Azt én sem tudom, hogy a mondandómban mi kifogásolható, de jó lenne ha nem lenne minden 2. hozzászólás moderált!
Azt én sem tudom, hogy a mondandómban mi kifogásolható, de jó lenne ha nem lenne minden 2. hozzászólás moderált!
Fütyülős · Őstag · Ki küld itt mindent moderálásra?
Te meg ne vedd el az egyéni írásmódomat!
Üdv Makktársak! 23 éves szűz fiúnak kit ajánlottok? Petra szeintetek jó választás lenne? A lényeg h türelmes legyen meg ne legyen „királylány”. Esetleg valaki tudna tanácsot adni? Ha nem itt akkor magadom a mail címem. Köszi!
Fütyülős · Őstag · Basszus! Most nézem hogy másodszorra is sikerült elbarmolnom a hsz-emet részegen! :)
Én ugyanígy jártam Napsugár(18)-nál, hirtelen rosszul esett, de aztán annak tudtam be, hogy nem figyeltem meg jól, hogy mit mondott a telefonban, illetve személyesen nem kérdeztem rá, hogy a teljes időben hány round van. Azóta amikor teljes időt kérek mindíg előre rákérdezek, hogy ne essek pofára. Ha azt mondja, hogy kettő, és az első round után azt mondja, hogy ennyi volt, az lehúzás. Minden lánynál mások lehetnek a szabályok. Van olyan lány pl., hogy meg lehet vele beszélni, hogy fél időt kérsz, és ha menet közben úgy gondolod, hogy mégis teljes időre maradnál, akkor csak a fél és a teljes idő különbségét kell pótolnod. Van olyan, akinél ez nem megy, ha menet közben gondolod meg magad, akkor mégegyszer be kell nevezned a fél időre, ami ugye általában több, mint ha előre a teljes időt kérted volna. Azért mondom, hogy általában, mert pl. Nelli(19)-nél ha előre benevezel a teljes időre, akkor is kétszerese a fél időnek. Viszont nála a teljes időben két round van. Szóval a legjobb már telefonban mindent letisztázni, aztán személyesen mégegyszer rákérdezni a lényeges pontokra, és akkor nem ér kellemetlen meglepetés. Ha mégis, akkor feltétlenül be kell írni ide, hogy más MT-k messze elkerüljék a helyet, ha nem akarnak ugyanígy járni.
Sziasztok! Az itt hirdető Melissa az ML-en rencsy! WTF??? Valaki volt már nála?
Minervának amit írtál.
Fütyülős · Őstag · Nagyon szép válasz volt saját magadról!
Köszönjük szépen!!
Boscs!4!
Fütyülős · Őstag · Nagyon szép válasz od volt saját magardról!
Köszönnyük szépen!
sziasztok! Valaki volt már Tündi21-nél Berettyóújfaluban? Van valakinek infója róla?
Pál-Pusztai húzzál már a fenébe. Ki fogják törölni.
Már tényleg egy szánalom vagy.
Helló!
Az én esetemben sem nézte az időt. Amikor végeztünk az eksönnel, én néztem meg az időt, hogy még nem telt le. Nem akart azonnal szélnek ereszteni, egy kis dumcsival töltöttük ki az időt. Írtam is, hogy nem siettetett, én köszöntem el tőle, hogy most már megyek, mert nem akartam visszaélni a vendégszeretetével.
Sziasztok!!
:)
Nem zavar Tündérem, szeretem olvasni soraidat!
Érzem tested lüktetését, szíved dobbanását, hát nem látod? :)
Sziasztok!
Ma megláttogattam Kira-t a masszázs fülön hirdet csuszka masszázst. Ilyen élményben még soha neem volt részem! Képen valóban Ő van, és tényleg masszőr! A lakásban egyedül van, szép, tiszta rendezett környezet szoba és a fürdő is. Kedvesség maximális ha ez odafele is megvan. Inteligens, lehet vele beszélgetni Bejutni nem tudom mennyire nehéz, mert nem futószalagon vállal, napi 3-4 vendége van és ez neki elég is. Egy köntösben fogadott, amit szobába érve levett fehérnemű maradt rajta. Csak csuszkát és kézit vállal!!!
Masszázs: hasonfekve kezdődik, olajjal végzi közben halk zeneszól a hangulatról gyertyák gondoskodnak, először a hát átgyúrása karok majd a láb. Ezután megszabadul a melltartójától beolajozza magát is és elkezdi a fenék környékét kézzel majd pedig mellel masszírozni, nem sajnálja rendesen megdolgoztatja őket. Közben izgat a kezével is. Majd jön a hanyatfekvés és elöl is kezelésbe vesz melleivel aztán...
Én nagyon jól éreztem magam nálla, korrekt volt azt kaptam amit megbeszéltünk, végén pedig elszámoltunk. Én tuti hogy visszajáró partnere leszek! Aki a kézivel nem éri be ne menjen hozzá!
Köszi az infókat! Akikről érdeklödtél azoknál sajnos nem voltam,de mintha a Szépségről írták volna nemolyan régen,hogy ajánlott kategória,meg,valami olyasmit,hogy aranyos kis cigánylány. De olvass visza pár oldalt,nem akarok hülyeséget mondani. Azt hiszem Stellához megyek legközelebb,ha véletlenül nem érem el akkor Dórit fogom hívni. A büdzsém sajnos nekem is korlátozott,pedig szívesen mennék hozzájuk. Mondjuk most azonnal! lol!
Te is arra reagáltál, ami nem a te dolgod. :)
Az adminra és rám tartozik. Pont.
Egész pontosan, miért zavar téged, hogy én írok ide??
Sziasztok!
Voltam
Székesfehérváron Jázminnál.Figyelmes,kedves lány.Igyekezet a kedvemben járni.Tiszta barátnő feelling,bármiről lehetett vele beszélgetni bizonyos kereteken belül.Ápolt csini lány.Elfelejti az ember az adott helyzetet is .Már többször voltam nála.Nagyon kedves volt velem egyáltalán nem nézte az időt. Jól masziroz !Ápolt lány s ezt szerintem oda vissza alapvető is.Csak ajánlani tudom én még biztos ellátogatok hozzá.
stellát még nem próbáltam, de majd egyszer szeretném, szépséggel még csak telefonon beszéltem, de hozzá biztosan menni fogok majd. Már csak a popó vállalása miattt is. stella vállalja amúgy, tudja e esetleg valaki.
a már emlitett *** moderálva *** hirdett viszont egy sex házaspárral nevezetű párocska , nem is olyan rég még ők is hirdettek itt. Róluk esetleg tudna valaki szolgálni bármi infóval.
Jártam pár hónapja sexi, vagy sexis nevű lánynál , nem tudnám meg mondani hogy egyezzik e most itt hirdetővel. Minden esetre hozzá sose mennék többet. Újfent hozzá tenném ha meg köveztek se tudom hogy ő lehet e az most is!!! uránban rendel az a "bizonyos" a piac környékén. Szörnyű vénebb is volt mint amennyinek mondta magát, nincs nála idő aha na persze!!!! s még csak nem is a saját képével hirdett aki fogadott annak volt derék tattoo-ja, szóval ahhoz soha többé!!! Ha most másik lány hirdetne ezzel a névvel úgy millió bocs.
Jah, ami kimaradt:
Dórit többen ajánlották már, legutóbb teljesen véletlen barti társaságban, számomra megbízható férfiember vélekedett róla nagyon-nagyon kellemesen. Ő is célkeresztben van már nálam is ;)
Akivel kellemes tapasztalatom volt: Sziszi. Jó környezet, ó hozzáállás, frankó francia, és azt is ügyesen oldotta meg, hogy kicsit előbb értem oda, és még valakit ki is kellett vezetnie mellettem.
Kérdésem is lenne a tisztelt Makktársakhoz: Bettynél, Melcsinél, illetve Szépségnél járt-e valaki, és mik a vélemények róluk? Mindhárman szimpatikusak, de hát a büdzsé korlátai sajnos behatárolják az ember mozgáskörét... ;)