Szia,Liáról valóban egy fiatal csaj,de szerintem nem a legjobb alakkal.Nem tudom miért de engem egy picit sem bizsergetett meg arc alapján többet vártam volna.De kedves,és viszonylag jó a francia.Ennyi tömören.
Szia,Liáról valóban egy fiatal csaj,de szerintem nem a legjobb alakkal.Nem tudom miért de engem egy picit sem bizsergetett meg arc alapján többet vártam volna.De kedves,és viszonylag jó a francia.Ennyi tömören.
Én is voltam Dorkánál, csinos, jó alakú lány, a dolgát pedig jól végzi. Igaz a ***moderálva***előre kéri, bár én kaptam engedményt. (2 ***moderálva***kértem, közös tusolást és natur franciát, de csak egynek kért ***moderálva***) Nekem megfelel.
Helló!
Azért ennyire nem rossz a helyzet!:)
Először is a nagyon gáz helyekről senki nem ír pozitívat, max elvétve, ezért már megéri olvasni a fórumot. Aztán, ha tudod kinek a véleményére adj, akkor nem fogsz belefutni (csak nagyon ritkán) olyanba, amibe nem kéne. ami pedig az offot illeti, erre is vannak jól bevált módszerek. Nekem speciel a legjobban az tetszik, mikor meghatározott szöveggel helyettesíti a modi, ha valami olyanról ír valaki, amiről nem kéne. Élő példa, van ahol nem lehet politizálni. Ha valaki megteszi, átírják a hszát, hogy "hülye aki politizál, tehát én is az vagyok":D Hidd el nekem, a 4.-5. átírt hsz után, nem fog többet politizálni az illető...
A nem valós beszámolókra pedig csak az lehet a megoldás, ha valaki olyan ír, aki tényleg volt az illető hölgynél, és ha ütköztetve vannak a vélemények, akkor el lehet dönteni, kinek hiszel. De szerintem a filozofálgatás, és más elvont gondolatok nem erre a fórumra tartoznak.
Helló!
Amint lesz egy kis időm...
Üdv
Sziasztok! Tudtok olyan lányt aki csinos,egyedül r*nd*el és mindent csak gumival vállal?
Sziasztok!
Nemrég voltam a Tini Lili(19) nevű lánynál. A csaj nagyképű, állandóan az órát nézi, fogazik és még ráadásul "RÓMAI" is. Nem kicsit!
Aki szereti a flegma kis c*gány csajokat annak ajánlom, de amúgy óva intek mindenkit.
További szép napot.
Sziasztok!Ez az első hozzászólásom,de a weboldalt nyomom követem a kezdetektől.Jó dolog, hogy lehet informálódni a lányokról.Persze az még jobb, hogy megirjátok a tapasztalataitokat.
Petráról irnátok egy pár sort?Nem akarom,hogy lehúzzanak vagy hazavigyek vmi heptikát….
Köszönöm előre is.
Kipróbáltam pár csajt, megírom őket.
Nina: Kettős dolog. Tökéletes test, gyönyörű arc, de nehéz hozzá bejelentkezni és volt amikor megbeszéltem vele egy órát, de mire odaértem már csak fél órára ért volna rá. Inkább nem is mentem fel. Mindenképpen megéri megoróbálni.
Korina: Nagyon kedves, jó fej csaj, nekem külalakra is tetszik, bár a mellei kicsit érdekesek.
Barby 19: Nekem ő tetszett a legjobban. Totál barátnő feeling volt, szép is, és beszélgetni is lehet vele.
Kitti: Kétszer voltam nála és habár rendben van a csaj, nekem valahogy mégsem lett a kedvencem. Nagyon gépies.
Rgiebben voltam még Angelnél, aki egy ideig Veszprémben volt, és Chanellnél is. Mindkettőjükről csak jókat tudok mondani, de sajnos már nem aktív hirdetők.
"Szakrális vezetője a fórumnak..???" Te beteg vagy. Nézesd meg magad..... Komoly pszichés problémáid lehetnek, amit sajnos itt már szinte mindenki lát, csak Te magad nem...
?
.
|
Üdv!
ilko ,láttam fórumon írtál szösszenetről,ha lehetséges tudnál írni nekem e-mailben egy beszámolót,amiben nem kell figyelni a cenzúrát,és érdekelne, hogy mennyi az annyi.
Előre is köszönöm!
e-mail címem: identiter@freemail.hu
Üdv! Ma Gabriella 25-nél jártam (De jól döntöttem).
Nagyon igényes és figyelmes Nő, aki olyan dolgokra is odafigyelt amire eddig még senki...
Élőben mégjobb az alakja mint a képeken, kevésbé husis, inkább feszes, izmos.
Ha normálisan, kedvesen álltok hozzá meghálálja.
Az órát abszolút nem nézte, jól elbeszélgettünk két menet között és utána is.
Végig nagyon aktív volt, remegő lábakkal jöttem el:-)
Vigyázzatok Rá, a bunkók meg kerüljék! Én visszatérő vendége leszek!
Hi!
Ha számodra inkább a technika és a biztonság együtt fontos, akkor Kriszta, vagy WL, ha a szépség és a fiatalság jó technikával párosulva, akkor Linda, (ha kifogod jó passzban), ha a szépség és a fiatalság a lényeg kissé szűkebb repertoárral, akkor Reni, ha a technika, a szépség, a biztonság, a kedvesség együtt, akkor Adri.
Kit ajánlottok melyik a legjobb legtuttibb csaj?
Fütyülős · Őstag · Amirára én is kíváncsi lennék, ill. Jenny-re is. Danke a helpet előre is.
Laura 30-at néztétek! Váá! Valatni lehetne vele. Legalábbis engem!
Szia tigris5.
A lány eddig Miskolcon hirdetett, az ottani fórumon nem a legjobbakat írtak róla...
De nem vagyok előítélettel, ki szerettem volna próbálni. Egyszerűen elérni sosem lehet! Ha számmal hívod, ha szám nélkül. Ennyire elfoglalt lenne, hogy napok óta nem lehet elérni különböző időpontokban? Lehetséges, de én nem fogom hetekig hívogatni, mire majd egyszer elérem.
Jázmin Cicáról info van? Köszönet érte..
Felhívom mnden kedves kamu telefonáló és bejelentkező számát mentem,januártól nyilvánosan közlöm is!!!!!!Nem itt sokkal rossszabb helyen.Csak mert ma hárman szívattak meg úgy,hogy mást mondtam le helyettük.