:)))
Amúgy gondolom észrevetted, hogy nem szívesen írtam le, és nem is fogom reklámozni, mert bár sok mindenről beszélgettünk, a névváltás okáról nem, és valami oka mindig van, pláne ha olyan korrekt hölgyről van szó, mint ő.
:)))
Amúgy gondolom észrevetted, hogy nem szívesen írtam le, és nem is fogom reklámozni, mert bár sok mindenről beszélgettünk, a névváltás okáról nem, és valami oka mindig van, pláne ha olyan korrekt hölgyről van szó, mint ő.
Köszi az infót. Hálából elárulom a jelenlegi legjobb szeretőm nevét: keresd fel Annácskát. Igazi barátnő feeling, de emellett profi is, tudja mi kell neked.
Ha őrjítően szexi csajt akarsz, menj el Kitty (21)-hez. B.
Helló
A sóstói Dorcy-t ismerte valaki (már évek óta nem hírdet)? Van most a városban valami hasonló kaliberű (külső, hozzáállás) szolgáltató?
Mi a manót csináltál???
Szia.
Viki (38), és ahogy a képeket elnézem Bonny (20) is ugyanitt dolgozik.
Szasz gróf!
Megint kerültük egymást. Nyomorék lettem ma. Elestem, de brutál, a két térdem kész, nyújtott lábbal közlekedek.
A hirdetésemet is át kellett írnom. :)
Még anyit,Letti két számmal hirdet évek óta,egy 20-as meg egy 70-es számmal.Ha az egyiket ellopták,a másik még simán ott van,és nem kell mégegyet beujitani.Bár az évek során már vagy 5-6 számot elhasznált.
Köszi Frankie ezt a kis reklám spotot!Valahogy mindig Lettivel történnek ilyen szörnyen hiteles tragédiák.Hol azért vált számot mert a régit nem fogadja el a rendszer(holott már évek óta hirdet vele)hol meg ilyen bünesetek miatt.A történet egyébként tökre életszerü.Megy egy nö az uton vagy boltam vagy mittom Én hogy hol,meglát egy nöt akinél táska van,ellopja a telóját,aztán hivogatja a benne tárolt számokat....mert ugye pontosan tudja hogy kinek a telóját lopta el és hogy azt mire használták évekig.Na majd ha full hülye leszek elhiszem ezt a kis sztorit.Ha valaki be akar kerülni a show businesbe,az vesz magának egy számot és hirdet nem pedig a Lettiét lopja el.Szerintem meg Letti már nem tudja hogy mit találjon ki hogy felkeltse az érdeklödést,mert mint tudjuk már nem nagyon kell senkinek.A szimpla név/szám cserét már ellötte,kapott is érte nemegyszer.Most valami uj kell,valami ütös amivel felkeltheti az érdeklödést.Én mondtam hogy ez a nö teljesen meghülyült,egyre mélyebbre sülyed és egyre szánalmasabb.....
Sziasztok!
Lettinek megváltozott a száma, az új szám: 0670/358-5121. A régi számon Ne hívjátok, mert ellopták tőle a telefont és valaki Lettinek kiadva magát, azon felül, hogy használja a számot, még hívogatja is az elmentett vendégeket és találkára invitálja az embert. Az új számon elérhetitek! üdv mindenkinek
Olajjal :)
Hi!:)
Miért nem hívod fel, és kérdezed meg tőle?
Nem harap!:D
Sajnos, ha a tartalom nem elég, akkor az írásképbe kell némi színt vinni! :-)
Fütyülős · Őstag · Üdv!
Legutóbb Debynél jártam aki együtt dolgozik még Nellivel, Myrázzsal, és a Boss szerintem Sexi Lya.
A parkolás ingyenes, a lakás 10/7, zuhanyzó, 10/6, diszkréció 10/3 (a sok lány+éhes disznó) miatt.
Deby aranyos, fiatal, feszes bőrű, kerek fenekű, kicsi de feszes mellű elmondása szerint új lány.
Gyengus NF, közepes akció, maximális BN feeling. Majd belejön a drága.
Itt is hiányoltam a "sex hangjait"! Ne ordítson, de legalább nyögdécseljen, vagy mondjon pár izgató szót!
Ilyen téren fadarab, mint a csajok 80%-a, főleg a többszobás k*rás miatt!
Van olyan lány aki tényleg beleéli magát, vagy legalább úgy csinál?
A legutóbbi csaj aki már nem hírdet legalább nyögött amíg "gyömöszöltem".
Na amúgy rendben van a csaj. Idő nem fontos. - ,+ 5-10 perc. És végig mosolyog, de azt mondta ha igénytelen a partner elküldi.
Ennyi. Nemsokára megint írok.
Üdv! A fütyölős!
szia és ki az utódja!!!
Rita (35)-ről van valakinek tapasztalata? Jók a képei, a telefonban is szimpatikus volt. B.
Szia.
Budapestre költözött. A múlt héten én is akartam menni hozzá, de már az utódja vette fel és ő mondta.
Telefon számot tudok küldeni ha, az segit neked?
Probáld ki,.. akár tejszinhab:))
Izabella22-ről tud valaki valamit,nekem nagyon bejött a csaj és nem találom----bármi infó érdekel!!!!!!!----Kössz
Krémmel jobban csúszik? :)