Voltam nála, szép, fiatal, kellemes lány. Élveztem is, de nem ütött szíven, hogy visszajáró legyek.
Vaki · Újonc · Voltam nála, szép, fiatal, kellemes lány. Élveztem is, de nem ütött szíven, hogy visszajáró legyek.
Üdv!
A segítségeteket szeretném kérni. Akármilyen hihetetlen 20 évesen még szűz vagyok és úgy dönöttem hogy egy hivatásosra bíznám a dolgot. Csak éppen nem tudom ki lenne az itt hirdető lányok közül a megfelelő, ezért kérném tapasztalt emberek segítségét. Az én kiszemeltjeim: Andi27, Melinda27, Szandi29, Izácska30, Szandika27, Csilla35
Alíz(kor passz), Írisz(kor passz), és talán Igényes Milf, de javaslatokat, tapasztalatokat szívesen veszek.
Előre is köszi!
Szia Mia!
Én, akit keresek egy elég határozott, káromkodós keménykezű nő. Nem szado, de nem kell neki megmondanom elsőre sem, mit akarok... :)
Szerinted téged kereslek? Örülnék, ha igen.
Várom a válaszod!
GErry
Petya_001 · Tag · :DD
Úgy lehet elérni,hogy felhívod a számot amin hírdet!!Csak az az erős gyanum,hogy ha pl most Én megtenném Te vennéd fel.Érted???
Szia fustos!
A jósai 3 lányról tudsz részletesebbet mondani? Főleg az érdekel amelyikre mondtad, hogy csólolózni is lehet vele. Hogy lehet elérni? A szandra néven lévő számon? Ha igen akkor melyik közöllük az a csaj?
Köszi az infót!
Zsuzsa is érdekelne az a vörös hajú csaj? 35 éves?
Igen érdemes!! Egy angyal az a kiscsaj :-)
Akkor a Viki kapcsán 1etértek veled,mert tényleg nagyon jó!!A Karinánál meg már jol elveszett az a szűzesség amit mondtál!!
Mollynál még nem jártam,de akkor ezekszerint érdemes??
BUÉK!!!
Ma már elérhető vagyok 6-ig!!!!!
Tisztelt Hexe :)!
Köszönjük szépen, Önnek is minden jót kívánunk!
Igen a Viki nagyon jó! Szerintem ő a legjobb! Molly technikája jobb de ő nem ***moderálva*** . Eperkének pont hogy a feje jött be olyan ártatlan arca van :-) Karinával nekem sincs bajom csak olyan szűzies volt a kezdetén :-)
Hu ezt nem értem amit irtál,(sejtésem van ha te bombáztál azzl folyamatosan,h mi a baj??) Ha segít akkor én voltam aki 16ért 1 órát volt!!
1 órát!!
Hu ezt nem értem amit irtál,(sejtésem van ha te bombáztál azzl folyamatosan,h mi a baj??) Ha segít akkor én voltam aki 16ért 1 órát volt!!
Sziasztok ! BUÉK mindenkinek, de főleg Igényes Milf (Kinga) és Regina nevü högyeknek !
Igazad van...Bocsánat!
BUÉK mindekinek!
Az Örökösföldi kis andi-ról tudtok vmit? Érdemes? 24éves szöszi andiként van az aprókban.
Néhány tapasztalat:
Kitty: nagyon dögös modellforma, de 0 feeling, az órát nézi, gyakorlatilag nem lehet megfogni, hozzáéérni. És ehhez képest ***moderálva*** .
Kendra: jó dudák (aki kedveli), szintén 0 feeling. Majdnem lenyelt hogy a kialkudott időt ki akarom használni, szerinte végezzünk mihamarabb aztán csá'.
Lettike: egy jól kinéző, h... p....a. ***moderálva*** , az előre megbeszélt 1 órát lenyomta félre önkényesen, 0 feeling, pocsék panellyukban
NEM AJÁNLOM EGYIKET SE.
DE: van 2-3 lány aki szerintem szuper, kedves, van feeling, törődik veled. De sajana őket nem adomm ki mert irigy vagyok :-). Szóval kutassatok, azért van remény Győrben is! BUÉK
Mivel nem közvetlenül nekem válaszolt,az akkor feltett kérdésemre,hanem másnak,elkerülte a figyelmemet,válasza.Nem kell egyböl fölényeskedeni!