Sziasztok!
A pl-es ADÉL9-nél volt már valaki?
degye75 · Lelkes újonc · Sziasztok!
A pl-es ADÉL9-nél volt már valaki?
nos beszéltem valakivel, állítólag a csaj már nincs szabadlábon...mondjuk nem csodálom...(az Enikő bár szerintem ez csak művésznév)
Enikó néven felhívtam egy csajt ki a somogyiban hirdet.két mobilszámon is,ebből az egyik folyton ki van kapcsolva.
A telefonban 30 évesnek, csinosna mondja magát, a valóság 40. A kórzáhnál dolgozik, egyébként kiderült, hogy dolgozott a ***moderálva***, előtte meg a ***moderálva***szemben. Azóta nagyon lezüllött a csaj, dőlt belőle a piaszag, de szerintem drogozik is. Ápolatlanul nyitott ajtót, és hát mit szépítsem büdös volt.Természetesen, nem maradtam, de ő se volt egyedül a lakásban, ugyanis a szobaajtó üvegén keresztül egy férfi sziulettjét láttam. Ezek után gyorsan elköszöntem, amit eléggé zokon vett. Később hallottam elég megbízható forrásokból, hogy más is pórul járt a hölggyel. Egy "törzsvendégét" bemószerolta az illető nejénél. De még tudnám sorolni, elég durva dolgok! Egyébként párszor belefutottam jópár kocsmában is, állítólag ott szedi fel az ügyfeleit, de sose volt józan! Mostanában a ***moderálva***presszóban pöffeszkedik. Régebben Dóri néven is nyomult. Én mindenkit intenék az adott hölgytől! Elég labilis személyiség és sajnos elég negatív!!!
Néhány tapasztalat pécsi hölgyekkel kapcsolatban.
Akiktől sokan tanulhatnának:
Nicky (43) számomra az első választás. Mind tapasztalatban, mind hozzáállásban kiemelkedő. Számtalanszor voltam, még sose jöttem el rossz érzéssel tőle. Látogasd meg, légy kedves vele!
Zsuzsóka (45) - ha érdekel ez a korosztályt, benne nem fogsz csalódni. Kedves és jó vele lenni.
Melcsi (26) (szőke, nagy cicik, műtermi képekkel hirdetett) Ha esetleg visszajön még Pécsre, azonnal látogasd meg. A közvetlenségével ellazít és utána megkapod tőle amiért jöttél.
Szexmasszázs Rózsa - Odaadóan végzi a ***moderálva***, kapsz is valamit cserébe, hogy elmentél hozzá.
Pár kevésbé jó tapasztalat:
Edinacica: A teste megfogott, a műsora nem. Enyhén kapkodott és futószalagon éreztem magam. Azért egyszer még kipróbálnám.
Maya (35) Képei jól beállítottak, kedvesként hirdeti magát. Három fél mondattal elintézett, ebben az üdvözlés és az elköszönés is benne volt. Amit csinált, az jó, a hangulat nem.
Az utóbbi kettőről más vélemény?
Félszegedi, korai*-nál olvastam.
Szia!!
Azt nem tudom a szegedit nem olvastam még soha!!
Erről olvastam már a szegedi fórumban!?
Ebben biztos lehet Mindenki!
És íme, a beszámolók újra fent, újabb levél az Adminnak.
Ha most se fogja fel, hogy mit jelent a személyiségi jogok, lépek.
Ez még nem ismer! Majd fog!
üdv!
vivien21-ről valaki tud infót?mert a képek alapján megéri!
köszi
szia! :)
Bízhatsz bennem. Feljössz chatre?
Üdv! Egyértelmű válaszra vagyok kíváncsi, Korina vagy Dalma a jobb???Nemtudom melyikhez menjek,írjatok pár infot róliuk,köszi!
Én irtam neki e-mailt de szerintem neki se szókása vissza irni mint ahogy a lányok többségének se :D
Minjárt ír és reagál Lusy :D
sziasztok !
Hajdúszoboszlói Perla(29) engem is érdekelne ! ki volt már nála? meséljetek róla kérlek ! köszi előre is
Sziasztok!Tegnap volt egy kellemetlen tapasztalatom és gondoltam leírom mert nem tartom fairnek!
Kinéztem egy lányt Nyíregyházán aki Jennys névre halgat,gyönyörű fotók róla képgarancia minden!
Az odajutás nagyon egyszerű volt igaz az ajtónál egy jó 20 percet várakoztam szakadó esőben!
Mikor végre beengedett és megláttam az ajtóban,szó szerint megijjedtem! :)
Nem volt nehéz rájönni hogy nem az a hölgy van előttem akire úgymond ráizgultam!
Amikor ott tartottunk hogy mit és hogyan,kértem tőlle 1 órát,de 10 perc után elkezdtem hazudgálni,
mert miközben végezt a bemelegítést mégjobban elszörnyedtem,mindegy kitaláltam egy story-t,hogy
miért nem fog most menni!
Mekkor egy szemét dolog ez hogy mások fotója alpján próbál valaki embereket becsapni,de van egy pozitivum is az
ő részéről(részükről)mégpedig az hogy tisztában vannak azzal hogy a jó isten milyen csúnyán elbánt velük! :)
Ennyi és csak ajánlani tudom hogy kerüljétek el őt:Jennys,Nyíregyháza(fotógarancia)
Ez majdnem olyan,mint a tv-ben valakinek kitakarják az arcát.Aki ismeri úgyis felismeri.A régi szép idők!Igaz?Amikor még egy főút mellett,egy logisztika előtt mindig a buszt vártad.Egy haver a kamerán nézte ki mikor vett fel.
Dundika (48)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · Miért kell privát neveket ide írni?!!
Dundika (48)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · Ezt a nevet szerintem már mindeki megfejtette.