Valoban nincs a krém!!!:))))
Valoban nincs a krém!!!:))))
Üdv, Black Devil-ről érdekelne beszámoló, köszi
Szia!:)
Látom, hiába köszöngetsz.
Íme, nincs a krém, csend van. XD
Kedves ilko!
Szösszenet néven hirdet? Tuti?
Köszi!
Hello! Mindenki Vas megyébe valami jó csajt akit érdemes lenne meglátogatni??? Várom a hozzászolásokat!! :)
Üdv.
Szösszenet!:)
Sziasztok!
Kitty 35 ről tudtok valamit?(szőke, nagy cicis) Régebben hirdetett itt is de mostanában már nem láttam.
Szeretném meglátogatni, de nem sok mindent tudok róla. Köszi!
Én is csak megerősíteni tudom az előttem szólók véleményét LIZI-ről ! Élmény vele! Check it out, yo!:)
Jázmin 22 évessel vigyázzatok..Pénzt ne vigyetek magatokkal se telefont...inkább 2 gumit helyette
sziasztok!Kit tudnátok ajánlani akihez érdemes elmenni?Ma meglátogatnám! fontos lenne
Szia! Én Dominikánál voltam ,és nagyon kellemes meglepetés ért.Kedves,vidám ,korrekt lány.Nem kapkod,érzéki isteni a franciája.Tiszta, igényes lány.Én már háromszor voltam nála.Csak ajánlani tudom.Remélem nem fog eltünni innen fehérváról.
hali
Kedves Férfi Társaim
Szabina 33-nál voltam ö a ***moderálva***utcán fogadja a vendégeket. Nekem nagyon be jött ***moderálva***az meg felelő, nem egyedül ***moderálva***a lakás nagyon igányes és ö is jól nézki nagyon aranyos a hangja jól esik a hangja az emberi fülnek én ajánlóm mindenkiknek.
Szia kertész41----az ***moderálva***egy pár sort írnál azt megköszönném!!!!
Osztom véleményem ezen uriember hozzászólásán. Gondolom egy igényes uriember igényes helyre jár. A hely nagyon igényes és színvonalas. Nemcsak önmagukra igényesek, hanem a környezetükre is. Az udvari megvilágítás valami pazar .) A légkör, a hely, a szolgáltatás, a diszkréció, na és a Lányok nagyon színvonalasak! Látszik,hogy nem tegnap kezdték és a szolgáltatásra is áldoznak pénzt (nemcsak a kenceficékre). Ha valaki igazán jól akarja érezni magát, érdemes Őket felkeresni, semmiben nem lesz hiánya. Különben Lizi Elizával dolgozik együtt. Szerintem Elizát is próbáld ki, szerintem a franciája felejthetetlen...Sok sikert!
Sziasztok!
Tudtok valakit ajánlani a kishegyesin?
Esetleg ***moderálva*** ás vélemény is érdekelne! m.tbike@citromail.hu
üdv
engem is érdekel az új versenyző ;)
Valaki járt már Mayánál,0670 214-***moderálva***győrben?Tud valaki véleményt/élményt mondani,hogy miket ***moderálva***,milyen vele?Tapasztalatokra kíváncsi lennék... :)
Lizi??? :-) Branyai és van berátnője.... :-) ketten is ápolhatnak. :-)
Tudom a Happy-end masszázsra gondolsz.... :-) talán kérdezd meg a lányokat elötte???? :-)