edes kitennek mäst is az asztalra:)
silikon csecseim:)
edes kitennek mäst is az asztalra:)
silikon csecseim:)
Nicol (20): Vékony csaj, tehát az alkat stimmel, de szerintem nem ő van a fotókon. Cici pici, popsi szép. A lakás átlagos, a törülköző finoman szólva sem volt öblítő illatú. (Erre már akkor jöttem rá mikor ott álltam zuhany után csurom vizesen... :D )
Nekem nem volt nagy élmény, unott volt, túl akart lenni rajta és kész. Masszázst is kértem, azt is gyorsan, sietősen csinálta. Látszik rajta, hogy nem szívesen csinálja, nem is nagyon leplezi...
Én Edinacicával meg vagyok elégedve, isteni a franciája, vállal popót és nagyon kedves, nem tudok rá rosszat mondani.
Szia FazonFan. Bocsi, hogy olyan hirtelen léptem és nem tudtunk beszélni.
Holnap leszek szerintem, és nyomom a névsort.
Üdv:
Kaller00
Marha kapós lehet ha kivan kapcsolva :D
Na csátok!
Lassan ez lesz a kérdés: Rómeó Vérzik-Hol vagytok k...k? :D
Nemsokára, Hexe nem felejt :)
Szia! Ne hari,hogy zavarlak,de érdeklődni szeretnék Tőled,erről a bizonyos "Enikőről" (***moderálva***,ugye ő az,jól gondolom?),dettóra illik a leírásod a hölgyeményre,aki bekebelezte családunk egy férfi tagját.Kérdezhetek tőled itt,vagy menjen inkább priviben?Sokat segítenél,előre is köszi a válaszod!
Rómeó vérzik Az ördög, az Isten, az élet, a halál
Hogy valami értelmeset is hallgassatok :)
Talán kapós :D
Csak próbálgasd!
Volt egy vendégem, van egy cége x alkalmazottal, egy pökhendi, munkásait lehúzó féreg.
Beszélt flegmán róluk, munkanélküliség van, azt csinálják, amit mondok, volt a duma.
Hexe először normálisan masszírozta, ahogy az Embereket szokta. Csak hallgattam, hogy lenézi a dolgozóit, akikből él, aztán kapott rendes gyúrást, másnap garantált izomláz. Kicsit több volt a tiszteletdílam is. :D
Ezt a Mira (32) - t képtelenség elérni!!! Vagy kivan kapcsolva vagy nem veszi fel... Netán kamu lenne???
Rómeó vérzik Térdelj elém :)
És még egy a sokból.Szegedi cégnél voltunk,kb 70fő.Nem csak igérgetések,rendes pénz euróban,utazás,szállás.Tényleg szuper,de!Jött a kapzsiság és huss....Ugye odakint azért van magas táppánz,gyes stb,mert magas a munkavállalói járulék.Ugye itt is eljátszották a 2 éves előre lekötött munkákat,kb 8-10ezer euró befizetendő járulék elmulasztásával.Úgy kivágtak minket mint a taknyot....
Bikini: "nyalni csak úgy lehet ha évezzük az ízeket..." persze itt is a fagyi van a középpontban
Piramis Kóbor Angyal :)
Nem csak dugásról szól az élet, még itt se!
Kedvesem, a karma keleten működik, nem itt :)
Igen,Valaki, aki a való világot látja. :)
Ez a csalók, bűnözők világa, a tolvajoké, lelketleneké.
Milyen karmáról dumál, aki azt se tudja, mi az?
Azt kapod, amit adsz?? NEM. A magyarok fognának úgy össze, mint a cigányok, nem itt tartanánk.
De a szegényedő a szegényből akar túlélni. Gyilkolja, fenyegeti, összeveri... Ez ma a magyar.
Nagymamám két világháborút megélt, kétszer bombázták le a házukat, harmadszorra már nem tudtak újra építkezni, de egyik szegény segítette a másikat. Most mocskolódás, agresszió van. Lehet itt tolni a hülye dumát, de a valóság nem ez.
Dundika!
"Patkány vagyok,de nem féreg!"
Ilko!
Azt hittem neked van humorérzéked! :-))
Rubint...Hmmm igen Ő valami más. Nagyon dekoratív és igen igen kedves lány. Nem csak teste de esze is van. Jómodor és a hozzá tartozó inteligencia . selymes bőr barátnő feeling és igazán tudja, hogy hogyan vegye le az embert a lábáról. egyszóval Nálam abszolút Rubint a nyerő. Sok puusza Neked Drága
Egyetértek Veled.Anno nem nagyon ölelkeztek a holland fociválogatottban a fehér és szines emberkék....