Szia Kató, már attól jobb kedvem van, ha látom, hogy írsz, csak ez a Hexe-nick honan jött?? Mindegy, mert, tuggyuk kit takar, ésezalényeg :))
Anno, reply-al válaszoltam, ha nem kaptad meg, akkor gáz van, de sebaj, csak érdeklődtem, külföldön mijen az élet, érdemes-e lelépni? Mosmeg azt kérdezném meg, hogy itthon minden megy úgy ahogy régen? Meg se néztem hirdecc-e?! Egy jó masszázs mindig jól esik az embörnek. Vótam itt Debrecenben egy 50es masszőznél, teljesen meg volt lepve, hogy nem kértem "extrákat" :)) micsinájjak, masszázs hiányzott, nna. Egyébként nagyon derekasan megdolgozott, túlórázott is rendesen és harmadannyiból kijött mint egy közepes eksön, komolyan! "ha itt lennél velem..." Ja, a végén látnod kellett volna, szabályosan csalódott volt a hölgy, hogy nincs levezetés, pedig ugyanannyit adtam, mintha lett vóna! Rendes volt na, ha vkit érdekel megírom a nevét, de nem reklámozni akartam, csak Neked mesélni.
Figyu, tanulok én is, az ön- és barátnőreklámokat elég jól kiszűröm, a managgerek zömét is, de most nincs az az érzésem, hogy Geróf tutira beletalált. Geróf! Nem mondom, hogy tévecc, csak meglepődnék, ha nem. Legalábbis pl. Vidékiffi elég normálisakat irogat. Ha ő futtat a levelei alapján, akkor akár Ilkó, PP, vagy én is gyanúba kerülünk...? Bár elég jó biznicnek tűnik :)) Te, ez a külf. havi 1-2 milka elég komoly vazze, mi meg itthon geccsolunk, hogy van ez??? Katóóóóóóó, Te hiperszupermegamultimilliomos vagy!!! Mosjöttemrá!!!!!!! VAZZE!!! Én meg itt sajnálgatlak Téged!! megőrültél?! Meg se sajnáltál?! Veszel be azonnal az üzletbe a nemjóját!!?? Úgy én is tok semmit se csinálni mint eggyes menedzserek!!! Nna! :))))))))))))))