Üdv !
Én legutóbb "Zafiránál" jártam és maximálisan meg voltam elégedve vele, még a nyögdécseléseivel is :-))
de lehet hogy ez csak a pozitív hozzáállásom miatt történt.
Ahogy olvastam másnak nem volt ilyen szerencséje (:
Csüssz
Üdv !
Én legutóbb "Zafiránál" jártam és maximálisan meg voltam elégedve vele, még a nyögdécseléseivel is :-))
de lehet hogy ez csak a pozitív hozzáállásom miatt történt.
Ahogy olvastam másnak nem volt ilyen szerencséje (:
Csüssz
Fütyülős · Őstag · Mit köszönsz Grófnak, hogy leírta hogy manager vagy?
Szánalom!
Üdv az uraknak! Mannácska hirdetése felkeltette a figyelmem. Voltatok már nála? Ha csak egy jó masszázs és francia/jófajta kézi levezetés kellene a végén aktus nélkül, érdemes meglátogatni?
Előre is köszi! ;)
Köszönöm a tanácsot!!!
sziasztok! valakinek van infoja Lusyról vidéki vagyok s nem tudom érdemes e meglátogatnom köszi
És meghuztad??? :)
Köszönöm, Gróf úr! Lehet ezt más szavakkal, kicsit visszafogottabban, ahogy mondod. Sokszor az mélyebbre hat. Persze értő hallgatóság szükségeltetik. :-) Szerintem is a megfelelő következtetésen múlhat a kedvezőbb irány megválasztása.
Tudnál segíteni, hogyan kerülhetnék olyan "magas" szintre, mint te? Annyira szeretnék és is a tartalom helyett színeket használni! ikszdé
Én tegnap voltam Dominikánál és valóban kedves vidám korrekt tiszta igényes :-) ajánlott kategoria!! viszont van egy kis rossz pont is nála hogy nem szereti az érzelmes dolgokat igy barátnő filingre nem igazán ajánlott... de kinek mi a barátnő filing. nekem pl hiányzott a csók! az nagyon tetszett benne hogy jó szük :-) szóval akinek nagy a szerszáma az vigyázzon rá!! én is remélem sokáig marad Fehérváron!!
Sziasztok nemtudjátok hogy nyíregyen merre álnak lányok?
Szedd össze magad Hexe,,, ha nem leszel itt kivel veszekedek??:))))
Sajnálom, de nem. Pesten megvan az a 3-4 hely ahova járok, és ezért nem is nézem a pesti hirdetéseket, oldalakat. Javaslom a plen próbálj meg privit írni, vagy a pécsi fórumban rákérdezni, hogy Viki nem tud-e erről valami infót. Más ötletem nincs.
Ilko---véletlenül nem tudod hogy pesten milyen néven fut!!!!
Üdv Vadászok !
A múlt héten jártam angyalka néven hirdető hölgynél. A kéró az egyetem közelében van.A Lakásban semmi extra, ***moderálva*** A lány visszafogot,mondhatni unja az egészet,egy hang nem hagyja el a torkát az action közben.Nem ajánlom senkinek,borzasztó rideg.......
Konkrétan le volt fagyva Veszprémben minden, koripálya. Le volt szórva, csak egy darabon nem, én meg egy kurva nagyot taknyoltam mindkét térdemre, de akkorát, hogy megállt a forgalom.
A jobb elrepedve, a bal csak egy nagy ütést kapott, de az is fáj.
Szóval, nem kell engem átkozni, ver az isten, ha van.
Szombaton egy infarktusom volt, még gyenge. A következő várhatóan komolyabb lesz, ha így megy hamarosan.
A többit már le se írom, ne sajnáljon senki. Még állok, és várok, de már nem gondolkodom.
Lesz, ami megvan írva.
A hirdetés megy, ha jönnek, jönnek, ha nem, nem. Ha semmit nem csinálok, akkor se rosszabb ennél.
Fütyülős · Őstag · Most már csak az a kérdés hogy hova legközelebb?
Gróf egy kicsit elbizonytalanítottál a korábban említett lányoknál!
Pedig oda szívesen visszamentem volna. Természetesen váltó állítás után!
???
Hi!:)
Így van. Már csak azért is, mert egy *** moderálva *** az Izabella nevéről írt nekem privit. (Mármint Viki).
Amúgy ha érdekel valakit, szintén ott írtam Zooráról és Kyra25ről beszámolót. Bár vannak akik szerint csak kitaláltam!:D Illetve, hogy egész pontos legyek összeollóztam!:DDD
Dorcy egy kedves emlék,egy hozzá hasonló kaliberü lányt Én is szivesen meglátogatnék,de nem igazán van.
Én keresgessem a telóját?Még csak az kéne!Keresgesse a dagadék akivel akkor volt :) Egyébként meg amit nem loptak el,azt nem is kell keresni.
Tényleg ha már itt tartunk, szerinted voltam a leírt hölgyeknél? Vagy csak "összeollóztam a beszámolókat"? Merthogy épp tegnap ezt vágtákl a fejemhez egy *** moderálva *** a pécsi hölgyek vonatkozásában!:DDD