Hát akkor kapok hülyét ha holnap elmész a Korzóba,felszeded és megd...god.
Hát akkor kapok hülyét ha holnap elmész a Korzóba,felszeded és megd...god.
Örültem a szerencsének,de fárasz mást a hülye rejtvényeiddel meg az állitólag nem müködö mail cimmel,eddig is megvoltunk egymás információi nélkül és ezután is megleszünk.
Hát beléd is akkor!Jól látod.Információt akartam kérni tőled.Kinga babát mindketten ismerjük,bár nem voltam még nála.A másikról meg csak érdeklődöm nem ismered-e.
Nem tudom mire jó ez az egész,és miért szórakozol velem,csak sajnálni tudlak hogy igy éled ki mgad.Nem én kértem töled képeket,és nem én kértem információt,a mail cim pedig müködik.További jó szórakozást,csak ne velem.
Hát hülye vagyok én szerinted?De nem lényeg!Végül is nem kell neked az a kép.Ne járassuk már le szegényt!
adj egy mail cimet
Hát Én meg nemtom elküldeni,mert azt monnya a gép,hogy érvénytelen.
Feljössz holnap?
Este 10-kor nekem zúzás van, tudod :)
Jó éjt!
Ha írsz még, holnap délelőtt elolvasom. A változást én is érzem, valami lesz, az biztos.
De ez a folyamat nem tegnap kezdődött.
Szia!
Sajnos a linket törlik, így nem tudom, hova kell írnom.
Igen, érdekel tejcicis lány.
Köszi
Gróf, haljon meg a lovad! Hol vagy?
Értem,a mail cimem él és müködik.
Lehet szó szerint...pedig megéri!
El olvastam a fórum szabályzatát amit irtam nem találtam tiltó listán de mind1
Akkor át moderálom én is legyen 2.0 ás verzió. Remélem jó lesz
Hát van róla egy képem ami neked is tetszene.Ez a revolverxxx vagy ki ennek mi baja van?El se tudtam olvasni,mert moderálták.
Az teljesen nyugodt és sima ügy.
Bővítést ajánlanak, de nem hajlok rá.
Így átlátható, nyomon követhető.
Mosolyom Maitreya-hoz hasonlítható! :)
A svéd az nagyon veszélyes XD
Szia!
Na végre! Már azt hittem világgá mentél. :)
A mayák dec.21-et írtak, amit olvastam, máshol 23-at.
Csak azért kérdem, mert én mint tudod matekos vagyok, reál, így humán műveltségem lyukas :)
Viszont, ha vége lesz ennek a szar világnak, akkor én már nem töröm magam, keresek egy nyugodt helyet, kutyát tartok, meg csirkét, pulykát, lesz veteményeskert, meg vadkender. :D
Eddig is tudtam hogy nem vagy az.Mit akartál kinga babárol tudni?
Én is megvagyok elégedve a lányokkal kivétel persze van.De egy valakiröl még mindig nem tudok hogy hova lett.Dominika őt nagyon hiányolom.Szeretném látni hogy ujra itt van.Nem tudtok róla valamit????