Gróf, egy dal szeretettel. :)
Ide nem lehet linket bemásolni, tehát
YouTube Bródy Édes életünk
Gróf, egy dal szeretettel. :)
Ide nem lehet linket bemásolni, tehát
YouTube Bródy Édes életünk
Menjetek el Lusyhoz!!!!!Kiváncsi vok a ti beszámolótokra is!!De aztán nem kimélni az ágyat,hadd szóljon!!:DDD
Sziasztok!
A most megjelent hírdetésben szereplő, Zsuzsa(35)-ről tudtok valamit?
A beszámoló érdekes módon először kicsit módosítva lett, aztán megszűnt létezni. :)
Szia!
A Mayák kimatekoztak előre sok mindent, és mind bejött. :)
A változás nálunk már ma elkezdődött, és nem csak a mát nézzük, hanem a jövőt.
Az lesz a meglepetés, talán már a jóvő héten, vagy vasárnap.
Ketten érünk egyet fiammal. :)
Igen, várlak este!
Én sem voltam még nála! Csak ezt olvastam itt......
Nem jó ezt olvasni a Lusy-ról pedig tervben volt hogy elmegyek hozzá...
Lusy - ez az ágy nyekergés elég vicces :D ne nyekeregjen :)))) a szomszédos dolog is mokás :D:D:D
Eperke - ok csak drága :D
VIki - szlovák - kicsit szolis de jo dugni :D
:D
összeillenek :D
xDD Amugy a Fluor Tomi az SP-t kurogatja xDD
Szia, amikor a mizu tomival voltál lefotózva, akkor megvolt neked ő? Ha igen milyen volt?
érdekes vagy!a hülyeségeidet tartsd meg magadnak.nem okoskodtam a nemibeteges témán de szerintem a kellő odafigyelés ebben a szakmában fontos és nemcsak annak aki a szolgáltató hanem a másik félnek is..persze csak az igényesebb embereknek.de nekik meg ezt nemis kell mondani.még jó hogy nemmindenki olyan pont agyú mint te.de legyen szép napod és találj még ki dolgokat hogy jobban aludhass este.ha neked ez örömet okoz.
Lényegtelen kik mondták nem fogok neveket irni. Akkor mondták többen is mikor okoskodtál a pl fórumba azt hiszem a nemibeteges témában.
érdekelne hogy milyen lányok mondták mert nemhiszem hogy bármelyikük is ismerne személyesen ugyanis nincs kolleginám..most aztán hülyeséget írtál.nemhiszem hogy ezt valamelyik lány is mondhatta volna esetleg kép alapján tűnhetek nagyképűnek de személyesen egyik sem ismer.és énsem őket.nagyon utálhatsz engem ha ennyire kitartóan hazudsz olyanokat ami nem felel meg a valóságnak.
Csak keményen Hexe, csak keményen :))
Dalma(31) Valami fantasztikus alakja van,és a szemei....tudna valaki irni róla bővebben?
Viki (22) Niki (37) Anya lánya páros? :D egyforma csokik :D
Kösz!
zsolti75 · Újonc · Kedves Mia!Ezek mind nagy mellek?Persze mihez képest...De az önbizalom megvan....***moderálva***
Réka-36-ot csak ajánlani tudom.Tud nagyon Érzéki lenni!!!
Te beteg vagy....