Nem próbáltam,igazából eszembe sem jutott. Most,hogy így említed,egyszer talán kipróbálom! De nem mostanában lesz,mert azokhoz a lányokhoz szeretnék menni,akikről infót kértem. Te voltál valamelyiküknél?
Nem próbáltam,igazából eszembe sem jutott. Most,hogy így említed,egyszer talán kipróbálom! De nem mostanában lesz,mert azokhoz a lányokhoz szeretnék menni,akikről infót kértem. Te voltál valamelyiküknél?
Kedves Gróf Kurátor!
Már ne haragudj meg, de nem tőled kérdeztem meg, hogy kell-e változtatnom valamin. Nekem is kezd kialakulni a beírásaid alapján a véleményem rólad, amit megtartanék magamnak. A Te véleményed rólam nem igazán érdekel, ezért a továbbiakban ne lepődj meg, ha nem reagálok a beírásaidra. Felőlem írhatod minden beszámolóm után, hogy eggyel több lányt menedzselek, én a Gróf Kurátor-ral kezdődő beírásokat átugrom.
Hali Gróf!
Bevállalod?? Vallj színt! Igazak, vagy nem a hírek rólad?
Engem spec. rohadtul nem érdekel, ki mit csinál, csak engem hagyjanak má békibe. :)
Ehhez a szakmához én nem értek, minden ellenkező híreszteléssel ellentétben, és nem is akarok érteni.
Én már csak ilyen félénken skubizok, hogy mi van, aztán kérdezem magamtól, mit keresel én itt? Hogy kerültem ide?
Ha meg már vagyok, maradok, aztán tanulok. XD
Csá, megyek, megnézem a csetet, közben hallgatom a tiszta zenét :)
Szia Fütyülős!
Tényleg elég sűrűn megfordultam az utóbbi időkben lányoknál, amióta (nem is régen) elkezdtem a vadászatot itt a vidékilány oldal hirdetései között. Van rá "dellám", remélem ez így is marad. Eddig ha jól számolom nyolc lánynál jártam a 18-19 éves katagóriában, van akinél többször is, három 20 évesnél, és egy 31 évesnél. Közülük csak egyről írtam negatív véleményt, a többiekről pozitív kicsengésű véleményt írtam, vagy felsorolás jelleggel, vagy részletesen, egy-két apró negatívumot megemlítve. Ez alapján aki azt gondolja, hogy 11 lánynak vagyok Debrecenben a managere, szerintem nevetséges. Ja, még jártam Budapesten is egy nagyon helyes 18 éves lánynál is (Kedves Plázacicus) róla is jó véleményem van. Lehet hogy írok róla a Budapesti fórumon. Ha a vadász szenvedélyem nem lankad, akkor a közeljövőben meglátogatom a 18-19 évesek közül azokat akikhez még nem sikerült eljutnom, utána pedig a huszonéves korosztály számomra szimpatikus hirdetőit is Debrecenben, és írok még néhány beszámolót. Ha így folytatom, akkor Gróf kurátor szemében én leszek Debrecenben a legtöbb fiatal lány managere, aki már Budapestre is terjeszkedik! Remélem Te ezt nem veszed be! Írd meg, hogy a beszámolóim közül melyik zavar és miért, mert még új vagyok itt a fórumon, és ha jogosnak érzem a kritikát, változtatni fogok a kifogásolt dolgokon, vagy stíluson. Visszaolvasva a hozzászólásaidat, többször is írtad, hogy túl kevés itt a beszámoló a fecsegéshez képest. Én ezen az arányon próbáltam javítani, mert én is szívesen olvasom mások beszámolóit, így segíthetünk egymásnak elkerülni a lehúzós hirdetőket.
szia :)
az utsó kérdésedre nem tudom a választ, mert szűz vagyok. :) vagy Halak? vagy tigris? XD
télleg nem nagyon lehet most itt hülyülni, de megvan a civil életem, csak este vagyok fent (ha értelmét látom)
de Neked maradok mindig Kató :)
a méled télleg nem kaptam meg, írjámég!
én most átképeztetem magam vízvezetékszerelőnek, valahol mindig csöpög a csap.
télleg, csinálhatnál gmailt, akkor azon hülyülhetnénk.
Köszi, puszi, csók :D
Hát ha ilyen kedves és intelligens vagy akkor a helyedben én nem is csodálkoznék :)
popót is probáltad ninánál?????
Sexynina szerintem is nagyon szép,arcra, és testre is! A műsor nagyon jó -talán a legjobb azok közül akiknél eddig voltam,persze akiknél eddig voltam jók,de Nina a legjobb(!!!)-,a kéró is és a megközelíthetőség is oks!
Dóriról és a két Izabelláról tudnátok infót adni ? A Képeik jók de arcra milyenek? Tudom ez szubjektív,de aki szép általában mindenkinek tetszik! És még Stellával kapcsolatban is irjátok meg légyszíves,hogy milyen arcra-mármint,hogy szép-e,mert a képei baromi jók! Stellával kapcsolatban olvastam régebben ,hogy a jó szolgáltatók közé tartozik,talán nemsokára felkeresem.
Előre is köszi az ifókat!
én még a nyáron jártam nála akkor már legyen róla egy keser-édes beszámoló.
még az nap fogadott amikor hivtam igaz kellet párszor hivnom mert elég óvatos ami a címet illeti legyen elég annyi hogy a mecsekalján rendel. a környezet az első rangú. És ő is gyönyörű, nem is hittem el mennyire szép.
(de egyébként, tényleg van olyan jó csaj , hozzá kell tennem hogy szerintem és persze ez szubjektív vélemény sokkal szebb élőben mint a képeken.a franciája az valami mennyei lehet őt is kényeztetni ami nagy pozitivum volt a számomra. többet kaptam mint amit fizettem időben is!!! De ami nekem nem tetszett az az hogy nagyon kerülte a szem kontaktust, persze lehet hogy azért mert nem szimpatizált velem.De ez roppnant mód zavaró volt hogy inkább forgatta a fejét. És az hogy a telefonban még volt popó ott már nem. :-(
És pont ezért szerettem volna tudni hogy, volt e m ár aki ebben nála sikerrrel járt e???
No, de összeségében erősen ajánlott kategória a leányzó.
A kérdésemre továbbre is várom az esetleges válaszokat.
Esetleg popóra kit tudtok javasolni számomra.
Üdv.
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Már ne haragudj ,de válogasd meg a szavaidat szerintem!Nem kell mindenkit egy kaptafa alá venni!!!!!!!!!!!
minerva · Újonc · egy csomó riherongy van ezen az oldalon..azt irják hogy hogy minden vágyad teljesitik,de persze ez nem igaz..
Fütyülős · Őstag · Na Hy!
Nem volt netem 1 hétig, de sebaj! Úgy látom nem sok minden változott.
Keresés helyett, maradtak az "ez milyen?", "kit ajánlottok?", "mély-e a torka?"...stb helyfoglaló kérdések.
Vidéki Ferenc? Neked aztán jó sok dellád lehet, ha ilyen sűrün jársz a jányokhoz! :) Tyiszta amerikai nagybácsi!
Mondjuk én nem keresem a kommentek között a kamut, de egy kettő azért engem is zavar!
Nemsoká beszámolok ismét valakiről, csak várom a számlákat, aztán rárepülök valamelyik "szépségre"!
Addig is élvezettel olvasom a néha lehangoló hsz.-eket.
Ha valakit érdekel hiteles beszámoló, nyugodtan nézze meg a korábbi kommentjeimet! Igaz nem sok, de hiteles.
AZOK AKIK MEG KÉRDEZNEK, ELŐBB: JOBB OLDAL-KERESÉS-LÁNY NEVE-TÁDÁM!!!
Maradok moderálatlanul (egyenlőre): A fütyölős!
Kedves MT.
Mai nap folyamán meglátogaton szerény kis városotokat, és szeretnék egy kellemes órácskát eltölteni titokban. :)
Mivel nem nagyon látogatom az oldalt és a debrecen fórumot nem tudom kit lenne érdemes felkeresni 22-30 év között egy fullos NFVSZ-re.
Kérlek adjatok tippeket tapasztalat alapján.
Előre is köszönöm.
Üdv
Én is többször leirtam hogy Letti drága egy nagyképü majom,aki profi az átverésben és lehuzásban.Csak azt nem tudom mire veri magát.Arra hogy szerepelt vagy 2-3 fényképe valamelyik bulioldalon?Vagy arra hogy Svájcban TV-s szextelo reklámban játszott?Ez egyik sem nagy karrier.Az meg föleg nem hogy egy elhasznált kiélt vén Qva akire már alig kell valakinek.Nemrégiben láttam,nagyon össze van szakadva és csúnyább mint valaha.Az viszont fix,hogy már jóideje nem látni az éjszakában vagy a bevásárlóközpontokban.Azzal a társasággal akikkel régebben nyomult(Kinga baba stb)már régóta nem mutatkozik .Vagy inkább azok övele. :) A nyáron(talán Sóstón?) láttam egy lepukkant rozsdás kocsival meg egy csöves kinézetü dagadékkal.Korántsem volt akkora arca mint akkoriban amikor még a legjobb helyekre járt a hozzáhasonlóakkal.Igy mulik el a dicsöség :) Már ha dicsöségnek lehet azt nevezni ha valaki Qva,és abbol is az egyik legrosszabb.
Viki30:egyszer voltam vele,nem nagy szám.Unott és igyekszik mihamarabb tulesni a témán.De legalább nem lop,és manapság ennek is örülni kell.
Mi van manapság Nyíregyen,hová lettek a lányok?Alig hirdet valaki,azok meg javarészt a tolvaj bandákhoz tartoznak.
Próbáltam bejutni sexyninához, de mindig csak öt órai időpontot ad meg. (Előjegyzés van nála! Nehezen tudom elképzelni, hogyennyi vendége lenne annyira nem jó csaj) Ezután végre sikerült megbeszélni egy 9 órásat. Elmentem a megbeszélt helyre (természetesen pontos címet nem ad meg) ott topogtam fél órát de nem vette fel. Hát ennyi. szerintem nem is pécsi a csaj, illetve nem dolgozik. De akkor minek hirdet az ilyen?
Kedves degye75!
A kereső a fórumban jelenleg csak az aktuális témában tud keresni. Tehát ha pl. a "Debrecen" témában van, akkor csak azon belül keres, máshol nem. Tervben van a fejlesztés, hogy az egész fórumra működjön, jelenleg viszont egyéb prioritásos feladatokon dolgozunk az oldallal kapcsolatban. Amint időnk engedi, a keresőt is bővítjük.
Tisztelt harlee!
Nem is kell jeleznie a fórumban, ha üzenetet írnak nekünk, azt mi megkapjuk, látjuk és olvassuk
Szia Linda, egy szavadba kerül és itt vagyok! Pedig mostanában keveset írtam (pontosabban amióta nem voltál) mert inkább csak szakmai duma folyt - tehát szivatózás :))) hülyéskedni nem lehetett olyan jól. Geróf is bekeményített, aggya az ívet mindenkinek, de a többiek hangulata is érdesebb lett... sztem a válság okozta gazd. visszaesés begyűrűzött az "ipar"ba és ettől borostás a kedélye a népnek... mongyuk nincs mit csodálkozni rajta. Ja, anno válaszoltam emailben is, de sztem nem láttad, meg én se nagyon használom azt a címet. Azér ha lesz időm beugrom néha, van egy-két civil a pályán (úgy értem nálam is civilebb) jó lenne őket nem elriasztani, mert minél többen írnak be, annál színesebb és érdekesebb a fórum. Az embernek több kedve is lesz klaviatúrát ragadni. Jókedvet mára mindenkinek! FTF2x, hogy döntöttél? belevágsz? Sztem nyugodtan megteheted, komoly veszély nincs. Igaz Linda? Na csá.
Mikor leszel cheten??Minden este várlak!!
Véleményt várok!
Tiszta, ápolt 18-20 éves lányt keresek! Kit ajánlotok? Privi!