Sziasztok.
A Klaudia(21)-re én is kíváncsi lennék, a képek alapján egész jó.
Sziasztok.
A Klaudia(21)-re én is kíváncsi lennék, a képek alapján egész jó.
sziaszok valaki tudna nekem segiten én is sexpartner leszek csak én nökell fogok foglalkozni szeretném ha valaki segitene h holl lehet regisztrálni ilyen oldara meg h meik jóbb oldal közi várom a leveleket
Pálpusztai, üsd be a youtube-ba, hogy aerobic.
Az elsőt nézd meg! :D
Pálpusztai alá XD
Petya_001 · Tag · Sziasztok!
Klaudia21-ről tud valaki infót? Köszi!
Ivett (38)· keszthelyi szexpartner · Lelkes újonc · Minden kedves Ismerősömnek békés-boldog ünnepeket kívánok!
Január 2.-ától leszek ismét elérhető!
Addig is puszi! :-)
Ivett (38)· keszthelyi szexpartner · Lelkes újonc · Minden kedves Ismerősömnek békés-boldog ünnepeket kívánok!
Január 2.-ától leszek ismét elérhető!
Addig is puszi! :-)
Helló
Noha nem nekem címezted a mondanivalódat, de mintha a 3. mondata rám (is) vonatkozhatna. Azzal kapcsolatban csak annyit, hogy egyrészt nem vagyok b*zi, másrészt ha a te olvasatodban aki nem ír beszámolót, az b*zi, akkor üdvözöllek a klubban :-) Légyszi mutasd meg, hogy hol van leírva, hogy ezen a fórumon csak és kizárólag beszámoló jelenhet meg! Ide írogatni ugyanolyan jogom van nekem is, mint pl. neked, bár kicsit más a stílusunk... Ha te XY-nal a fejed nagyságát, vagy egyáltalán a b*ziság mikéntjét akarod megbeszélni itt, akkor az a szíved joga. A vita nem akadályoz meg senkit abban, hogy beszámolót írogasson (téged sem), sőt a helyet sem foglalja el előle, mert az van bőven. Viszont ha azt a heti 2-3-4 beszámolót tényleg gondot okoz szelektálni a többi beírás közül, akkor a hiba az ön készülékében van. Sajnálom, hogy nem sikerült kimoderáltatni a beírásaimat, vajon mivel indokoltad az admin felé a moderálást? Nem érted, nem tetszik, vagy csak idegesít? Nyomósabb indokot legközelebb. Én sem sírom el magam felé, mert leb*ziztál. Ezek nem moderálandó dolgok...
Azzal viszont egyet értek, hogy a beszámolók szubjektív érzésből fakadnak, ezért nem kell élből elutasítani, de elhinni sem.
Amennyiben rám pl. nem gondoltál a "többi b*zi" emlegetésekor, akkor bocs, és vedd a beírásomat meg nem történtnek.
Üdv
altrix · Újonc · Zsáklinról mit lehet tudni?
Érdemes meglátogatni?
altrix · Újonc · Sziasztok!
Zsáklinról mit lehet tudni?
Érdekelne a hölgy, valakinek van véleménye róla?
Szabina-nak szeretnem megkoszonni hogy nemvette fel a telefont megbeszelt idopontkor. Tovabb nemirok mert ugy is moderalva lenne :)
Szóval a***moderálva*** a petra --vele beszéltem!!
Sziasztok. ÁGI(46)-ról tud vki infot adni?
Korai volt a köszönet-nyilvánításom.
Az ágy alá! Mint a bakterházban!? :)
Engem viszont üldöz az öregördög.
Múlt hét hétfőre betáraztam 3 számot, valamelyik csak jó lesz. Egy ki volt kapcsolva, egy nem vette fel, egy nem ***mmoderálva*** natúr franciát. Kedd-szerda munka miatt kiesett, csütörtökön próbálkoztam megint, több számot is előkészítettem. Meg is állapodtam egy ***mmoderálva*** 1 órában. Mikor előtte utolsó egyeztetésre hívtam már csak felet ***mmoderálva*** , az meg nekem túl drukkos. Pénteken jött Lia, vele is megbeszéltem délelőtt hogy s mint legyen, az esti időpontra meg már nem vette fel.
Ma megbeszéltem Barby (19)-el a találkát, de egyáltalán nem ő fogadott. Mutattam képen a hölgynek kit szándékoztam én hívni, nem is ismerte, szám viszont nála csörög. Előző héten volt ott vékony lány, de ő se fekete hajú, hanem szőke. Azt mondja a "diszpécser" néha összekeveri a dolgokat. Eljöttem.
Hát mi folyik itt Gyöngyösön? Egy hete nem jutok el senkihez, akihez szeretnék...
Kisebb termetű, vékony, 45-50 kg-os lányt keresnék, aki ***mmoderálva*** natúrfranciát, de úgy tűnik ez itt Győrben nehezen megy. Tanács esetleg?
Érzek némi örömöt, hogy nem csak engem irritált már ez az egész oda-vissza bökdösödés...
Ketszeres!!! Rendes vagy de látom,hogy Kari-ka is kiáll mellettem. Ez jó dolog.. De képzeljétek,hogy vannak normális csajok is én egyre többet találkozok velük.
( lehet ez már a fórum hatása miatt van) :):):):
De ahogy irjátok, rosszat nem irok róluk mert nem adtak rá okot. És én is tisztességesen kezek el viselkedni.. De mikor degenerált unott pofával áll előttem a ***moderálva*** , na az kiveri a biztositékot nálam még az elején. Főleg ha nem is ő van a képen, vagy ocsmány lapos a segge, hiányos a fogazata,meg még sorolhatnám. Én elvárom azt, hogy ***moderálva*** ,igenis ***moderálva*** ha egyszer idáig jutottak. Én is megdolgoztam azért, amit nekik odaadok. Azért vannak olyan ocsmány csajok még mindig a képek között :):) komolyan mondom kuyátsétáltatni sem lennének jók :) Én sajnos nem szeretem az idősebb ,lapos seggü asszonyokat. Azt meghagyom az igényteleknek, a ***moderálva*** :):) Jó az nekeik..
Teljesen egyetértek veled, még ha nem is kedvelsz. Egyetlen ember van, aki ezt gerjeszti, és mindegy, hogy hányan és mit írunk neki, egyedül is folytatja. Jelzem, tudja az emilünket, mégsem elég neki annyi.
Köszi a moderálást, egyebet nem is érdemelt ez az egész.
Fütyülős · Őstag · Sajnos vagy nem, egyet kell hogy értsek az előttem szólókkal.
Kezd nagyon unalmassá válni ez a "vita".
Adjátok meg egymásnak az E-mail címeteket, és irogassatok egymásnak ott!