Kinga Babáról akartam volna egy képet küldeni.Mondta,hogy nem vagyok bu.....zi!
Kinga Babáról akartam volna egy képet küldeni.Mondta,hogy nem vagyok bu.....zi!
Semmi gáz :D Teljesen biztonságos. Mondjuk én gumi nélkül jobban szeretem de semmi gond nem volt eddig.
Az orosz rulett veszélyesebb! :)
Szia Nem akarok neked rosszat csak az igazat irom. Ha roma nem is vagy de nagyképű igen. Ezt több lány is mondta csak hogy köztünk legyen.
Mindenben, és mindenkor ott a veszély..
Sziasztok Nellykéről információja van valakinek?? Köszönöm.
atrancs!Korina két szép cickóval gyarapodott,és pihen.Majd január közepétől fogod ismét itt megtalálni.
fustos!Megtudhatom mire kellet neked az E-mail címem?Mert hogy nem arra hogy képet küldj az már nyilvánvaló a számomra.
szia!
ne haragudj de megkérdezhetem miért írsz rólam valótlant?
aki ismer az tudja hogy nemvagyok nagyképű ,vannak nálam nagyképűbb nők a világon és itt a ***moderálva*** közt is biztosan akad mellesleg roma sem vagyok.
romákat még fogadni sem fogadok egy rossz élményem miatt ami nem durva jellegű csak nemkedvelem őket.azért kíváncsi lennék hogy miből állapítottad meg hogy roma vagyok?én valamiért úgyérzem hogy van sejtésem arról hogy te kivagy!bárhogy szeretnél nekem rosszat csinálni és bántani hidd el nemhalok bele a bánatba!ja és regisztrálj be még pár néven hogy minnél több rosszat tudj rólam írni!további szép napot!
Sziasztok!A számom meg változott,de továbra is várok mindenkit szeretettel!Boldog új évet mindenkinek!
Sziasztok,
Szofinál vagy Dinánál járt valaki?Infó kellene.
altrix · Újonc · Zsáklinról még mindig semmi info?
Érdemes meglátogatni?
Igényes Milf, nagyon klasszak az új képek! De a helyszinen vagy az igazi!!! :)
Ez a Kitti nem az egykori Kitty? Nagyon hasonlit rá. Mert náluk törzsvendég voltam. Ha ő az tuti felkeresem.
Az kéne még hogy egyformák legyünk unalmas lenne minden :-)
Sziasztok
Székesfehérvár Nóra.
Felhívtam, egyeztettük az időpontot. Rákérdeztem tuti jó-e, mert 60 km-ről utaznék csak miatta. Persze persze menjek nyugodtan.
30 perccel a megbeszélt időpont előtt hívom minden ok.
Megérkezem és SEMMI. 20 percet álltam az adott helyen, hívtam vagy 5 ször és SEMMI........
Sziasztok! Aliciáról tud valaki-valamit! Egyszerűen nem lehet elérni telefonon, pedig már milliószor próbáltam! Ha valaki volt már nála kérlek írja meg milyen volt!
hali,a szoboszlói Perla(29)-nál volt már vki?
Sziasztok! Dominikát már nem találom sehol már vagy két hete.Tudtok róla valamit?A telefonja is ki van kapcsolva.Vissza jön még Fehérvárra?Ha tudtok róla valamit léci jelezzetek már nekem vissza,mert Én nagyon várom,hogy újra itt legyen.Ő az egyik gyöngyszem itt.
Sheherezádé 20, ha szereted a jo nagy gepet akor ajalom minden van ami kel es a szaj munk csucs , egesz idot voltam nala nem siettet , a hej csendes jo parkolas.