Igen a Viki nagyon jó! Szerintem ő a legjobb! Molly technikája jobb de ő nem ***moderálva*** . Eperkének pont hogy a feje jött be olyan ártatlan arca van :-) Karinával nekem sincs bajom csak olyan szűzies volt a kezdetén :-)
Igen a Viki nagyon jó! Szerintem ő a legjobb! Molly technikája jobb de ő nem ***moderálva*** . Eperkének pont hogy a feje jött be olyan ártatlan arca van :-) Karinával nekem sincs bajom csak olyan szűzies volt a kezdetén :-)
Hu ezt nem értem amit irtál,(sejtésem van ha te bombáztál azzl folyamatosan,h mi a baj??) Ha segít akkor én voltam aki 16ért 1 órát volt!!
1 órát!!
Hu ezt nem értem amit irtál,(sejtésem van ha te bombáztál azzl folyamatosan,h mi a baj??) Ha segít akkor én voltam aki 16ért 1 órát volt!!
Sziasztok ! BUÉK mindenkinek, de főleg Igényes Milf (Kinga) és Regina nevü högyeknek !
Igazad van...Bocsánat!
BUÉK mindekinek!
Az Örökösföldi kis andi-ról tudtok vmit? Érdemes? 24éves szöszi andiként van az aprókban.
Néhány tapasztalat:
Kitty: nagyon dögös modellforma, de 0 feeling, az órát nézi, gyakorlatilag nem lehet megfogni, hozzáéérni. És ehhez képest ***moderálva*** .
Kendra: jó dudák (aki kedveli), szintén 0 feeling. Majdnem lenyelt hogy a kialkudott időt ki akarom használni, szerinte végezzünk mihamarabb aztán csá'.
Lettike: egy jól kinéző, h... p....a. ***moderálva*** , az előre megbeszélt 1 órát lenyomta félre önkényesen, 0 feeling, pocsék panellyukban
NEM AJÁNLOM EGYIKET SE.
DE: van 2-3 lány aki szerintem szuper, kedves, van feeling, törődik veled. De sajana őket nem adomm ki mert irigy vagyok :-). Szóval kutassatok, azért van remény Győrben is! BUÉK
Mivel nem közvetlenül nekem válaszolt,az akkor feltett kérdésemre,hanem másnak,elkerülte a figyelmemet,válasza.Nem kell egyböl fölényeskedeni!
Sziasztok ! Tudna valaki Csilla (35) hirdetőről valamit ? Régóta próbálom hívogatni, nem elérhető. Ő van a képen ? Üdv és BUÉK !
Kedves xhagix!
Gondolom a beszámolókon te írtad a beszámolót rólam, mivel a név stimmel. (Ha tévednék, bocs, de nem hiszem:))
Örülök, hogy a masszázsomat legalább elismerted, soha nem invitáltam senkit az ágyamba.
Az eleje egész szépre sikerült, viszont én regisztrált vagyok, tehát végig olvastam, és gondolom, még ezrek, vagy több.
Én se kívántalak meg téged, képzeld, ha kértél volna többet, akkor is ennyiben maradtunk volna.
Az hogy neked mint nő nem jövök be, nem sértő, de hogy taszító lennék, még senki soha nem mondta, írta.
szívesen bemutatnám azokat a vendégeimet, akiket nem taszítok, sőt vonzok. :) Aztán nézz magadra!
Neked nincs semmilyen kisugárzásod, ezért voltam olyan, amilyen. De a jó masszőrt megkaptad. Neked ennyi járt.
A lakás, hát ilyeneket adnak ki nem olcsón, de tiszta, amúgy remélem, hamarosan lecserélem.
Ui: nem gumicsizmás parasztok járnak hozzám. Azért ha egy jó masszőrt keresel, aki fájdalom mentesen összerak, ne én legyek az.
A beszámolót pedig töröltetni fogom, mert az engedélyem nélkül a fotómat, telefonszámomat nem tehetik fel egy másik oldalra. Tudod, személyiségi jogok. :) Remélem, nem kell megint két hétig leveleznem az adminnal, hogy törölje.
Boldog Új Évet!
Békéset és boldogat kívánok Mindenkinek!
sziasztokBia 33 vok!minden kedves vendégemnek és mindenkinek a vidéki lány fórumán SIKEREKBEN ÉS EREDMÉNYEKBEN GAZDAG BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!!!!!!
Szia! Nem tudom ki vagy ne haragudj,sejtésem van ha Te bombáztál azzal folyamatosan h mi a bajj?
Sziasztok.Boldog Új Évet mindenkinek!Január 3-tól leszek legközelebb elérhető szeretettel várok mindenkit az új évben is!
roli75 valóban ott van Nina és Kitty.De Nina feneke számomra hatalmas,pedig maga a csaj kedves és vonzó,big ass mániásoknak tőkéletes.Kittyről már írtam azt nem részletezném,drága ahhoz a gépies együttléthez.SAJÁT véleményem.Egyszóval nem nagyon van kiért és miért lekanyarodni a pályáról,de döntse el ezt mindenki maga.Győr 0-lett.B.U.É.K. mindenkinek.
Nem arra céloztam. Olvasás közben értelmezd a gondolatokat! A beszámolódat ajánlottam a kérdezőnek, abban pedig nem Rólad van szó, hanem a hölgyről, aki felől ő érdeklődött. Ha nem sikerült érthetően fogalmaznom, az bizonyára az én hibám...Amúgy Neked is, meg minden fórumozónak BUÉK!
Na majd akkor jövöre meglátogatlak megint,aztán megbeszéljük!!!amugy van fogalmad ki vok??csütörtökön voltam amugy nálad ha segít!!
Vanesszánál már vagy 2éve voltam,velem nagyon normális volt,lehet van bent roma,de az engem nem zavart!!Eperke ha neked jo volt,hát aranyos meg minden,na de nekem a feje nagyon elvitte az egészet!!!Karinát én csak dicsérni tudom!Ezekszerint nekünk nem ugyanaz jön be??De Viki jo azt mondtad ugye??