Te miről beszélsz??
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Te miről beszélsz??
Akkor gyors tapasztalatmegosztás:
Stella igencsak ajánlott szolgáltató, többször jártam nála, kellemes, kedves, és még akkor is kihozza az emberből a legtöbbet, ha te éppen fáradt vagy, kedvetlen, és csak tényleg lazulni szeretnél. A közepesnél erősebb és kellemesebb masszázs is akad nála, nekem ez külön jó pont volt. Franciája fenséges, ügyesen csinálja, arca pedig kifejezetten szép. Vigyázni rá, nem elrontani nekem ;)
Ninát már nézegetem egy ideje, szerintem előbb-utóbb bepróbálom magam is azt a kis feneket!
elmúlt hónapban ugrottam be Virághoz masszázsra, na, őt nem ajánlom. Nyomogatja a hátad, majd gyorsan kicsavarja a farkad, semmi élvezet... :(
Helló!
Ehhez annyit fűznék hozzá, hogy az én esetemben nem nézte az órát. Több mint 50%-kal túlléptem az időt, és nem kért és nem fogadott el plusz ***moderálva***érte. Valóban kimagaslóan alkalmazkodó, és kellemes társaság. Nincs nyávogás, és azt maradéktalanul megkapom, amiben a telefonban megállapodtunk. Valóban jó vele a csók. Egyébként örülök, hogy megint írsz, már hiányzott a stílusod. :-)
Helló!
A fekete hajú Alíz30 vállalt korábban. Kérdezz rá nála.
Sziasztok.
A csúszkamasszázs az engem is érdekelne. Nagyon szépen köszönöm.
Ahoy Makktársak,
Nem tudjátok vállal-e debrecenben valaki olajos csúszkamasszázst?
Ismét arra reagálsz, ami nem a Te dolgod!?
" VL Szerkesztőség írta Tegnap, 9:08
Tisztelt harlee!
Nem is kell jeleznie a fórumban, ha üzenetet írnak nekünk, azt mi megkapjuk, látjuk és olvassuk
Ha nem zavar, miért szánsz erre ennyi időt?
Viszont arra a bejegyzésre reagálhatok, amire szeretnék?!
Megengeded ezt nekem, a felsőbbrendűséged méltányolása mellett?!
Szeretek magyar nyelven és érthetően fogalmazni, mert ebben az országban születtem!
Rendben, Fütyülős.
Ma újabb lány akadt a horgomra, Vivien(19).
A Délibáb közelében cserkészhető be. A megbeszélt időpontban fogadott, más nem volt a tiszta és rendezett lakásban. Az ***moderálva***kértem, ebben benne van a NF a KF és a csók is. Opcióként lehet popózni is, de most én ezzel nem éltem. A képeken ő van, látható, hogy jó alakja van, tenyérbe illő cicikkel, amelyek elég jól viselik a gravitációt. A kisajkak nem rejtőzködőek. Én feketének láttam a szeme színét, nem zöldnek, de lehet, hogy ez a félhomálynak köszönhető. Zuhi után simivel és csókolózással kezdtünk. Jól csókol, nem húzódozik, teljesen átadja magát, rendes nyelveseket váltottunk. Valószínűleg ehhez az is szükségeltetett, hogy nem dohányzom, előtte nem ittam, rendszeresen fogat mosok és odafelé menet elrágtam egy mentolos rágót is. Más lánynál is így szoktam eljárni, de ennek ellenére a többség visszafogott ezen a téren. A franciája teljesen rendben volt, semmi ***moderálva***, de jól felélesztette az ezredest. Szereti, ha viszonozzák a fr@nciát. Vegyvédelmit kapott az ezredes, és belekezdtünk az akcióba. Nem csak fekszik, mozdulatlanul, hanem minden pózban aktívan mozog, akkor is, ha ő van alul. Akció közben is váltottunk néhány nyelvest, ez rám inspirálóan hatott. Belekapaszkodott a csípőmbe, és kézzel is rásegített a mozgásra. Az aktív csípőtechnikájának tudom be, hogy nem töltöttük ki teljesen az időt, és máris sikerült kinyernie az örökítőanyagot. Jó élmény volt. A fennmaradó néhány percben beszélgettünk is egy kicsit, kiderült, hogy már leérettségizett, de még szakmát tanul, stb. Nem siettetett. Majd legközelebb kipróbálom vele azt a néhány kedvenc pózomat, ami most kimaradt. Felvettem a kedvencek közé.
Izácska! Tényleg nem akarlak oktatni,de te még mindig nem tanultál meg a szakmáddal kapcsolatos ,,gödrökkel" együtt élni? Üdv:R.
Szia Bush, meg aki szeret (talán3)!
Szarul indult a nap, reszetelték a rútert, vagy lehet, hogy szvíccs. :DDD
Na, ehhez várom a hozzászólásokat!
Ma sütöttem cordon bluét, de ti abból nem esztek. Sütés közben énekeltem halkan, mert pitbull bebaszott.
éjjel gyütt haza mata. XD
Harlee, vagy akárki más néven.
Lenne egy javaslatom számodra. Valamiért gerenda vagyok a szemedben, ez engem nem zavar.
Mi lenne, ha egyszerűen ignorálnál? Ezt hívják intelligenciának. Nem szerethet mindenki.
Nem minden alkalommal írok ide az adminnak, csak, ha sürgős valami. Kap 300 üzit, lehet, hogy 3 nap múlva kerül rám a sor.
Ide tuti benéz, és ha írok, akkor tudja,hogy SOS, tehát azonnal nézi.
Ha nem sürgős, nem szoktam ide is írni.
Remélem kielégítettelek.
Egyetlen kérésem: HAGGYÁ MÁ BÉKIBE! Köszönöm előre is. Te arra, én erre. Ennyi.
Sziasztok
Én még Ninánál nem voltam, de a nem jó lányok oldalon változtatott az adatlapon, már csak mérettől függően vállal popót.
Hát nem tudom hogy segítettem-e, mindenesetre szeretnék a közeljövőben én is benézni hozzá.
Tegnap voltam egy őrületes masszázson Fehérváron (tantra-lomi...). Felejthetetlen élmény volt, jóval többet nyújt kolléganőinél. Az együttlét minden percét tényleg élvezi, vidám, szexi, kedves és abszolút odaadó, teljesen elfelejti az ember, hogy ***moderálva***. Mindenkinek tudom ajánlani. Voltam már pár lánynál, de többet nem akarok kísérletezni, Nekem eddig Ő a legjobb.
Tegnap voltam egy őrületes masszázson Fehérváron (tantra-lomi...). Felejthetetlen élmény volt, jóval többet nyújt kolléganőinél. Az együttlét minden percét tényleg élvezi, vidám, szexi, kedves és abszolút odaadó, teljesen elfelejti az ember, hogy ***moderálva***. Mindenkinek tudom ajánlani. Voltam már pár lánynál, de többet nem akarok kísérletezni, Nekem eddig Ő a legjobb.
Fütyülős · Őstag · Hát ez elég gyengére sikerült, de nem baj, lesz ez még jobb is kedves Zsáklín! :)
Toljad Feri ha gondolod. Megyek letesztelem hogy igaz amit írtál! :)
az este mgelátogattam Jaquelint.Kellemes fogadtatásban volt részem,még üditövel is kinált.nem zavartak mint az álltalam tapasztalt legtöbbb helyen.a lány csinos, ápolt,igényes,és tiszta a lakás.A franciát élvetettel csinálja,nagyon jó.a sex isteni volt vele,bár minden lány ilyen lenne,élvezi.egy kedves odaadó lány.nemtudok rá rosszat mondani.biztos hogy máskor is menni fogok hozzá.ajánlani tudom mindenkinek
Azt nem értem miért kell tudatni Mindenkivel, hogy küldtél a szerkesztőségnek egy üzenetet, hisz Ők azonnal látják ha belépnek ide!?
Küldtél? Hát küldtél. ..ésakkor mivan? :)
Kedves MT-k!
Én debreceni vagyok, de ezen a héten a Budapesti utamat Kedves Plázacicus(18) leányzóval színesítettem, amelynek néhány momentumát megosztom veletek.
A dagály közelében cserkészhető be a kéjlak, amiben Tanárnő(26)-al együtt végzik áldásos tevékenységüket.
A képeken Ő van, tényleg 18 év körüli fiatal csinos lány. Arcra is szép, nagyon szép zöld szeme van. Megérkezésemkor Tanárnő(26) fogadott, és beinvitált azzal, hogy néhány percet várnom kellene. Közben beszélgetett velem, úgyhogy nem unatkoztam, kedves volt. A lakás rendezett, tiszta. A szobából nyílik a zuhanyzó, nem kell a folyosóra sem kimenni. Meg is érkezett Plázacicus, és elégedetten konstatáltam, hogy olyan, amilyet a képek alapján vártam. Extrákat nem kértem, megbeszéltük, hogy mit szeretnék. Azaz csókot szerettem volna, de néhány napig azt mondta, hogy inkább ne, mert megfázott, hallatszott is a hangján. Popsiba nem lehet, prosztata masszázst lehet kérni, de én ezzel nem éltem. Állta a sarat rendesen, nem nyafogott, nem húzódozott. Nem egy túlkedveskedő típus, de nem is flegma. Aki normálisan áll hozzá, szerintem ahhoz ő is normálisan viszonyul. Egy jó NF után sorra vettük azokat a pózokat, amiket kértem. Tetszett a beépített szekrényen a tükör, mert akció közben más perspektívából is láthattam szép fiatal testét. Tényleg olyan szép, csinos lány, mint akiket a plázában sétálva is megnéz az ember. Formás popsi, nem nagy, de nem is kicsi pontosan tenyérbe illő kemény cicik, méretes kisajkak. Az akciózás után még maradt egy kis idő, amit beszélgetésre használtunk fel. Nem egy buta lány (ami a plázacicákról elterjedt), és meglepően őszinte volt hozzám. Céltudatos lány, pontos elképzelése van arról, hogy mit, miért, mennyi ideig fog csinálni. Lehet kérni nála perverz dolgokat is bizonyos határokig. Elégedetten távoztam, és ha arra visz újra az utam, szívesen meglátogatom megint.
Blablabla
Mi bajod? :)