Sziasztok!
Amiráról tud valaki valamit? Képről elég jól néz ki... Kíváncsi lennék, mit tud.
Sziasztok!
Amiráról tud valaki valamit? Képről elég jól néz ki... Kíváncsi lennék, mit tud.
Szasztok!
Értesítem a kedves vendégeket vagy a leendő vendégeket hogy az ünnepek alatt is elérhető vagyok.
Kellemes Ünnepeket kívánok mindenkinek!
Üdv: Szandy (Keszthely)
Nyugodtan mehetel hozzájuk.. Nem fognak lehuzni, meg meglopni...Megbizhatóak,és aranyosak mind a ketten..
Bodycare · Újonc · Gróf! Hagyd már abba a felesleges firkálást b@zdmeg! Egyáltalán miről írsz? Kinek írsz? Milyen célból? Nehogy válaszolj!
Így van költse gyógyszerre.
Az adóhivataltól vagy?
Nemrég voltam egy lánynál aki elmondta, hogy aznap kevesen voltak nála, az utánam jövőkkel együtt 4. Este kilenckor ment el tőle az utolsó ***moderálva*** . Hogy utána volt -e valaki azt nem tudom.
Egy másik lány azt mondta, hogy du. 3-tól hajnal kettőig folyamatosan nyomja. Egyéb kérdés???
Sziasztok srácok
A napokban voltam GOMBÓC nál nem véletlenül írom nagy betűvel a nevét ugyanis felejthetetlen élményben volt részem. A belvárosban lakik egy nagyon jó kis elbújós helyen, ingyen parkoló,diszkrét környezet. A lakás tiszta higiénikus és rendezett, a kiszolgálás pedig egyszerüen fejedelmi. Nem tulzok ezt tapasztalni kell.
sziasztok! sexynina nem azonos szexikével? jó lenne.
Én is voltam már nála néhány alkalommal,igy elméletileg szerepelnem kellene a telefonkönyvében.Sokszor próbáltam hivni,de szinte mindig ki van kapcsolva,vagy nem veszi fel :(
Szia,
szerdán voltam WL-nél, ismét fantasztikus volt, mint mindig (kérésemre szűk felső, farmer miniszoknya, combfix, magassarkú... dögös volt). A jövő hét elején még talán lesz, de szerintem idén már nem lesz elérhető. Sajnos nehéz elérni, de ha egyszer bekerülsz a telefonkönyvébe, akkor... :) Mondjuk kedden nem vette fel a telefont nekem és az üzeneteimre se válaszolt, ami nagyon rosszul esett :( másnap nagy nehezen elértem, a magyarázata az volt, hogy nem lett volna neki jó a keddi időpont és félt, hogy megharagszok Rá. ;) Azért szerdán írtózatosan jót izzadtunk. :D Remélem egyszer sikerül Kari :)
Niki,az volt a baj hogy a vita már az előszobában volt és nem akartam hogy a szomszédok hallják,igy csak megrátgattam a kabátját,meg ugye azért mondtam a magamét de igazából csak annyit tehettem hogy kiraktam a lakásból.Igy utólag már lett volna pár ötletem amitől megijed de sajna akkor ezek nem jutottak eszembe!A legszebb a dologban az hogy még az elején elmesélte hogy hol dolgozik,szóval meglehetne találni de a végén én húznám a rövidebbet!Csak annyit kívánok neki hogy ezt az összeget költse gygyszerre!!
A tanulópénzem megvolt! :)
Én a maci 81-et mivel eleve gyanus volt előre lekerestem,meg is találtam.Egyből kiderült,hogy hazudik,küldtem neki em sms-t szerbusz kedves.....nem is jelentkezett utána.
Én megfogtam volna a telefonom és megmondtam volna ok,ha nem adja vissza addig nem megy ki a lakából hívod a ....at itt lakik a szomszédban,de ha rákeresel a számára lehet kidobja a tudakozo,vagy az egyik vagy a másik közösségi oldalon kidobbja a nevet,és ott lealázod.
Kedves Melcsi,ezt tényleg szemétség volt,nagyon sajnállak érte.
Békés,boldog karácsonyt és örömökben gazdag Újesztendőt kívánok minden kedves Ismerősömnek!:)Dec. 24.-e kivételével az ünnepek alatt is elérhető leszek.
Akkor Noémi24 nem megbizható?? A ***moderálva*** utcán tevékenykedik Edina26-tal szerintettek hagyam ki??
Sajnos a többség arra is lusta hogy utánna nézzenés utánna olvasson a kiválasztott lánynak,aztnán meg rinyálnak.Pedig errel a retekröl már 1000X megirtuk hogy nagyivben kerülendö,de anyi balek rohangál az utcákon hogy még költöznie se kell,régota ugyanott veri át akit lehet.És még mindig mennek hozzá,még mindig bedölnek neki.Pedig már le lett irva miröl lehet felismerni a hirdetéseit,hogy hol lakik,de ez sem segit.Vannak akik áldozatnak születtek,velük nem tudsz mit kezdeni.
Léna testre jó,arcra egy picit fáradt mivel már rég elmult 18 éves. :D Egy kicsit éltunt,nem igazán van benne tüz,felületesen végzi a dolgát,de legalááb nincs lopás és egyéb mocsokság.Egyszer fel lehet huzni ha nincs jobb,de visszajárója tutira nem leszel.
Sziasztok!
Valaki tudna ajanlani egy jo holgyet akivel szep idot lehet eltolteni?Olyan erdekelne aki popot is valal!Koszonom
Felmerült bennem egy kérdés mert én csak iylen gondolkodó típus vagyok.....
szeritnetek egy jó forgalmú lány hányszor csinálja egy nap?
Volt már oylan, hogy odamentetek és le volt fárasztva?