Bocsi a sok kérdésért XD
Bocsi a sok kérdésért XD
Izabell22-ben nincs 1 vonó véletlenül? Megbízható?
Illetve még klaudia 21 lenne érdekes számomra. Róla van infója vkinek?
És a 24 éves szöszi andiról vmi infó?
Meliyk Zsuzsa az? Valahogy linkeld vagy mutasd már meg ha lehet. KÖszi!
Lalibanak:Jó reklám!
Patriknak:Szandra néven és cimen(Jósa)3nőszemély is hirdet ugyan ezzel a fotóval.Az egyik betyár jól nyeli a dákót,a másik kedves aranyos,viszonylag fiatal,még csókolózni is lehet vele.Valami olyan parfümje van,hogy már attól felállt.Viszont van benne egy vonó.A harmadik meg csak akkor dolgozik,ha kedve van,meg válogatós.Egy ideje már nincs is a városban.
A Viki nem roma csak szolizott bőrű :-) Nekem elmondta hova valosi északi-Magyarországi ( határnál ) lakik ahol a hid/Duna a határ abban a városban és az északi részénél ami a Duna északi részén található :-) Virágról a rossz az hogy nem neki való ez a szakma a Lusyról meg az a rossz hogy van az a ***moderálva***amiért ezt csinálja.
Erről a pl fórumba olvashatsz vissza.
Hallottál már a törpe pincser kutyáról??
Köszi a választ,de azért gondolom nem volt rossz vele .:)Inkább próbálja eljátszani mint hogy olyan érzéssel gyere el tőle hogy gyorsan túl akart lenni az egészen .És + hogy értelmes az se egy utolsó szempont.Azt hallottam hogy az ***moderálva***amit kér magasabb az átlagnál ez igaz? Egyelőre Ő ,Szandika 27,Niky, Deby,Annácska a kiszemeltek próbálok infokat szerezni nem akarok pofára esni :),esetleg valami tanács,észrevétel ezekkel a lányokkal kapcsolatban?
Sziasztok
csatlakozom az előttem szólóhoz. Gabriella fantasztikus.
Én még akkor voltam nála amikor Székesfehérváron dolgozott. Sok lánynál voltam már de nálam Ő a best.
Kedves, figyelmes, bújós. A franciája tökéletes. A szex fantasztikus igazi BF, sőt.....
Becsüljétel meg, mi meg várjuk vissza.
Üdv:
Kaller
Sziasztok,
voltam Nansinál és elégedetten távoztam.Ő van a képeken, amik frissek. Kedves szerény csajszi, aki a teletbb lányokat szereti, ajánlani tudom.
Lakás átlagos, tiszta. Francia gyengéd, több póz ok, kellemesen nyögdécsel :)
Egy negatívum: kicsit rosszak a fogai. Összességében erős közepes.
Üdv:
Kaller
A legjobb színésznő. A végén majdnem elhiszed, hogy ő akart veled lenni. És értelmes is, lehet közben (utána)beszélgetni vele.
Hello Patrik!!!! Zsuzsát ajánlom neked ,nagyon rendes csajszi.A hirdetését megtalálod az aprok között, vasárnap adta fel.Különben minden rendben van nála kedves és odaado.Mindennel kiszolgál amit kérsz töle, az ***moderálva*** is korrektek!!
Ezzel vitatkoznék, én meleg szivvel tudom ajánlani Lara és Dalma hölgyeket!
Sziasztok!
Hozzám eljöhettek ha gondoljátok,csak hívjatok bátran...nem harapok,csak ha kell :P
A lényeg szerintem ,hogy probáljatok ki nem csak engem hanem másokat is,de örülnék ha hozzám is jönnétek persze :)
Megéri ha jobban belegondoltok,a számomat megtaláljátok ...
Köszönöm Pusza!!!
Sziasztok! Szandráról tud valaki infot??
Maxim! Akkor ezek szerint Győrben senkit sem lehet nyugodt szívvel ajánlani. Azért két jó versenyző még van talán: Nina és Kitty, korábbi tapasztalataim alapján. Rajtuk kívül tényleg senki? Akkor nem is érdemes lehajtani az autópályáról...
Helló!
tudtok olyat ajánlani, aki lányt is vállal, vagy párokat?
Sziasztok!
Él itt még valaki rajtam kívül? :)
Bush, Gróf?
Köszi! Leírnád a jo és rossz dolgokat? Hol tudom elolvasni őket?
Ő VIki ugye? VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Kössz