huha hát ez az .
huha hát ez az .
Lányok!!
0630722***moderálva***-es telszámról hívott ma egy uriember.Azért írom azt hogy uriember mert tényleg az volt a telefonban!
A történet végkimenetele az én hibám de akkor is egy gerinctelen fasz!!Kirakta a ***moderálva***amitt én a szekrényen hagytam,mint ahogy már sokszor!(most nem kellett volna)
Miután végeztünk,kért egy pohár vízet,elindultama konyha felé,majd pár másodperc után visszafordultam a ***moderálva***.Ez volt kb 5 másodperc!!!Addig ő ezt zsebreraktam,mikor kérdőre vontam,annyit mondott hogy ő odaadta és én raktam el!Ekkora paraszt hogy lehet valaki???Tudom,most sokan azt mondjátok hogy én voltam a hülye,de könyörgöm,ennyire nem lehet megbízni egymásban???
Tanulságos történet volt számomra!!
Szia Woxen.
Én voltam a Nicol(20)-nevű lánynál, és meg kell, hogy mondjam kellemesen csalódtam benne. Az autós "Mekki" környékén rendel, a ***moderálva***, a ház átlagos, könnyen megtaláltam. A lány kedves, és ügyesen végzi a dolgát.:D A fotók valószínűleg nyáron készülhettek, mert már nem annyira napbarnított a bőre :) de végül is testalkat, stb. stimmel, ő van rajta.
A fr*nciája tényleg nagyon jó, szereti a m*lytorkost, mint ahogy azt egy barátom mondta, aki ajánlotta nekem a lányt. És mindemellett istenien masszíroz, állítólag tanulta is a masszázst. Összességében meg voltam vele elégedve, még biztosan meglátogatom egy párszor.
Nálam 10/9. Ajánlott kategória.
Léna milyen csaj érdemes elmenni nála?
Sziasztok Noémiről mit lehet tudni milyen csaj??
Sziasztok,Korina január közepétől lesz csak ne is keressétek,és lesz egy meglepetése is aminek sokan fognak örülni.Sziasztok
Köszi pumpa,Dalma lesz az első:)
Hölgytársaim, csajok, lányok FIGYELEM!!!
Nagyon vigyázzatok kinek adjátok ki a pontos címeteket, mert valaki megpróbál ellehetetleníteni minket! Ismeretlen számról kikéri a pontos címeteket, (2x-3x is telefonál) és biztos bejelentkezőnek tűnik, mert azt mondja hogy már ott van a ház előtt vagy már valaki beengedte a lépcsőházba. De neki csak a pontos címetek kell (emelet, ill. ajtó szám) hogy azután egy megfelelő pillanatban, bejusson a lépcsőházba és röpcédulákat dobáljon minden postaládába a következő szöveggel: "Prostik Drogok Emelet Ajtó és a hirdetésben szereplő nevetek telefonszámotok". Ha netán nem tud bejutni a lépcsőházba ez a szerencsétlen, nyomorék emberke, akkor a lépcsőház bejárati ajtajára rakja ragassztja festi ezt a szöveget!!! Legyetek nagyon óvatosak és vigyázzatok hogy kinek adjátok ki a címeteket!!! Ha esetleg ki derül ki csinálja ezt az aljas pitiáner dolgot akkor szeretném ha a fórumon megosztanátok! Köszönöm! Sajnos ez nem csak velem történt meg hanem más lányokkal is az utóbbi 2. hétben!
Kedves fiúk! Pár szót felétek is szólok! Ha ezentúl hozzám vagy más lányokhoz kicsit nehézkesebb lessz a bejutás,akkor ez a biztonság érdekében fog történni. Megértésetek kérem a magam és más lányok nevében! Fő a biztonság és a diszkréció mindkét fél részére!!! Most már én is alkalmazni fogom hogy magántelefonszámot nem veszek fel!!! :( Egy kedves Pécsi lány
nagymedve · Újonc · Üdv mindenkinek!
Szimónánál (33) járt valaki mostanában? Vélemény róla?
pumpa · Újonc · Szia!
Én voltam mind a háromnál. Legutóbb Dalmánál jártam. Nehéz a választás, attól függ, hogy mit szeretsz. Nina franciája rendkívüli. Korina nagyon közvetlen, teljesen barátnő feeling. Dalmával pedig mindent lehet! Mindhárom erősen ajánlott, próbáld ki mindegyiket! :)))
Helló
Látom még mindig küzdötök ezekkel a lehúzós tavaszi piros színű zöldségekkel, és te vagy az egyik élharcosa ennek a dolognak :-)))
Mivel a neveket és a telefonszámokat úgy cserélgetik, mint más az alsóneműjét, ezért szerintem a nem ajánlott nevek mellett a pontos címet is fel kéne tüntetni, mert talán az albérletet nem tudják olyan sűrűn váltogatni, viszont ha valaki meghallja a címet, akkor már a névtől függetlenül is fenntartásokkal fogadhatja a telefonban elmondottakat. Két frontos háború :-)))
Üdv
Sziasztok! Ki tud Vivien 23-ról valamit. Gyorsan felszívódott. Jó csaj és csodálatos a franciája.
Fütyülős · Őstag · Persze, nézz bele a telefonkönyvbe Hírdető!
szia szap, nem írtam hogy neked irtam, de ott a mail cim ,és írj ha még érdekel tejcicis lány
üdv
szia
telszámot nem írhatok , de 1 kerbe tudok ilyen lányt
jenyyyy@gmail.com ,ide ird meg amit itt írtál,és megkapod a választ , meg mindent , nem én vagyok:-)
üdv,
dina: nagyon aranyos kedves csajszi
szia.dinat tudom ajánlani
Van hölgyike aki a csapókertben lakik, vagy a környéken?
Üdv !
Érdekelne, hogy milyen volt a közös zuhany :-)) mármint olyan nagy volta kád(zuhanyzó) hogy ketten is elfértetek benne? És a francia, natur vagy óvszeres ? Szereti a kölcsönös franciát is ?
Köszi.
Köszönöm!
Meggyőztél, kihagyom. :)