Annyi!? A megmentő, megmondó moderátorovicska! :)
Annyi!? A megmentő, megmondó moderátorovicska! :)
hello
én voltam nála. mosolygós aranyos lány mint a képeken. ***mmoderálva*** . baszoba teljesen kulturált, hangulatos, tiszta. teljesen borotvált piercinges punci, szép test. ha jól tudok Szabinával ill Hildelitával van egy kecóba. ***mmoderálva*** kellemes élmény volt :)
A féltékenység betegség! :)
Helló
Beavatásról nincs szó, ez már bő fél éve zajlik kisebb-nagyobb megszakításokkal. Ha nem tudod, vagy nem érted, az nem a te hibád, aki a barátok köztbe is most kapcsolódik be, az sem sokat fog érteni belőle...
Az utolsó mondatod pedig rátapintott a lényegre.
Üdv
Hali
Adri hírdetését megtalálhatod a ***moderálva***
Ha figyelmesebben olvastál volna, akkor leesett volna az a kis apróság, hogy mission engem úgy állított be, mint hírdetőt, csak azért, mert nekem bejövősek az érettebb és teltebb nők és ezt nem szégyelltem leírni. Tehát ő támadt, én finoman visszaszúrtam. Szerintem közel sem olyan stílusban, mint ahogy a csávó tette. Szóval kevesebb őstörténet, több odafigyelés. Köszöntem szépen.
De ne csak offoljak itt. Viki30-ról kellene infó. Képei alapján jó a csaj.
Welcome! RE
Hát megint itt a helyzet, hogy a tanár nem nagyon érti a kis diákocskát, és ez nem feltétlenül a tanár hibája... Nevezzük már nevén a gyereket, adjuk meg a királynak, ami a királyé! De most vettem a fáradságot, hogy írjak neked én is okosságnak tűnő okosságokat XD Remélem ezáltal jobban érzed majd magad, de nyugodtan kérdezz, ha valami magaslabda lenne :-)
A szilárd hírnév valaha rendkívül hasznos volt: és mindenütt, ahol a társadalmon ma a csordaösztön uralkodik, még most is hasznos, sőt a legcélszerűbb, ha mindenki változatlannak mutatja jellemét és foglalatosságát - még akkor is, ha távolról sem ez az igazság. Aki pedig nem madár, az ne akarjon fészket rakni a szakadék tetején. Viszont ha madárnak érzi magát, és szárnyal, akkor minél magasabbra száll, annál kisebbeknek tűnik azoknak a szemében, akik nem tudnak repülni! És egy fontos gondolat még iifejezetten neked, aki sok mindent gondol rólam: a meggyőződés nagyobb ellensége az igazságnak, mint a hazugság.
Ezeket a gondolatokat kifejezetten neked szedtem csokorba, remélem tetszenek. Viszont miért jó a misztikus embert játszani? Harcolni a tömeg, az idomított társadalom ellen? Neked inkább jó érzés lenne fiatalon "szépen" megöletni, majd szentté avatva élni a köztudatban, mint kicsit csendesebben éldegélni, kedves Jeanne d'Arc? Árral szemben nagyon nehéz úszni, könnyen belefulladhat a "dolgozó".
Hé!Kétszeres!!
Te talán vmi genetikus vagy?Sok mindent olvastam már itt,de ilyen előadást még soha.Amúgy a stilusból meg az irásmódból itélve te nő lehetsz.
Ennyi? Ne rá kacsintgass! :D
Sziasztok!
Nem tudom kinek jó, hog Lilla42 lejáratjátok, holott nem érdemli meg.
Én jártam már nála többször és soha semmit nem kaptam el tőle, és amit az ágyban művel az fantasztikus. Ilyen szájtechnikája szerintem kevés embernek van. Imádja amit csinál és jól is csinálja.
Nagyon bujós, és szereti a szerszámot, és nem gondolkozik rajta, hogy mit kellene vele kezdeni.
Szóval csak pozitívumot tudok róla mondani.
Kérem aki csak pocskondiázni akarja az ne tegye, általában azt olyan teszi aki saját magával nincs tisztában és másban keresi a hibát.
Mindenkinek ajánlott kategória!!!
Ne hidjetek a lejáratóknak!!!
Megtennéd, hogy felvilágosítod a kedves fórumozókat ama kijelentéseddel kapcsolatban, hogy
"szerintem egy hölgy sem akarja, hogy nenadervölgyi matasson a lába között."!? Legfőképp az alábbiak ismeretében, amit nyilván te is pontosan tudsz.
„A neandervölgyiek tudtak alkalmazkodni, egyszerűen csak a saját sikereik áldozataivá lettek. Bebizonyították életképességüket a nehéz helyzetekben, és mikor találkoztak modern elődeinkkel, elkezdtek alkalmazkodni. A modern ember azonban a neandervölgyiben egy lehetséges párosodási lehetőséget, társat látott. Ennek következtében a neandervölgyi csoportok beolvadtak a modern emberi populációkba, s idővel eltűntek.”
„Megállapították, hogy a neandervölgyi nem azért tűnt el, mert kevésbé tudott adaptálódni, hanem azért, mert viselkedése legalább olyan összetett volt, mint a modern emberé. Ezt látszott alátámasztani a genetikai elemzés, ugyanis a világon élő emberek DNS-ének mintegy 4 százaléka a barlangi embertől ered.”
Te is ugyanúgy puffogtatsz, mint mission, csak szerinted az más! De ha én is beszúrnék ide valami olyat, amit degradálásnak szánnék, mint ahogyan te, akkor az hogyan esne? Valami ilyesmit, hogy aszonggya: "Talán átvizsgálhatnád a saját testedben lévő amalgám koncentrációját, mielőtt mást szapulni kezdesz." De a lényeg nem ez, nem akartalak bántani, de van más nézőpont is a tieden és az enyémen kívül. Mission soha nem kötött bele egyetlen ribizlizőbe sem. Kizárólag a hírdetőkkel, és a saját tapasztalatával foglalkozik, nem úgy mint te, és nem úgy, mint most én.
Kellemes élményeket neked!
Gyönyörű 10es skálán 10 es.Szlikon cici.Azt mondta szereti a szexet és élvezi de nekem nem úgy tűnt,inkább ***mmoderálva*** .Lehet zavarban volt,nem tudom.Mondtam is neki,hogy nem harapok,meg beszéltettem kicsit,beszélgettünk is de nem egyordítozós csaj.:)A kölcsönös franciát-franciát ne szereti azt modta ezért ***mmoderálva*** nála.És a zabáljam meg a nunijára értettem,mert olyan kis hamvas rózsaszín.Jól volt a szex,meg a francia is de feloldódott volna akkor lett volna igazán jó.Ajánlom és nagyon.Ráadásul normálisak az ***mmoderálva*** .Nem volt passzív,meg nulla sem.Jó volt de ez még nem volt bnő feeling.***mmoderálva*** !?hm ha jól emlékszem csók +francia.
Igen!Mert összeségében komoly probléma nem volt vele.Lehet nem voltunk egy hullámhosszon vagy vmi...De nem volt flegma vagy lehúzo avgy igénytelen.Ebből kifolyólag még meg is fogom próbálni.
De most melyik petra érdekel mert kettő van,én a nem***moderálva*** lévőt mondtam---bocs ha félrevezettelek!!!
Welcome! "az energia sohasem semleges." vs "a madár repülése nem hagy nyomot maga után" Konklúzió: Készítsd el magadban előbb, amit mondani akarsz, aztán próbálkozz az írással, "miszti-kuss-ka"! Zagyva-tag! És te? Ezt érted? Legyen költői? Annak veszed, aminek akarod. Nem mered visszaolvasni, amit írsz, mert még véletlenül rájönnél, hogy az a "könyvízű"! Azt, hogy a te agyad korlátolt, már számos és egyszerre számtalan esetben bizonyítottad. A dühöd levezetésére pedig ajánlom, hogy tanulmányozhatsz egy kaptár méhet.
Welcome! Hogy egyemmeg a kis szivit! Húúú, de próbál valaki másokkal is közös realitást kipuszilni! ikszdé!
Hi!
Adrit keresheted a ***moderálva*** apróhirdetései között. Ott olvashatsz besz-t is róla.
Hagyjad, nem kell elnézést kérned. Mission ilyen, őt ilyennek "szeretik" a lányok is. :-(
Helló! Tetszett a megszólításod. :-)
Jennys nekem is felkeltette az érdeklődésemet, pláne hogy korábban jártam nála. Illetve csak hittem, hogy nála, mert a mostani hirdtés képe mögött nem a korábbi Jennys van, aki valójában Dorcika volt. Őt kedveltem. Szerintem a mostani Jennys "mozgatói" ugyanazok az érdekek, mint a korábbiak, mert a kép is ugyanaz, és a szöveg is teljesen. Viszont a képek egy másik városban, egy másik hölgyről valók, hacsak nem költözött ide ő maga. Engem sem győzött meg a telóban, pedig a ***moderálva*** út környéke még beleférne. Ennyit tudtam, ha ez segít neked, akkor örülök.
A kérdésre válaszolj BAMMEG! Jennys 20nál voltál már? A főiskolás Adrit úgy láthatod,hogy keresés menüpont,és kijelölöd az összes Szabolcs megyei nénit!Kicsit alacsonyabb tarifájú hirdetése lehet,mint pl White Ladynek!A főiskolára se valószinű,hogy jár.