIZI-ről ! Élmény vele! Check it out, yo!:)
Jázmin 22 évessel vigyázzatok..Pénzt ne vigyetek magatokkal se telefont...inkább 2 gumit helyette
sziasztok!Kit tudnátok ajánlani akihez érdemes elmenni?Ma meglátogatnám! fontos lenne
Szia! Én Dominikánál voltam ,és nagyon kellemes meglepetés ért.Kedves,vidám ,korrekt lány.Nem kapkod,érzéki isteni a franciája.Tiszta, igényes lány.Én már háromszor voltam nála.Csak ajánlani tudom.Remélem nem fog eltünni innen fehérváról.
hali